- deocamdata ANPA NU a blocat tiparirea permiselor, ci doar intentioneaza sa o faca ...apsalba scrie:Stimabile,
Dupa parerea ta, de ce anpa a blocat tiparirea permiselor si vrea sa anuleze HG 1016/2008? Tot incerci sa ma convingi ca tara asta este o tara de pescari. Daca este asa de ce toti cei care, zic eu, cu buna credinta au achitat aceasta taxa sunt amendati de politie?
De ce nu te iei de gat pe aceasta tema cu ANPA si incerci sa ma convingi pe mine ca nu am dreptate? Fi barbat, sari la ei. Fi cocos cu aia care incurca treburile, nu cu mine care fac eforturi sa intre odata in normal si pescuitul sportiv. Faptul ca va dati eroi pe acest forum si nu acolo unde trebuie, ma face sa va consider niste lasi si toata pledoaria voastra doar niste vorbe goale.
Demonstrati-mi ca ma insel.
- HG 1016/2008 NU poate fi anulata de ANPA ci de guvern ... ANPA poate cel mult sa faca propuneri de modificare a ei (de interes sunt taxele de licentiere si autorizare pentru pescuitul in scop comercial, nu taxa pentru eliberarea permisului de pescuit recreativ/sportiv)
- pentru a-mi putea da cu parerea ref la motivul pentru care „cei care, cu buna credinta au achitat aceasta taxa sunt amendati de politie” ar trebui sa vad ce scrie in procesele verbale intocmite. In lipsa lor pot doar banui ca motivul principal a fost fie lipsa documentelor, fie prezentarea unor documentele justificative incorect intocmite. Apropos de asta, unde e grija APS-urilor (de AJVPS-uri n’are rost sa mai pomenim) fata de pescarul obisnuit? Ce au/ati facut sa le „deschideti ochii”? Nimic, ba mai mult, daca e adevarat ce s-a spus se pare ca i-ati taxat in acelasi mod (probabil ca doar unele asociatii. Indiferent insa, o intrebare tot ramane: in calitatea-ti de presedinte al FNPSR de ce nu ai instructionat presedintii APS-urilor afiliate sa NU perceapa alaturi de cotizatie si c/v taxei pentru eliberarea permisului daca tot sustii de multa vreme ca permisele nu se vor tipari si ca se intentioneaza anularea HG 1016??? Ce s-a urmarit prin incasarea acestor bani?
– nu incerc sa conving pe nimeni ci doar imi exprim parerea. Din fericire pentru mine (sic!) realitatea demonstreaza ca tara asta chiar este o tara de pescari.
– fiind doar un simplu cetatea al acestei tari si nu vreun presedinte de asociatie/federatie, atunci cand nu-mi convine ceva si sunt direct afectat am posibilitatea de a ma adresa justitiei si/sau organelor competente nefiind nevoie sa „ma iau de gat” cu ANPA, sa „sar la ei” sau sa „fiu cocos cu aia care incurca treburile”.
- iar folosesti apelative zeflemitoare si jignitoare? Chiar vrei sa-ti raspund cu aceeasi moneda? Pot sa ma cobor pana acolo, crede-ma ...
N.B. la vederea mesajului pe care mi l-ai transmis pe privat (multam desi acum imi pare rau ca ti-ai pierdut timpul sa-l pritocesti) chiar am sperat ca vom putea purta o discutie, hai sa-i zicem constructiva ... Din pacate insa, si acum ma felicit ca m-am abtinut sa-ti raspund imediat, atat cele ce ai postat intre timp pe forum, cat mai ales mesajul de mai sus, demonstreaza (inca o data) ca nu poate fi vorba de asa ceva deoarece NU poti accepta pareri contrare alor tale, indiferent ca sunt argumentate, indiferent ca (re)prezinta realitatea si indiferent ca te poti folosi de ele, daca vrei, GRATIS (apropos, ce ziceai de „luatul pulsului” si aflatul parerilor”?).
P.S. ziceai ca Buksz a dat in balbaiala cand a aflat ce afirmatii au facut inspectorii piscicoli pe care-i are in subordine? Normal, cam la fel se balbaia si pe vremea cand se indrepta catre faliment societatea comerciala (mostenitoarea uneia dintre cele mai mari intrep. piscicole din tara) pe care o conducea ...