AGVPS TRAGE SA MOARA
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- veteran
vanatoruldepesti scrie:La noi, la Valcea, AJVPS a murit asa de tare, incat a primit dreptul de exploatare prin pescuit industrial (chestia asta o au si in statut) cu un soi de concesiune pe vreo 7 baraje. In consecinta, "prietenul pescarilor" gigi stefan le-a permis sa anunte public pe posturile locale de televiziune urmatoarele: cei care vor plati permisele la AJVPS Valcea, indiferent din ce judet vin, au voie sa pescuiasca si in prohibitie!!! Justificarea: AJVPS face repopulari din fondurile pe care le are si, drept urmare, poate stabili perioada de prohibitie.
ACEASTA NU ESTE O POVESTE, ESTE UN FAPT REAL 100%
P.S. Sintetizati: AJVPS - pescuit industrial - gigi stefan - pescuit in prohibitie
Orice asemanare cu exprimarea lui gigi stefan dintr-o emisiune de pe TVR1 nu este intamplatoare. Credeti-ma pe cuvant ca, bogdan olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a sprijinit toate activitatile indreptate impotriva pescuitului civilizat in Romania. Anul trecut, prin vara, acest golan ordinar a chefuit o zi si o noaptea in judetul Valcea, in comuna Dragoiesti, in curte la un braconier. De fata era toata crema braconierilor din Valcea, iar de gatit, tineti-va de tastatura, a gatit reprezentantul CNAFP in teritoriu - inspector piscicol, altfel un priceput bucatar. Inutil sa o spun, de munat s-a mancat peste braconat la Dragasani. Sa ne fie tarana usoara, acu' ca tot a murit AGVPS...
as vrea si eu sa te intreb ceva : de cate ori ai vazut ca ajvps-ul pescuieste industrial pe barajele din valcea??????????
ceea ce au facut ei e ptr binele pescarilor dar nu intelegeti in esenta miscarea lor, caci ceea ce au facut ei cu barajele este o miscare ff buna.
si din cate stiu eu ajvps valcea are liceenta de acvacultura pe acele baraje.
in ceea ce priveste pescuitul in perioada de prohibitie o pot face ca atat timp cat au liceenta de acvacultura ordinul de prohibitie din 2007 le permite acest lucru.si pe langa asta inseamna ca se populeaza cu peste .
asa ca nu inteleg supararea ta.
intrebare : unde ai vizat permisul de pescuit anul asta?
numai daca vrei e optionala intrebarea.
cu respect ,
pescuitorul
http://forum.pil.ro/album_pic.php?pic_id=157
sory,am incercat sa pun poza direct,dar nu siu de ce draq nu merge,(poate un moderator destept ma lamaureste si pe mine si face el pustiul asta de bine)
poza este facuta acum cateva zile pe digul barajului Nord din Rm.Valcea.
fiindca nu puteam cuprinde cu obiectivul aparatului de fotografiat intregul inscris am pozat de doua ori si am unit cele doua inscrisuri.
asa ca nu va mai minunati,traim in romania si totul este posibil

sory,am incercat sa pun poza direct,dar nu siu de ce draq nu merge,(poate un moderator destept ma lamaureste si pe mine si face el pustiul asta de bine)
poza este facuta acum cateva zile pe digul barajului Nord din Rm.Valcea.
fiindca nu puteam cuprinde cu obiectivul aparatului de fotografiat intregul inscris am pozat de doua ori si am unit cele doua inscrisuri.
asa ca nu va mai minunati,traim in romania si totul este posibil

poti sa dezvolti ideea asta,eu sincer nu inteleg,dar explica-mi asa ca la omul prost pe litere ca sa pricep si eu odata beneficiile astea,ca de vreo cativa ani am parte numai de beneficii si binefaceri din partea tuturorpescuitorul scrie:ceea ce au facut ei e ptr binele pescarilor dar nu intelegeti in esenta miscarea lor, caci ceea ce au facut ei cu barajele este o miscare ff buna.

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
agvps trage sa moara
Apsalba !
De ce nu mai zici nimic referitor la procesul cu RNP Romsilva ?
Baietii verzi isi fac de cap binemersi, umbla cu amenintari, elibereaza autorizatii, agevepeseii la fel ... cu permisele de munte.
Ce se-n-tampla ? A murit cineva si nu stim noi ????????
Baietii verzi isi fac de cap binemersi, umbla cu amenintari, elibereaza autorizatii, agevepeseii la fel ... cu permisele de munte.
Re: agvps trage sa moara
Pityu , tind sa cred ca se adevereste proverbul cu " minunea care tine numai trei zile "...pityu scrie:Apsalba !

-
- veteran
-
- veteran
Re: agvps trage sa moara
Draga Pityu . Doar ti-am zis (sau am vrut ? ) ca daca se organizeaza concursul la voi sau pe vidraru RNP-ul e singurul care dispune de personal pentru a asigura paza unui parau . Nici o asociatie nu o sa aiba structura deja organizata astfel si sa si poata plati paznicii . Daca voi o faceti e din dragoste si va cunoasteti voi intre voi si vedeti un strain bate la ochi , dar pe capra sau alte paraie unde din 10 in 10 metri e cate un turist ... ? Sa sti ca nu tin partea RNP-ului deloc si nu sunt nici rautacios dar daca scapa si apele de munte negolite de peste in cazul in care o sa fie gestionate de asociatii poti sa-mi pui o zgarda pe gat si sa-mi spui "cutzu-cutzu " fara sa ma supar . Crezi ca RNP-ul a populat paraie si a bagat o droaie de bani ca sa faca toplite si cascade si doar sa le cedeze doar asa ? Sa fim realisti si nu visatori .pityu scrie:De ce nu mai zici nimic referitor la procesul cu RNP Romsilva ?
Baietii verzi isi fac de cap binemersi, umbla cu amenintari, elibereaza autorizatii, agevepeseii la fel ... cu permisele de munte.A murit cineva si nu stim noi ????????