AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
apsalba scrie:Anunt ca Tribunalul bucuresti a admis apelul APS Alba in Dosarul 15661/300/2006 privind constatarea nulitatii absolute a inscrierii acesteia in RAF si a trimis Dosarul spre rejudecare. Trist pentru AGVPS este ca am descoperit actul normativ prin care a fost desfiintata inca din 1990. In acest caz toate documentele emise de AGVPS sunt lovite de nulitate absoluta. Pace buna!
apsalba scrie:AGVPS a fost desfiintata prin HG 983/1990, si confirmat prin adresa ministerului mediului catre numita sub nr. 11.980/14.11.1990.
apsalba scrie:Pe fond s-a cerut dizolvarea pe motiv ca nu are avizul ministerului, obligatoriu la inscriere, aviz care nu exista. Asa ca de aici incolo este simplu. Sper sa se sesizeze si ministerul agriculturii, care tace ca porcul in papusoi.
apsalba scrie:Oricum odata si odata in tara asta trebuie sa se aplice legea egal pentru toti cetatenii. Nu sunt unii mai egali decat altii. Daca citesti ordinul pescuitului sportiv o sa observi ca permisele de pescuit se elibereaza de asociatiile de pescari spotivi legal constituite, nu de asociatii de vanatori si pescari ilegal constituite..
apsalba scrie:Nu am intrat pe topic intrucat am asteptat dosarul AGVPS de la registrul comertului. Aceste documente ingrozesc pe cel care le citeste. Am crezut initial ca gaura la buget este cat de cat rezonabila. M-am inselat. Trece usor de suta de milioane de euroi.
Sa le luam pe rand. In baza cererii de inmatriculare nr. 3811/7.05.1991, agvps solicita inscrierea in Registrul comertului, avand ca optiune organizatie cooperatista. Primul fals ce apare este actul de infiintare declarat si anume L.26/1976 privind economia VANATULUI. Obiectul de activitate:servicii si import-export. Nr. de inregistrare este J40/3216/1991, cod fiscal R2351547. Se poate verifica pe www.listafirme.ro.In dosar se gasesc aceleasi documente ca si la dosarul de la judecatoria sect. 2 Bucuresti.
Mai nou prin cererea de inscriere de mentiuni din 11.10.2004, agvps apare la registrul comertului ca SRL!!!
Alte nazbatii; agvps concesioneaza de la ADS urmatoarele iazuri: Afumati 3 si 4 si Sindrilita 1,1A,2 suprafata totala 35,91 ha (49 ani) redeventa echivalent lei a 115 kg grau STAS813/68/ha anual.
Ferma Frumusani jud. Calarasi, 113 ha luciu de apa-49 ani- redeventa echivalent lei a 294 kg grau acelasi STAS. Imobilul din str. Valsanesti (cladire 3 nivele, 12.843mp incinta hala de productie, centrala termica platforme, etc) platite de Ministerul economiei forestiere din contul de investitii conf. HCM 181/1979 si insusita de numita.
Interesant este ca pe web site-ul cu firmele, AGVPS are interdictie de a practica vanatoarea ca sport si pentru recreere.
Frumos. Ma gandesc ca toate asociatiile si-ar dori asa ceva. Nu? Sau unii sunt mai egali ca altii.
Ii anunt si pe numitii agvps-isti care monitorizeaza acest site, ca aceste documente au fost inmanate cu un memoriu aferent primului ministru, cu rugamintea sa-si puna subalternii la treaba si sa recupereze patrimoniul sutit de domnii aristrocrati moderni in frunte cu acest capo di tutti capo numit Selaru, si pe care ma gandesc sa-l citez ca martor in procesul prin care le-am cerut desfiintarea. Ca sa fie treaba completa acelasi memoriu a fost remis si prietenului primului ministru (donmul Basescu) si Parchetului general. Il astept pe tov. Selaru sa ma dea in judecatra pentru calomnie. Nu o luati ca pe o ambitie personala.
ehhh,???!!!apsalba scrie:Banii de care vorbesti sunt bani publici. AGVPS va fi desfiintat si maharii care au facut manaria vor fi pedepsiti. Actiunea este in instanta si se va finaliza.
cum e domnu apsalba,cum s-a finalizat??au infundat toti puscariile??
canci.
defapt ati dato la pace cu ei si acuma va frecati mainile bucurosi.(ambele tabere)
sa mai continui cu citarile din declaratiile dumneavoastra,marea persoana publica??
oare aia din ministerul agriculturii stiu cu cine stau la masa??
or fi vazut declaratiile astea??
adiwolf,
azi am mai avut un termen. Acum suntem la faza in care se va decide daca decretele comuniste prin care s-au desfiintat asociatiile de pescari sportivi si li s-a confiscat patrimoniul au fost legale. Ei pe astea le-au precizat ca acte de infiintare. Sunt curios sa aflu punctul de vedere al instantei.
Tine minte un lucru; pace intre fnpsr si agvpsr nu va fi niciodata.
azi am mai avut un termen. Acum suntem la faza in care se va decide daca decretele comuniste prin care s-au desfiintat asociatiile de pescari sportivi si li s-a confiscat patrimoniul au fost legale. Ei pe astea le-au precizat ca acte de infiintare. Sunt curios sa aflu punctul de vedere al instantei.
apsalba scrie:adiwolf,
... cat timp va exista un ciolan si doar un os de peste...
dupa insiruirea bine facuta de catre adiwolf , culmea, apsalba ne spune :
- defapt instanta sunt pescarii platitori - cand acestia vor plati doar intr-o singura parte aceea va castiga totul , pana atunci fiecare primeste cat merita din atentia pescarilor...care sunt liberi sa aleaga pe unii sau pe altii , sau din cei care or sa mai apara......
- oricum are rabdare de fier omul acesta....deci cum spunea :
- mai trist e faptul ca asocierea e obligatorie !!!!!
- cati ani or mai trebui sa priceapa ,ca n-ar trebui sa mai astepte nimic .......si ca defapt obiectul lui de activitate nu e lupta lui absurda cu agjvpsr si defapt problema lui e cu membrii care sustin agvpsr si nu vor sa treaca in tabara cealalta..........Sunt curios sa aflu punctul de vedere al instantei
- defapt instanta sunt pescarii platitori - cand acestia vor plati doar intr-o singura parte aceea va castiga totul , pana atunci fiecare primeste cat merita din atentia pescarilor...care sunt liberi sa aleaga pe unii sau pe altii , sau din cei care or sa mai apara......
- oricum are rabdare de fier omul acesta....deci cum spunea :
- parerea mea e ca vei astepta mult si bine...!!!!! defapt ca si pana acumSunt curios sa aflu punctul de vedere al instantei
- mai trist e faptul ca asocierea e obligatorie !!!!!
Noi l-am obtinut legal. HG 259/2001 va zice instanta daca este legal, intrucat Nastase nu a urmarit utilitatea publica, ci ceva mai pamantean. Sa zica de agvpsr ca este persoana juridica de drept privat. A uitat ca nu era competent el, ci o instanta de judecata. Asta o sa-l coste mai mult decat termopanele.danubiu scrie:Pai de ce bre nea Fane ca sunteti organizatii siameze !apsalba scrie:adiwolf,
”FNPSR a obtinut statut de utilitate publica” ca si ceilalti ”comunisti cooperatisti”!