alternative de populare
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- veteran
raspunsul care l-am primit eu de la cei anuntati a fost ca evenimentul nu se petrecea pe teritoriul judetului sibiu, si ca au fost anuntati cei de la postul de politie ucea.
referitor la actiunea de deviere a oltului la bradu din cate am discutat eu cu oameni care au legatura cu hidroelectrica cica nu se va devia curand ca nu mai au bani deloc. nu stiu nici daca il vor mai termina.
ramane de vazut.
o zi buna
fir intins tuturor
referitor la actiunea de deviere a oltului la bradu din cate am discutat eu cu oameni care au legatura cu hidroelectrica cica nu se va devia curand ca nu mai au bani deloc. nu stiu nici daca il vor mai termina.
ramane de vazut.
o zi buna
fir intins tuturor
- kingofbeasts
- veteran
au fost anuntati intradevar dar ziceu ca nu pot sa le faca nimic daca nu-i prind in flagrant si pentru asta trebuie sa -i pandeasca pana scot plasa si ca o sa se ocupe. dimineata urmatoare am fost eu acolo dar nu se intamplase nimic cei vizati cand au vazut ca apare lume au spalat putina si au lasat in apa ce aveau. unele le-am gasit dupa informatiile ce le aveam si le-am adaugat la meniu dar asta a fost tot.
- kingofbeasts
- veteran
-
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
-
- veteran
"in vederea evitarii producerii de daune resurselor acvatice"
ce o fi vrut sa zica?(ca in caragiale)domle"da ce o fi vrut sa zica?resurse acvatice?scoicile poate...ca si din alea face romanu tocana.
e glumeam,chiar as vrea sa fie ei acolo in acel moment asta este ok dar sa pazeasca si dupa aceea ,este la fel de important ca da lasa bratul in grija plasarilor(ca cel de la sacadate)apoi va fi naspa
intrebarea este...eu sa imi mai fac permisu la anu viitor?
ca anpa si asa nu vine in control,eu nu iam vazut anul acesta
ce o fi vrut sa zica?(ca in caragiale)domle"da ce o fi vrut sa zica?resurse acvatice?scoicile poate...ca si din alea face romanu tocana.
e glumeam,chiar as vrea sa fie ei acolo in acel moment asta este ok dar sa pazeasca si dupa aceea ,este la fel de important ca da lasa bratul in grija plasarilor(ca cel de la sacadate)apoi va fi naspa
intrebarea este...eu sa imi mai fac permisu la anu viitor?
ca anpa si asa nu vine in control,eu nu iam vazut anul acesta