AGVPS TRAGE SA MOARA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 02 Mai 2007, 17:53

eeee uite aici mai prins ...chair nu stiu nimic de paraie.....oricum eu zic k daca ai probleme cu cineva....vin baietzi imediat

pescuitorul
veteran
veteran

nu mai scrie asa

Mesaj de pescuitorul » 02 Mai 2007, 22:41

hell nu mai scrie asa de bine de ajvps sibiu ca iar apare niste mamuti care se bateau cu pumnu in piept acum un an ca ei fac si dreg in pescuit (azi nu mai auzi de ei) si vor spune pe topic ca te platesc ca sa scrii asa de bine.
sau poate le spui cu ce te platesc: cu controale in fiecare zii si ca nu ai permis (de barca ha ha)

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 03 Mai 2007, 08:55

Nus ce sa zic de astia de la ajvps....de prin luna februarie pescuiesc la greu intr-o anumita zona in care se zice ca ar veni controale dar nu i-am vazut deloc.Pe langa faptul ca nu i-am vazut pe ei am vazut plase puse, pescari "cinstiti" care dadeau dupa stiuca cu voblere mari si ancore supradimensionate si prindeau mrenoaie.O gramada de carasari......
Dupa toate astea am ajuns la concluzia ca nu merita sa imi mai fac de lucru cu astia de la filiala si ca a venit timpu sa-mi caut alta asociatie.....

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 03 Mai 2007, 09:11

dorin_sb scrie:Nus ce sa zic de astia de la ajvps....de prin luna februarie pescuiesc la greu intr-o anumita zona in care se zice ca ar veni controale dar nu i-am vazut deloc.Pe langa faptul ca nu i-am vazut pe ei am vazut plase puse, pescari "cinstiti" care dadeau dupa stiuca cu voblere mari si ancore supradimensionate si prindeau mrenoaie.O gramada de carasari......
Dupa toate astea am ajuns la concluzia ca nu merita sa imi mai fac de lucru cu astia de la filiala si ca a venit timpu sa-mi caut alta asociatie.....

cam asa e,nici eu nu i-am vazut deloc anul acesta pe cei de la ajvps in control,cu toate ca am fost foarte des in zone unde ei spun ca au tot facut controale.

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 03 Mai 2007, 15:20

Parerea mea de fost platitor constant la AJVPS si de anul acesta la APS este ca o competitie intre asociatiile de pescari sportivi este benefica.
Cam toata lumea blameaza activitatea (si aici ma refer strict la jud. Sibiu) AJVPS-ului dar personal inca nu am vazut in teren nici un reprezentant al noii asiciatii de pescari si nici nu am cunostinta de actiuni intreprinse la nivel de judet .
Macar ajvps-ul patruleaza si se implica constant in actiuni care vizeaza braconajul.
Inainte sa va bucurati atat de tare ca-i "terminati -eliminati-omorati-ingropati" ganditi-va ca mai tare decat voi se bucura braconierii si toti cei care incalca legea cu buna stiinta

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 03 Mai 2007, 18:24

Kingfischer scrie:
Macar ajvps-ul patruleaza si se implica constant in actiuni care vizeaza braconajul.
da asa o fi daca zici tu,eu inca nu am vazut nici o patrulare asa cum se tot zice si nici alti cunoscuti sau prieteni nu s-au intilnit cu ei,situatia e cam tot asa ca pana acum,dupa prohibitie se va intra iara in cursul normal al lucrurilor si la anul o luam de la capat,aceiasi poveste ca fac ca dreg,probabil nici asociatiile noi nu fac mare lucru dar macar nici nu se lauda ca au facut au dres etc,parerea mea,sper sa fie una gresita,macar ca lucrurile sa fie spre bine.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Mai 2007, 19:44

Kingfischer scrie: dar personal inca nu am vazut in teren nici un reprezentant al noii asiciatii de pescari si nici nu am cunostinta de actiuni intreprinse la nivel de judet .
stai linistit ca situatia nu e numai in sibiu,cred ca este generala.
daca pana anii trecuti,in perioada de prohibitie nu prea vedeai pescari pe baltile din jurul orasului,(se pescuia,dar mai ascuns pe rauri) acuma ma uit ca nimeni nu mai tine cont de aceasta perioada si baltile sunt pline de "carasari"
oare de ce?????? :evil: ( nu va obositi sa imi dati raspunsuri,le stiu,era o intrebare retorica :) )
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 04 Mai 2007, 12:48

[/quote]

nici asociatiile noi nu fac mare lucru dar macar nici nu se lauda ca au facut au dres etc,quote]

daca nu faci nimic cu siguranta ca nu te poti lauda cu nimic! Frumoasa tara si bravi conducatori mai are!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 23 Mai 2007, 12:15

La noi, la Valcea, AJVPS a murit asa de tare, incat a primit dreptul de exploatare prin pescuit industrial (chestia asta o au si in statut) cu un soi de concesiune pe vreo 7 baraje. In consecinta, "prietenul pescarilor" gigi stefan le-a permis sa anunte public pe posturile locale de televiziune urmatoarele: cei care vor plati permisele la AJVPS Valcea, indiferent din ce judet vin, au voie sa pescuiasca si in prohibitie!!! Justificarea: AJVPS face repopulari din fondurile pe care le are si, drept urmare, poate stabili perioada de prohibitie.
ACEASTA NU ESTE O POVESTE, ESTE UN FAPT REAL 100%
P.S. Sintetizati: AJVPS - pescuit industrial - gigi stefan - pescuit in prohibitie
Orice asemanare cu exprimarea lui gigi stefan dintr-o emisiune de pe TVR1 nu este intamplatoare. Credeti-ma pe cuvant ca, bogdan olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a sprijinit toate activitatile indreptate impotriva pescuitului civilizat in Romania. Anul trecut, prin vara, acest golan ordinar a chefuit o zi si o noaptea in judetul Valcea, in comuna Dragoiesti, in curte la un braconier. De fata era toata crema braconierilor din Valcea, iar de gatit, tineti-va de tastatura, a gatit reprezentantul CNAFP in teritoriu - inspector piscicol, altfel un priceput bucatar. Inutil sa o spun, de munat s-a mancat peste braconat la Dragasani. Sa ne fie tarana usoara, acu' ca tot a murit AGVPS...

dinuta
junior
junior

Mesaj de dinuta » 23 Mai 2007, 13:01

Nu poate fi adevarat asa ceva !

Scrie răspuns