AGVPS TRAGE SA MOARA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nu ma, cand se cearta unii, Tavi vine cu berea sa ii impace, io zic ca are fabrica, dar el tace malc, semn ca de la seceta nui mai merg bine afacerile, dupa cum vezi no sarit la cearta asta sa dea berea 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
AGVPS Trage sa moara
Paul a scris: "Nu vreau sa acuz pe nimeni, sau sa scot in evidenta politica agvps-ului, dar in Iasi se elibereaza "permise" de pescuit ... fara permis
Chiar asa, un coleg de-al meu si-a facut permis de pescuit la agvps de anul trecut. Anul trecut a primit si permisul propiu-zis (de la CNAFP), anul acesta, cu toate ca i-am zis dinainte sa ceara si acel cartonas, i s-a spus ca nu are nevoie de el si poate pescui doar cu carnetul (care in opinia lor reprezinta permisul de pescuit) Aici nu ii acuz, ca nu numai in opinia lor acela este permis de pescuit si si a granicerilor care vin in control pe Prut.
Asa ca in Iasi risti sa dai 90 lei si fara sa vezi permis de pescuit... "
Stii Paule ce nu inteleg eu in tara asta ? Faptele de care vorbesti sunt de natura penalului, in sensul ca din acei bani (si nu sunt putini deloc) nici un shvantz nu ajunge la stat (CNAFP), dar statul sta binemersi si tace ca ... pestele in apa
Tu crezi ca degeaba
Crezi ca ei nu shtiu de acest furt la drumul mare, care in limbajul legii inseamna "deturnare de fonduri" din buzunarul statului in cel propriu (al agevepeseului)
Pai ei ar fi trebuit sa se autosesizeze si sa-i actioneze imediat in instanta pentru ca sunt primii pagubiti. Daca nu au procedat asa (si asta se intampla peste tot - nu numai la Iasi) inseamna ca au un motiv temeinic sa tainuiasca hotia - nu
Doar de-acolo le pica si lor partea
Daca ai dovezi clare, de ce nu incerci sa sesizezi tu organele in drept ?
... sau si tu stii bine de ce
Scuze ! Aici am glumit putin ! Dar sa stii ca nu prea e de gluma
Pe mine ma intriga ca toti se plang pe forumuri de escrocheriile agevepesistilor, dar nu inteleg in ruptul capului de ce le e frica la toti sa le dea in vileag. Nu pe forum, ci acolo unde trebuie

Chiar asa, un coleg de-al meu si-a facut permis de pescuit la agvps de anul trecut. Anul trecut a primit si permisul propiu-zis (de la CNAFP), anul acesta, cu toate ca i-am zis dinainte sa ceara si acel cartonas, i s-a spus ca nu are nevoie de el si poate pescui doar cu carnetul (care in opinia lor reprezinta permisul de pescuit) Aici nu ii acuz, ca nu numai in opinia lor acela este permis de pescuit si si a granicerilor care vin in control pe Prut.
Asa ca in Iasi risti sa dai 90 lei si fara sa vezi permis de pescuit... "
Stii Paule ce nu inteleg eu in tara asta ? Faptele de care vorbesti sunt de natura penalului, in sensul ca din acei bani (si nu sunt putini deloc) nici un shvantz nu ajunge la stat (CNAFP), dar statul sta binemersi si tace ca ... pestele in apa

Tu crezi ca degeaba

Pai ei ar fi trebuit sa se autosesizeze si sa-i actioneze imediat in instanta pentru ca sunt primii pagubiti. Daca nu au procedat asa (si asta se intampla peste tot - nu numai la Iasi) inseamna ca au un motiv temeinic sa tainuiasca hotia - nu

Daca ai dovezi clare, de ce nu incerci sa sesizezi tu organele in drept ?
... sau si tu stii bine de ce

Scuze ! Aici am glumit putin ! Dar sa stii ca nu prea e de gluma

Pe mine ma intriga ca toti se plang pe forumuri de escrocheriile agevepesistilor, dar nu inteleg in ruptul capului de ce le e frica la toti sa le dea in vileag. Nu pe forum, ci acolo unde trebuie

- vanatoruldepesti
- veteran