AGVPS TRAGE SA MOARA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 29 Mai 2007, 12:43

nu stiu de unde ai inteles ca sunt fan agvps sau de pupat. ti-am spus ce stiu despre problema ridicata.
dar am vazut cat ai inteles si din mesajul aterior.
daca mai ai si alte probleme ridica-le caci asta incercam sa facem aici nu sa batem campii cu gratie pescarule.
multumesc

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 29 Mai 2007, 13:20

Nu esti un fan AGVPS, esti angajat AGVPS! In rest, ai inceput sa pricepi si sa ai putina dreptate: noi am incercat si incercam sa dezbatem probleme legate de sisteme cretine ce au distrus pescuitul.

pescuitorul
veteran
veteran

nu conteaza

Mesaj de pescuitorul » 29 Mai 2007, 13:48

nu conteaza ce sunt si cine sunt si unde lucrez atat timp cat fac ceva pentru pescari ca tine.dar daca te incalzeste cu ceva locul unde lucreaza cineva care face ceva inseamna ca alte lucruri nu conteaza ptr felul tau de gandire.
multumesc

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 30 Mai 2007, 07:28

pescuitorule, pentru pescari ca mine TU nu o sa faci nimic toata viata ta!!! Nu ai habar cine sunt, dar tot faci aluzii la "d-astia ca mine", "pescari ca tine"... Eu am lacurile mele si nu-mi fac nici o problema... Te faci de ras! Marea majoritate a celor de pe site ma cunosc si, daca ai voie sa te mai uiti pe la televizor, la emisiunile contra AGVPS, s-ar putea sa ma cunosti si tu. O emisiune difuzata in trei seriale cu titulul "MOCIRLA", iti spune ceva? Am prezentat vreo trei ore de imagini cu braconieri paziti de AJVPS in timp ce bagau monofilamentele in apa Oltului, cu braconieri bagand plasele cateva zile la rand in barajul Babici, ciudat, imediat dupa disparitia celor de la AJVPS, cu spatii ultracentrale cumparate din banii pescarilor si facute suveica de AJVPS, pana au disparut din patrimoniul lor, la directorii AJVPS, cu pastravarii falimentate intentionat de AGVPS si apoi vandute pe pret de nimic, etc. Asta-i scoala "n. selaru" la care, din nefericire pentru tine, inveti si tu. Sunt multe pescuitorule, prea multe ca sa cred ca vreun ajevepesist doreste binele pescarilor. Cunosc programul inceput anul trecut de AGVPS Romania. Incercati sa refaceti imaginea de rahat a AJVPS-urilor, dar nu o sa reusiti. Pescarii vor deveni liberi si AJVPS-urile vor disparea din inertiea si sinergia propriilor fapte.
P.S. Conteaza cine esti, pentru ca am vrut sa demonstrez celor ce citesc polemicile ca esti ipocrit! Vrei sa pari obiectiv, dar sari ca ars ori de cate ori cineva zice ceva de AGVPS. Te-ai gandit ce s-ar intampla daca toti cei ce au o parere proasta despre AGVPS ar sari acum impotriva ta? Te sfatuiesc sa citesti topicul pe care ti l-am dedicat, poate iti va fi mai usor de imaginat...

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 30 Mai 2007, 09:56

apropo daca ai baltile tale de ce te mai interesaeza si ciorba altora?????????????sau vrei functii ca altii de alea de batut covoare.
nu ma intereseaza cine te cunoaste si ca apari la tv.egal cu 0 sau nici macar atat cat prin actiunile tale nu faci ceva bun ci arunci cu noroi in altii(ceea ce e ff usor).atata poti atata faci.
eu nu invat la scoala lui selaru. ti-ai dori tu sa faci sau ai ai scoala pe care am invatato eu.
eu nu am sairt eu mi-am spus o parere legata de o anumita problema ridicata.problema e ca pe multi de pe site va deranjeaza cand cineva nu e de acord cu prostiile si dezinformarile pe care le publicati (postati)aici.(vezi cazurile de acum un an cu unii care azi nu mai exista pe site).
eu nu incerc sa refac nici o imagine ptr ca nu sunt platit ptr asta.eu incerc sa imi fac meseria dar pe voi aplaudacii de asociatii de apartament va intereseaza functiile.concret nu faceti nimic.
dar pot sari toti caci nu ma simt in nici un fel ptr ca eu stiu ce fac eu nu pot fi tras la raspundere ce face o tara intreaga pe linie de pescuit.
daca ma chema gigi , popescu , sau ionascu ma puteati lua la 11m dar asa nu puteti.nu reprezint pescarii din tara asta.
ps: as vrea si eu o caseta cu filmarea ta daca se poate ca sa ma conving caci eu cand aveam tv invatai sa tragi cu prastia. :!:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 30 Mai 2007, 20:40

Pescuitorule, din cauze naturale ai cateva deficiente si trebuie sa recunosc, nu este vina ta.
1. Statul ma obliga sa platesc permis de pescuit, iar de pescuit, pescuiesc unde vreau eu! "Ciorba altora" este o chestiune existenta doar in capul tau.
2. La capitolul scoala, cred ca ai dat-o direct in bara, dar nu o faci prima data. Apropos, roaga pe cineva sa iti corecteze textele. Iti recomand un elev din clasele V, VI si VII. Pentru mine scoala incepe cu limba romana...
3. Faptul ca trei posturi TV nationale si doua locale m-au invitat sa-mi spun punctul de vedere vis-a-vis de pescuit inseamna ca am ceva de spus... Mie imi pare rau ca tu nu vei ajunge in postura asta niciodata.
4. Nu te impauna atunci cand faci ceva pentru care esti platit. mananci din cotizatiile pescarilor, fa-ti datoria fara comentarii.
5. Traba cu TV cand trageam eu cu prastia... ma fortzezi sa zambesc si realizez ca intr-un final faci un lucru bun.
6. Iti pot expedia o caseta cu filmele mele, insa as vrea, daca se poate, sa-mi faci dovada ca ai la ce sa le vizionezi :wink:
7. Functiile, pescuitorule, functiile sunt o marota pur comunista. Am refuzat "functii" la care unul ca tine doar poate sa viseze. Daca iti arat CV-ul meu, zici ca este roman in extensie.

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 30 Mai 2007, 21:35

Pescuitorule.....VANATORULDEPESTI in cazul in care nu stiai(acum te informez eu) este singurul pescar al judetului VALCEA care intradevar cauta prin toate mijloacele sa arate adevarata fata a comunismului(AGVPS).Problema e alta.....habar nu ai de persoana lui,cine este,ce a facut sau ce scoala sau facultate a terminat....asa ca te rog foarte mult sa nu vorbesti dezinformat.In legatura cu ajvps VALCEA, eu am un foarte bun prieten,care intimplator imi este si vecin,care a fost pina mai acum vreo 2 ani angajat al ajvps VALCEA.Acum nu mai este ptr un simplu fapt:omul fiind mai corect din fire...celor de la ajvps nu le-a prea convenit ca nu se integreaza in magariile lor.Asa ca tipul si-a dat demisia...vazand cum stau treburile pe acolo.Acum nu cred ca isi are rostul sa iti povestesc magariile pe care le-au practicat cei de la ajvps......eu stiind tot de la acest baiat(care intimplator era si seful angajatilor acolo)....barci cu suta de kile de scobar...ma rog....deci te rog foarte mult sa nu te mai contrazici aiurea cu VANATORULDEPESTI pe aceasta tema...ptr ca iti aduce probe impotriva acestei mafii din toata tara(ajvps). :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Pilly

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 31 Mai 2007, 08:10

1. daca ai baltile tale nu cred ca vine cineva sa te intrebe de permis pe ele.
2. treaba cu scoala o dai tu in bara ptr ca faci niste afirmatii dupa care o iei pe aratura (te legi de greselile de ortografie)
3.Sa stii ca si Cosmos Tv e post national dar nu il am in grila de programe.Poate la al nivel exista. Asa ca aparitii cat mai multe si pareri personale cate doresti tu sa ai si sa iti poti exprima pe sticla.
4. referitor la platit nu ma plang dar nici sa vina niste .... de astia care doar ei cred ca au dreptate.magarii s-au facut si se vor mai face in tara asta dar pentru asta nu trebuie sa ma bagi in aceeasi oala cu toti.
5. eu nu visez functii ptr ca nu ma fac functiile. vreau doar sa fac ceva bun , sa se vada in urma mea, nu sa latru la luna ca altii.

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 31 Mai 2007, 16:30

Pescuitorule , am ramas uimit de finetea lirismului verbal dedicat din toata inima "aplaudacilor de apartament"... Uite ca de data asta nimeni nu urmareste functii de conducere si nu mediem (ca alti) afaceri numai aparent avantajoase pentru asociatiile noastre . Suntem oameni simpli , nu avem case de vacata sau terenuri intravilane ; nu avem sedii pompoase si nici contracte imense in exploatarea fondurilor piscicole . Cind ne-am asociat nu am vrut decit ape mai curate si populate , ce avem sub administrare stim sa gospodarim . Sustii ca nu am facut nimic in acest sens , dar voi , ce ati facut ? Ceea ce trebuia sa faceti , stiti destul de bine ; "desprinderile" de AGVPS puteau fi evitate daca nu existau interese personale si dezinteres majoritar manifestat de majoritatea membrilor , inclusiv cei cu functii de conducere. Este motivul real al infiintari noilor asociatii , ai caror membri sunt bine momotivati in dorinta de a se extinde si administra unele fonduri de care AGVPS-ul pare ca a uitat ...
Personal nu am nimic cu tine , poate ca intradevar tu i-ti faci treaba , dar , citi mai sunt ca tine ? o singura problema ma pune in incurcatura , daca asa este cum zici , ma intreb cum de rezisti printre "sacalii" avizi dupa functii cu insomnii create de febra intereselor personale ???

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 31 Mai 2007, 18:18

vanatorule de pesti, daca vrei si magari agvps din alte judete, da-mi un mp, ca iti torn un caiet studentesc!
si cred ca stii ca ne cunoastem... :lol:

asta daca vrei.

dle Pescuitor, daca vezi ca cei din jurul tau sunt majoritatea patati, si d-ta esti corect, de ce stai intre ei? asta e o mare dilema, pe care am intalnit-o extrem de des in Romanica.
eu nu vreau sa intru in polemici, insa da, mi-ar lua o mare piatra de pe inima daca ar muri dinozaurul, si nu de moarte buna, ci de grenada bagata cu sila pe gat! iertati vehementa, dar la cate mi-au vazut ochii cu acesti nenorociti, atat in zona de unde sunt, cat si in alte zone, ei crezand ca sunt Dumnezeul pescarilor, e chiar prea bland!!!! :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x

Scrie răspuns