ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 10 Oct 2010, 18:01

Pe site-ul ministerului veti gasi o rubrica "petitii". Puteti posta acolo aceste cazuri si sa fiti convinsi ca se va lasa cu ceva verificari de la Bucuresti. Daca aveti si niste detalii care sa intareasca cele spuse efoarte bine.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 22 Oct 2010, 20:40

tunoI scrie:@d4md3od
Si ce putem face noi ca nu putem face nimic.Si eu vad multe si aud multe dar cea mai tare a fost cand 2 de la pol de frontiera mi-au zis ca-i legal sa dea cu curent si ca respectivii au autorizatie de la bucuresti.
Imi cer scuze dar abia acum am vazut postul tau.
Cine sunt aia care au spus ca au autorizatie de la Bucuresti!?
Ori n-au minte ori n-au limita!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Oct 2010, 00:55

CSAA, suntem cred singura tara din UE, poate din toata Europa, unde eu ca bucurestean trebuie sa merg la Giurgiu, sau la Calarasi, Turnu Severin sa iau PG pe permisul de pescuit! Peste tot te duci la sediul central din capitala sau le sediiile din orasele mari si iei o stampila care e valabila pe toata linia frontierei! Numai la noi e feudalism politienesc! Fiecare cu ograda lui....dar ne meritam soarta, zau asa! Cat a fost Blaga ministru unu nu a avut curaj sa vina cu o petitie de acest gen la el. Omul cred ca putea ordona urgent sa se acorde PG-urile pe toata frontiera in mod centralizat. Ma insel?

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 24 Oct 2010, 18:48

Aici e vorba de prevederea din O.U.G. 105/2001 care prevede ca "pescuitul sportiv in apele de frontiera se efectueaza in conditiile legii, in locurile.... cu avizul sefului inspectoratului judetean al politiei de frontiera".
Asta e legea, daca cineva de la Bucuresti iti da aviz savarseste un abuz in serviciu.
Cat despre Blaga..... avea alte prioritati, le stiti si voi foarte bine.

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 24 Oct 2010, 20:46

De ce sa fie o viza valabila pe toata Dunarea? sau de ce sa se elimie aceasta viza? trebuie sa simtim ca traim in frumoasa noastra tara sa simtim in permanenta bocancul stapinirii pe grumaz .Ma duc sa maninc o lamiie.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Oct 2010, 23:00

csaa scrie:Aici e vorba de prevederea din O.U.G. 105/2001 care prevede ca "pescuitul sportiv in apele de frontiera se efectueaza in conditiile legii, in locurile.... cu avizul sefului inspectoratului judetean al politiei de frontiera".
Asta e legea, daca cineva de la Bucuresti iti da aviz savarseste un abuz in serviciu.
Cat despre Blaga..... avea alte prioritati, le stiti si voi foarte bine.
Fara suparare dar acum vorbeste exact agentul ordinii, cel care crede ca legile sunt excelente si asa ar trebui sa ramana vesnic, nu pescarul CSAA. Nu ar comite nici o ilegalitate in serviciu, ar dovedi doar inteligenta si bun simt.

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 25 Oct 2010, 16:03

Hai nu dati cu pietre in mine. Nu am facut decat sa va explic temeiul legal al avizului. Nu mi-ati cerut parerea mea. (de fapt parerea mea este aproape de a voastra, dar nici eu nici voi nu "plamadim" legi)
Fario, am mai spus, nu sunt pescar, nici macar mancator de peste, asta sunt - un "agent de ordine" care printre alte atributiuni are si asta, combaterea braconajului piscicol.
Dar aici e spilul: combaterea braconajului piscicol nu adunarea de bete pentru indicatorii de eficienta. Cei care ma cunosc pot confirma.
P.S. - daca vrei sa discuti cu un pescar adevarat il aduc pe taica'meu sau daca vrei unul in devenire poti vorbii cu fiu'meu.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Oct 2010, 01:28

csaa scrie:Hai nu dati cu pietre in mine. Nu am facut decat sa va explic temeiul legal al avizului. Nu mi-ati cerut parerea mea. (de fapt parerea mea este aproape de a voastra, dar nici eu nici voi nu "plamadim" legi)
Fario, am mai spus, nu sunt pescar, nici macar mancator de peste, asta sunt - un "agent de ordine" care printre alte atributiuni are si asta, combaterea braconajului piscicol.
Dar aici e spilul: combaterea braconajului piscicol nu adunarea de bete pentru indicatorii de eficienta. Cei care ma cunosc pot confirma.
P.S. - daca vrei sa discuti cu un pescar adevarat il aduc pe taica'meu sau daca vrei unul in devenire poti vorbii cu fiu'meu.
OK, scuze daca limbajul meu a fost mai...aspru, uneori ma enervez mai repede! :lol: Zici ca ala micu e pescar in devenire? Sa stii ca e o treaba buna. Decat sa stea cu ochii in computer sau TV e mai bine pe balta.

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 30 Oct 2010, 16:33

Daaa. E pescar in devenire si in completare, adica isi completeaza uneltele de pescuit. Ma rog, eu nu "gust" pescuitul decat atunci cand am gratarul pe mal si spritzul in mana.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 31 Oct 2010, 08:07

salut,
nu ne-am mai auzit de mult
spune-mi si mie te rog frumos daca teoretic seful de sector poate refuza eliberarea avizului de activitate in vederea accesului pe un ostrov, legea 243/2002, in conditiile in care cineva se prezinta frumos la pichet si face cerere etc, are permis de pescuit, pg deja luat si buletin
si daca i se refuza in ce baza legala i se poate refuza, si care sunt caile de a contesta refuzul respectiv
altele decat in justitie

o alta intrebare
pescuitul din barca la 5 m de malul bulgaresc poate fi considerata trecere frauduloasa a frontierei ?
dar pescuitul din barca la 5 m de un ostrov bulgaresc situat dincoace de senalul navigabil, in conditiile in care in principiu linia de frontiera este pe mijlocul senalului navigabil principal

multumesc !

Scrie răspuns