ALARMA!!!!NU BRACONAJULUI!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
doamne ajuta sa o vad si pe asta. Dupa braconieri urmeaza aia ca polueaza cu gunoaie menajere si alte chestii. SperAPSHD scrie:De anul trecut si pina in prezent am facut peste 40 de sesizari penale pentru acte de braconaj![]()
![]()
![]()
Nici una dintre ele nu a ajuns in instanta.![]()
![]()
![]()
Procurorul la toate sesizarile facute le da NUP si eventual cite o amenda penala de citeva milioane. Adevarul este ca legea existenta esta foarte ingaduitoare cu braconieri. Proiectul noii legi a pescuitului prevede sanctiuni mult mai aspre pentru braconieri , proiect care sper ca va apare pina in toamna.![]()
![]()
the angler is catching xxx, not by the lure
-
- veteran
[quote="APSHD"]De anul trecut si pina in prezent am facut peste 40 de sesizari penale pentru acte de braconaj
Degeaba. APSHD trebuia sa ii iei de manuta sau sa ii prinzi cu mata in sac ca sa ai dezamagirea mai mare cand le da NUP si asta dupa nopti pierdute.
Asta ce ai facut e ca aia la cls.I daca nu pleci acasa te spun la pilitie.
Asa ca sezizarile ai vrut sa faci curatenie cu mana altora nu cu a ta.

Degeaba. APSHD trebuia sa ii iei de manuta sau sa ii prinzi cu mata in sac ca sa ai dezamagirea mai mare cand le da NUP si asta dupa nopti pierdute.
Asta ce ai facut e ca aia la cls.I daca nu pleci acasa te spun la pilitie.
Asa ca sezizarile ai vrut sa faci curatenie cu mana altora nu cu a ta.
-
- utilizator constant
eu propun altceva...nu ma intereseaza ca o sa-mi sara in cap unii, ca-s asa si pe dincolo. Si eu m-am saturat si scarbit de jaful la care sunt supuse apele naturale, asa ca as fi dispus sa renunt lunar la o suma x, cu care sa se finanteze un grup de baieti specializati in rupt picioare si spinari. Ca pescar si om la locul tau este clar ca nu ai cum sa ii iei la intrebari pe "localnicii" care taie si spanzura, ca doar e dreptul lor.
Cred ca dupa 2-3 operatiuni incheiate "cu succes" braconierii s-ar gandi mai bine inainte sa incerce iar.
Cred ca dupa 2-3 operatiuni incheiate "cu succes" braconierii s-ar gandi mai bine inainte sa incerce iar.
- georgel_spin
- utilizator constant
bai,scuze dar violenta organizata nu-si are locul intre oameni ca,oligarhii n-ar trebui sa fim noi,sunt destul de organizati braconierii si n-ar trebui sa ne pretam dar e rupta di rai uneori,cum ar fi cazul de fata.
Noi suntem de partea buna a legii si asta ne este atuul,daca am reusi sa ne organizam in asa masura incat sa ne folosim de asta ,ar fi beton!!!
Nu stiu cum insa,si poate interesele braconierilor isi au radacinile undeva acolo de unde ar trebui sa se aplice legea.
Probabil au fost siliti de un sef de post sa:
"adu si tu niste pesti mai Costele ca doar asta stii tu mai bine,ca domnu'sef de post are masa mare Duminica si mai inchide ochii..."
si continuarea o stiti si voi sau ati avea o alta varianta?!
Hai sa culegem niste idei si sa le publicam,EX "
MANUALUL MICULUI BRACONIER
si tot se va auzi ca si in guvern sunt pescari
sper.
numa bine si fire rupte la plase!!!!
Noi suntem de partea buna a legii si asta ne este atuul,daca am reusi sa ne organizam in asa masura incat sa ne folosim de asta ,ar fi beton!!!
Nu stiu cum insa,si poate interesele braconierilor isi au radacinile undeva acolo de unde ar trebui sa se aplice legea.
Probabil au fost siliti de un sef de post sa:
"adu si tu niste pesti mai Costele ca doar asta stii tu mai bine,ca domnu'sef de post are masa mare Duminica si mai inchide ochii..."
si continuarea o stiti si voi sau ati avea o alta varianta?!
Hai sa culegem niste idei si sa le publicam,EX "
MANUALUL MICULUI BRACONIER
si tot se va auzi ca si in guvern sunt pescari

numa bine si fire rupte la plase!!!!

*on topic-De acord cu voi in totalitate.M-am saturat si eu de braconieri-si de aia cu plasele si de aia cu permis!!!-care tin pesti cu mult sub limita.De curand a fost trimisa o petitie presedintelui si d-lui prim-ministru despre poluare,braconaj,etc...Ghiciti ce au raspuns...Conform legii bla bla din nu-stiu-care paragraf...Ne tot ametesc in loc sa faca ceva pentru tara asta.Ca sunt legi stiam si eu,dar de ce nu se aplica?
*off topic-Georgel_spin,din ce cartier esti(si eu sunt din Cluj),si ai pescuit vreodata pe Somes??
*off topic-Georgel_spin,din ce cartier esti(si eu sunt din Cluj),si ai pescuit vreodata pe Somes??
pana nu fac controale zi si noapte oricum nu se schimba nimic poate sa introduca oaice lege cu penalizari usturatoare ! mai nou nu-i la moda setca ci direct cu curent se braconeaza ... mai sunt care se da cu plase si cu setca sau cu mana ... dar vreau sa spun ca a devenit la moda sa mearga omul la braconaj ! exista legi si acum ,si nimeni nu se aplica , pai atunci ce rost mai are sa se introduca altele daca tot la fel va fi aplicat !?!?!?!?!
asa se duc apele noastre a lela ca pana nu devin particulare stapanul lor no sa aiba grija la ele caci apa nu e investitie doar este doar exista
asa se duc apele noastre a lela ca pana nu devin particulare stapanul lor no sa aiba grija la ele caci apa nu e investitie doar este doar exista