AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: permisele se vizeaza
Iar te-ai "suparat" adiwolf...adiwolf scrie:degeaba scriem si dezbatem idei ,nu'i asa??chelariucri scrie:Astazi am vizat permisul la AJVP Botosani 81 lei taxa de maine la pescuit
tu tot ce ai stiut sa faci ,tot aia ai facut,reflexul Pavlov si-a spus cuvantul.

Fir intins (daca aveti pe unde...)!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
adrian25 scrie:cum asa pensionarule? nu tu ziceai ca ti-ai vizat carnetul la ajvps si nu ai nici o problema , ca "asa merge treaba pe la noi, in neamt"?
Adi am spus ca o sa-l vizez dar cand am ajuns acolo m-am rasucit rau. Nu e vorba de pret 130 de ron ci de faptul ca banii astia sunt fara apele de munte care sunt la RNP. Maine si asa sunt la ANAF sa depun declaratia de impunere si platesc si 30 ron pt. permis. Dupa asta Dumnezeu cu mila.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
- veteran
Ne da m--e in toate directiile. Oricum marea majoritate a pescarilor din zona aplica politica strutului. Unii sunt multumiti ca pescuiesc si in probitie si de aia nu spun nimic sa nu deranjeze.zamfi scrie:pret 130 de ron![]()
![]()
![]()
![]()
Mai da-i ma-n ...a mea! Da ce va da de banii astia? Animatoare pe malul apei?![]()
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
- veteran
cam scumpa m..a la voipensionaru scrie:Ne da m--e in toate directiile. Oricum marea majoritate a pescarilor din zona aplica politica strutului. Unii sunt multumiti ca pescuiesc si in probitie si de aia nu spun nimic sa nu deranjeze.zamfi scrie:pret 130 de ron![]()
![]()
![]()
![]()
Mai da-i ma-n ...a mea! Da ce va da de banii astia? Animatoare pe malul apei?![]()

ca pescuiesc in prohibitie si sunt lasati in pace e vina jandarmilor si a politiei
exact la fel se intampla si la noi