ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tunoI
junior
junior

Mesaj de tunoI » 07 Oct 2010, 10:48

@d4md3od
Si ce putem face noi ca nu putem face nimic.Si eu vad multe si aud multe dar cea mai tare a fost cand 2 de la pol de frontiera mi-au zis ca-i legal sa dea cu curent si ca respectivii au autorizatie de la bucuresti.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Oct 2010, 10:59

tunoI ... nici nu vreau sa ma gandesc ce fata ai facut cand ai auzit chestia aia cu pescuitul la curent ... :lol: :lol: :lol:

am mai primit si eu niste explicatii de la anumiti indivizi de la politia de frontiera de mi-a venit sa ii intreb daca ei considera ca atat de prost si dezimformat sunt ... am senzatia ca anumiti angajati se considera ceva mari destepti si a tot stiutori dar ei de fapt bubuie ... explicatii de genul celei primite de tine probabil ar fi putut sa ii dea unui copil mic ... poate ala i-ar crede ...

trebuie sa recunoastem ... politia de frontiera isi face treaba doar pe jumatate (nici atat) si din pacate pe jumatatea cealalta fac mai mult rau decat bine favorizand tot felul de evenimente ... :oops:

poate criza asta ii mai curata putin si ii face sa priveasca lucrurile si din alta perspectiva ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 07 Oct 2010, 11:05

d4md3od scrie: poate criza asta ii mai curata putin si ii face sa priveasca lucrurile si din alta perspectiva ...
criza in nici un caz nu ii va indrepta....ci dimpotriva, daca pana acum se mai gaseau uni care nu erau corupti si manjiti...acum cu criza si cei curati se manjesc de foame

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Oct 2010, 11:17

crysst scrie: criza in nici un caz nu ii va indrepta....ci dimpotriva, daca pana acum se mai gaseau uni care nu erau corupti si manjiti...acum cu criza si cei curati se manjesc de foame
sunt de parere ca tocmai faptul ca tot mai multi oameni sunt disponibilizati o sa ii faca sa se gandeasca de 2 ori inainte de a risca sa fie prinsi cu "mata in sac" si sa fie zburati afara de pe postul lor in care oricum castiga bine peste medie si taie frunza la caini toata ziua pe malul garlei ... :oops:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 07 Oct 2010, 11:39

d4md3od scrie:
crysst scrie: criza in nici un caz nu ii va indrepta....ci dimpotriva, daca pana acum se mai gaseau uni care nu erau corupti si manjiti...acum cu criza si cei curati se manjesc de foame
sunt de parere ca tocmai faptul ca tot mai multi oameni sunt disponibilizati o sa ii faca sa se gandeasca de 2 ori inainte de a risca sa fie prinsi cu "mata in sac" si sa fie zburati afara de pe postul lor in care oricum castiga bine peste medie si taie frunza la caini toata ziua pe malul garlei ... :oops:
Teoretic asa ar fi ,dar la noi totul e pe invers... tocmai vin de la primarie ...de la niste persoane foarte "amabile" ...

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 08 Oct 2010, 19:52

S-ar putea sa aveti dreptate. Din sondajele facute a rezultat ca politistii angajati "la apelul bocancilor" (si sunt foarte multi din astia) doresc sa plece din sistem datorita scaderii salariilor. Cei care au urmat o scoala de agenti sau academia de politie doresc sa continue in speranta ca lucrurile se vor indrepta. Din proprie experienta va spun ca cei despre care vorbiti mai sus sunt cei angajati din viata civila, care au dat spaga la greu sa fie angajati si al caror prima directiva a fost sa isi recupereze inzecit "investitia" facuta.
Imi pare foarte rau pentru cele expuse mai sus dar....
Daca aveti asemena exemp[le din zona Oltenita - Calarasi va ajut cu cea mai mare placere.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 08 Oct 2010, 19:53

marius* scrie:40 000 000 vechi amenda,
pt ca pescuiam sub baraj la portile de fier 1.
pana au urcat ei cu salupa nici nu mai eream in acea zona, coborasem mai jos
Poti plati 1/2 din minim in 48 de ore lucratoare.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 08 Oct 2010, 20:48

ACAB!!!

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 08 Oct 2010, 20:51

georgica scrie:ACAB!!!
Nu stiu ce vrei sa spui.

tunoI
junior
junior

Mesaj de tunoI » 09 Oct 2010, 19:09

csaa
member

Data inscrierii: 17/02/2008

Mesaj nouTrimis: Vin 10 08, 2010 7:52 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
S-ar putea sa aveti dreptate. Din sondajele facute a rezultat ca politistii angajati "la apelul bocancilor" (si sunt foarte multi din astia) doresc sa plece din sistem datorita scaderii salariilor. Cei care au urmat o scoala de agenti sau academia de politie doresc sa continue in speranta ca lucrurile se vor indrepta. Din proprie experienta va spun ca cei despre care vorbiti mai sus sunt cei angajati din viata civila, care au dat spaga la greu sa fie angajati si al caror prima directiva a fost sa isi recupereze inzecit "investitia" facuta.
Imi pare foarte rau pentru cele expuse mai sus dar....
Daca aveti asemena exemp[le din zona Oltenita - Calarasi va ajut cu cea mai mare placere.
Mare pacat ca nu esti la mine in zona sa vezi cum gliseru de la frontiera ii vegheaza indeaproape pe electricieni si plasari(acum am venit de la peste) s-a intamplat aseara numai motorul li se auzea si am dat cu lanterna de pe mal si dupa au dat si ei rusine sa le fie la uni.

Scrie răspuns