AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 06 Mar 2009, 01:03

apsalba spune :
ia uite pe http://www.mfinante.ro/contribuabili/li ... abili/agen ti_cod.jsp In casuta libera scrie 2351547 si vezi rubrica stare societate. parca acolo scrie radiere din 30.08.2008,
- mie imi spune site - ul ca legatura la baza de date e temporar oprita , ......dar si fara asta , faptul ca agvpsr exista , este exact ce spuneam ...lucru spus de tine nu e dovedit , iar multimea mare de pescari ce aleg ajvps-urile , dovedesc clar contrariul celor ce tot sustii de atata si atata timp ,..........mare mirare cum de nu te-ai plictisit sa tot astepti nu stiu ce .........cand probabil ai atatea si atatea de facut pentru pescarii pe care ii reprezinti, astfel incat si acestia pe care ii ai sa nu migreze.....

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 06 Mar 2009, 06:44

"faptul ca agvpsr exista , este exact ce spuneam ...lucru spus de tine nu e dovedit , iar multimea mare de pescari ce aleg ajvps-urile , dovedesc clar contrariul celor ce tot sustii de atata si atata timp"

multimea mare de pescari care aleg AJVPS-ul se datoreaza
-faptului ca sunt prost informati,
-datorita spiritului de turma de la noi,
-datorita faptului ca ajvps-ul nu le prezinta situatia reala a pescuitului, pescarii nu vor sa citeaza, sa se informeze, ei iau ce zice fufa de la ajvps de buna, ca vezi doamne e de la filiala si stie ce spune,
-datorita faptului ca in orasele mici ajvps-ul e singura asociatie axistenta si asta ii obliga se se duca la ei
-datorita abuzurilor care le face ajvps-ul in sensul ca toate "controalele" in orasele mici care nu au decat ajvps sunt facute de "controlori" ai ajvps, nu de politie, nu de jandarmi, sunt mana in mana, cel putin in neamt nu am vazut niciodata politia pe balta, in fiecare sat comuna e un "nea popic de la filiala" care controleaza, pe care pescarii il cunosc majoritatea, daca le spui ca nu are drept de control, zic ca razi de ei, e o mare tampenie comunista cu ajvps-ul
-au fost cazuri in care "nea popic" le-a "confiscat" lansetele si le-a dat amenda, iar ca sa scape de amenda si sa-si recopere lanstele, trebuia doar sa se faca membru ajvps, sa-si plateasca cotizatia, convenabil, nu?

astea sunt lucruri care stiu, se cunosc in multe orase, dar de care nu vorbeste nimeni, nu se sesiseaza nimeni, astea nu apar in presa, la tv, nicaieri, de ce oare......?
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Mar 2009, 07:48

gigi 2007 scrie:apsalba spune :
ia uite pe http://www.mfinante.ro/contribuabili/li ... abili/agen ti_cod.jsp In casuta libera scrie 2351547 si vezi rubrica stare societate. parca acolo scrie radiere din 30.08.2008,
- mie imi spune site - ul ca legatura la baza de date e temporar oprita , ......dar si fara asta , faptul ca agvpsr exista , este exact ce spuneam ...lucru spus de tine nu e dovedit , iar multimea mare de pescari ce aleg ajvps-urile , dovedesc clar contrariul celor ce tot sustii de atata si atata timp ,..........mare mirare cum de nu te-ai plictisit sa tot astepti nu stiu ce .........cand probabil ai atatea si atatea de facut pentru pescarii pe care ii reprezinti, astfel incat si acestia pe care ii ai sa nu migreze.....
Insista gigi si te convingi ca nu este in zadar. Probabil ca scandalul va izbucni cand Comisia de abuzuri a Parlamentului isi va da seama de ridicolul situatiei termopanelor lui Nastase in comparatie cu tunul de fata.

Si ca sa nu mai pierzi timpul fac publica fila respectiva:

AGENTUL ECONOMIC CU CODUL UNIC DE IDENTIFICARE 2351547

Denumire platitor: ASOCIATIA GENERALA A VINATORILOR SI PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMANIA
Adresa: Calea MOSILOR 128 BUCURESTI
Judetul: MUNICIPIUL BUCURESTI
Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J40/3216/1991
Act autorizare:
Codul postal: 3441
Telefon: 0213143607
Fax: 6136804

Stare societate: RADIERE din data 30 July 2008

Observatii privind societatea comerciala:
Data inregistrarii ultimei declaratii: 25 July 2008
Data ultimei prelucrari: 04 August 2008
Impozit pe profit (data luarii in evidenta): NU
Impozit pe veniturile microintreprinderilor (data luarii in evidenta): NU
Accize (data luarii in evidenta): NU
Taxa pe valoarea adaugata (data luarii in evidenta): NU
Contributia de asigurari sociale (data luarii in evidenta): NU
Contributia de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale datorate de angajator (data luarii in evidenta): NU
Contributia de asigurari pentru somaj (data luarii in evidenta): NU
Contributia angajatorilor pentru Fondul de garantare pentru plata creantelor sociale (data luarii in evidenta): NU
Contributia pentru asigurari de sanatate (data luarii in evidenta): NU
Contributii pentru concedii si indemnizatii de la persoane juridice sau fizice (data luarii in evidenta): NU
Taxa jocuri de noroc (data luarii in evidenta): NU
Impozit pe veniturile din salarii si asimilate salariilor (data luarii in evidenta): NU
Impozit la titeiul si la gazele naturale din productia interna (data luarii in evidenta): NU
Redevente miniere/Venituri din concesiuni si inchirieri (data luarii in evidenta): NU
Redevente petroliere (data luarii in evidenta): NU

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 06 Mar 2009, 08:01

macar apsalba a venit cu dovezi concrete, restul stiti sa dati cu presupusul, zi-mi te rog apsalba, sau mai bine zis confirma-mi:
-cei de la ajvps au ce cauta pe balta in control in momentul de fata? eu zic ca nu...,
-permisele mai pot fi eliberate prin ajvps de catre anpa? eu zic ca nu....,
-daca mi-am platit taxa de 30 ron la trezorerie conform HG nr1016_2008, si am la mine documentele OUG23_05_03_2008, Ordin753, permisele nefiind inca distribuite, dar conform celor de mai sus am toate actele doveditoare pt eliberarea lui, mai poate zice ajvps sau oricine alcineva ceva? eu zic ca nu....
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Mar 2009, 09:21

Spre deosebire de cei care isi dau cu presupusul, eu cunosc lucrurile din interioarul ANPA.
Toate permisele vor fi distribuite prin asociatii, nu prin agentiile ANPA, care nu are calitatea de a atesta pescarii sportivi. Daca priceputii de pe acest forum ar citi si pricepe HG 1016/2008, asa schioapa cum este ea in lipsa unor norme de aplicare, ar pricepe ca cei 30 lei sunt o taxa perceputa de stat pentru autorizarea pescarului sportiv, care nu poate fi orice cetatean care solicita permis de pescuit. Art. 10 alin. ultim spune foarte clar ca neindeplinirea conditiilor de autorizare duce la restituirea taxei incasate de stat. In mediocritatea sa ANPA nu s-a obosit sa dea aceste norme de aplicare, asa ca asteptam aparitia legii de aprobare a OUG 23/2008 care va aduce clarificarile necesare privind practicarea pescuitului recreativ sportiv, inclusiv doleanta, justificata de altfel, de nu mai fi obligat sa fi membru intr-o asociatie pentru a putea practica pescuitul sportiv, precizare introdusa in proiect la cererea FNPSR.

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 06 Mar 2009, 11:04

apsalba scrie:Spre deosebire de cei care isi dau cu presupusul, eu cunosc lucrurile din interioarul ANPA.
Toate permisele vor fi distribuite prin asociatii, nu prin agentiile ANPA, care nu are calitatea de a atesta pescarii sportivi. Daca priceputii de pe acest forum ar citi si pricepe HG 1016/2008, asa schioapa cum este ea in lipsa unor norme de aplicare, ar pricepe ca cei 30 lei sunt o taxa perceputa de stat pentru autorizarea pescarului sportiv, care nu poate fi orice cetatean care solicita permis de pescuit. Art. 10 alin. ultim spune foarte clar ca neindeplinirea conditiilor de autorizare duce la restituirea taxei incasate de stat. In mediocritatea sa ANPA nu s-a obosit sa dea aceste norme de aplicare, asa ca asteptam aparitia legii de aprobare a OUG 23/2008 care va aduce clarificarile necesare privind practicarea pescuitului recreativ sportiv, inclusiv doleanta, justificata de altfel, de nu mai fi obligat sa fi membru intr-o asociatie pentru a putea practica pescuitul sportiv, precizare introdusa in proiect la cererea FNPSR.
Aia din interiorul ANPA care fac astfel de afirmatii aberante precum si cei care-i cred sunt cei care-si dau cu presupusul ... Prin urmare va invit pe toti sa (re)cititi cu atentie HG 1016/2008 ce sunt si pentru ce sunt platite taxele de licentiere si autorizare (e prea mult daca va spun sa cititi si cine plateste taxele de licentiere si cele de autorizare? :twisted:) ...
Pescuitul sportiv/recreativ poate fi practicat de ORICE CETATEAN (fie el "ghiolban" - epitetul iti apartine, fie membru al unei asociatii/club/federatii, etc, fie independent) in baza unui permis de pescuit /recreativ pentru obtinerea caruia, momentan (cf. legislatiei in vigoare), nu are altceva de facut decat sa achite la trezorerie, in contul indicat, c/v taxei de eliberare a permisului.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Mar 2009, 11:07

Quad erat demonstrandum! :lol:
Plateste si du-te la ANPA sa-ti dea permisul. Daca nu ti-l dau sa ii iei de gat.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 06 Mar 2009, 14:01

Nimic, normal, nu este "normal",aici in tarisoara noastra!Basca ,noi credem ca aceasta intirziere a fost facuta pentru "ei" si mai ascunde si multe necunoscute (inca),de care am auzit!Cred ca o sa ne intoarcem pe vremea lui nastase-termopan,cind, cu permis, ajvps (ca numai ei erau) pe apa curgatoare(in speta, dunarea ,olt) ni se percepea o taxa suplimentara!
Dintre noi (o trupa 52), am fost de acord sa platim, DAR, ;macar, a enspea parte din bani, sa se regaseasca in ceva:repopulare ,ecologizare,alea, alea!
........insa ei,bani la" patasula".........si goneta.................

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 06 Mar 2009, 16:16

apsalba scrie: In mediocritatea sa ANPA nu s-a obosit sa dea aceste norme de aplicare, asa ca asteptam aparitia legii de aprobare a OUG 23/2008 care va aduce clarificarile necesare privind practicarea pescuitului recreativ sportiv, inclusiv doleanta, justificata de altfel, de nu mai fi obligat sa fi membru intr-o asociatie pentru a putea practica pescuitul sportiv, precizare introdusa in proiect la cererea FNPSR.
Multumim foarte mult, dar cu ce ne ajuta asta cand in aceesi masura dvs. sustineti intrarea in legalitate a noului proiect de ordin privind pescuitul recreativ/sportiv care la art. 6 prevede:"- Calitatea de pescar sportiv este atestata de apartenenta la asociatiile de pescari sportivi/ cluburile de pescuit sportiv si federatiile legal constituite". Nu vi se pare ca asta seamana a duplicitate?
Fir intins!;-)

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Mar 2009, 16:56

Este foarte simplu de inteles. Proiectul care se incearca a se pune in aplicare este facut la presiunea AGVPSR. Am insistat ca in baza OM 753/2008 sa se puna incirculatie permisele de pescuit pentru a se scoate din ilegalitate pescuitul. Proiectul de ordin a fost blocat tot de fnpsr prin solicitare expresa la ministru.
Miza privind contravaloarea permiselor de pescuitului sportiv este atat de mare incat baietii sunt gata sa faca orice.

Ia luati si studiati.
http://www.cancan.ro/2009-03-06/Seful-p ... cheta.html

Scrie răspuns