AGVPS TRAGE SA MOARA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Iun 2007, 15:35

pilula scrie:Pescuitorule...la tine 2 sustinatori ajvps inseamna mai multi????(hellraiser si danubiu)....ia urmareste te rog frumos mai sus prin topic sa vezi cati agreaza ajvps :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll:..............Nu te mai uita....iti spun eu ca tot trei sinteti :wink:
AJVPS Sibiu , mai citeste si tu

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 06 Iun 2007, 15:43

Sa citesc ce??????
Pilly

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 06 Iun 2007, 16:35

ptr. musculita din spatele nick-ului danubiu:
Facem un pariu ca nu o sa ai bilute sa iesi la iveala? Probabil esti constient de faptul ca daca le-am tras-o la stapanii tai ani la rand, pe unul ca tine il spulber :wink:
Nu uita ca ai promis ca imi faci un topic...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Iun 2007, 17:28

pilula scrie:Sa citesc ce??????
ca sunt sustinatori ajvps sibiu, nu ajvps....si io sustin ajvps sibiu , ajvps brasov / fagarsh is dejaba, drept urmare bat 2.30-3 ore ca sa pescuiesc in Sibiu :roll: unde am prins mult mai mult peste

HackBv
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de HackBv » 06 Iun 2007, 19:37

eu din cunostintele mele care sunt vaste pe unele locuri agvps-ul singur nu are nici o putere executiva in privinta branconajului ei ca ori ce alta organizatie nu pot decat constata si reclama mai departe singuri care pot sanctiona sunt cei de la jandarmerie sau politie.
in zona Brasovului nu stiu cum este insa stiu ca in zona brailei nici macar politia nu are curajul sa se bage peste cei cu plasele din cauza ca sunt poarte uniti si rai.Dar daca tu persoana x ai vazut astfel de lucruri ai obligatia morala sa sesizezi agvps-ul si daca ei nu iau masuri poti lafel de bine sa faci o reclamatie la politie insa daca ei sunt mana in mana cu politia de pe raza acelei comune sau oras sar putea sa se afle de tine si sa cam ramai fara liniste prin acea zona.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Iun 2007, 08:20

Tavi scrie:Sa insisti la AGV sa-ti dea si cartonasul CNAFP - ala e de fapt permisul.
Nu vreau sa acuz pe nimeni, sau sa scot in evidenta politica agvps-ului, dar in Iasi se elibereaza "permise" de pescuit ... fara permis :!:
Chiar asa, un coleg de-al meu si-a facut permis de pescuit la agvps de anul trecut. Anul trecut a primit si permisul propiu-zis (de la CNAFP), anul acesta, cu toate ca i-am zis dinainte sa ceara si acel cartonas, i s-a spus ca nu are nevoie de el si poate pescui doar cu carnetul (care in opinia lor reprezinta permisul de pescuit) Aici nu ii acuz, ca nu numai in opinia lor acela este permis de pescuit si si a granicerilor care vin in control pe Prut.
Asa ca in Iasi risti sa dai 90 lei si fara sa vezi permis de pescuit... :(

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 07 Iun 2007, 14:37

La fel e si in Miercurea-Ciuc . Doar chitanta ca-i destul si nu-ti face nimeni nimica . Ce permis ca ... se pierde ;)

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 08 Iun 2007, 21:58

Paul scrie:
Tavi scrie:Sa insisti la AGV sa-ti dea si cartonasul CNAFP - ala e de fapt permisul.
Nu vreau sa acuz pe nimeni, sau sa scot in evidenta politica agvps-ului, dar in Iasi se elibereaza "permise" de pescuit ... fara permis :!:
Chiar asa, un coleg de-al meu si-a facut permis de pescuit la agvps de anul trecut. Anul trecut a primit si permisul propiu-zis (de la CNAFP), anul acesta, cu toate ca i-am zis dinainte sa ceara si acel cartonas, i s-a spus ca nu are nevoie de el si poate pescui doar cu carnetul (care in opinia lor reprezinta permisul de pescuit) Aici nu ii acuz, ca nu numai in opinia lor acela este permis de pescuit si si a granicerilor care vin in control pe Prut.
Asa ca in Iasi risti sa dai 90 lei si fara sa vezi permis de pescuit... :(
Din cite stiu eu la Asociatia Prieteni Pescari din Iasi permisul este mai eftin si primesti si permisul propriuzis cel eliberat de CNAFP.de ce nu incerci si alternativa asta?????

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 09 Iun 2007, 09:06

Paule, tu nu mai esti in PP ?!?
In Valcea, la PROFISH, permisul este mai ieftin cu aprox. 20 RON decat la AJVPS, dar daca PROFISH ar avea cativa angajati si ar cumpara masini pentru efecuarea controalelor impreuna cu institutiile abilitate cred ca permisul ar costa mult mai mult. Oricum, nici unii, nici altii nu fac mai nimic pentru banii pe care ii platesc. Sunt intermediari intre MAPDR si pescar. O sa vedeti ce disparitii se vor inregistra in randurile tuturor asociatiilor daca incepand cu 2008 pescari devin independenti. :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Iun 2007, 12:22

vanatoruldepesti scrie:....... O sa vedeti ce disparitii se vor inregistra in randurile tuturor asociatiilor daca incepand cu 2008 pescari devin independenti. :wink:
tu chiar mai crezi asta? :?
nu au nici un interes sa sustina asa ceva.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns