tunoI ... tin sa te anunt ca pescuitul este complet interzis pe Nera Moarta (este rezervatie), mai mult, chiar si accesul este interzis dupa spusele unor politisti din frontiera cu toate ca nu garantez pentru asta.tunoI scrie:@csaa
Eu merg la pescuit la nera moarta la bazias unde se varsa nera in dunare si vesnic am probleme ca pescuiesc pe `fasie`.Din cate am inteles eu de aici trebuie sa-i anunt ca ma duc la pescuit pe fasie ca la fel se intampla si la vanatoare(acolo stiu sigur ca se merge cu autorizatia la PF).
Si alta chestie ar fi daca pescuiesc in balta la Susca am inteles ca-i rezervatie ptr nus ce drac de pasari ca eu pescuiesc acolo nu vanez.Ce treaba are politia de frontiera cu rezervatia?
ma mira ca nu ai fost amendat pentru ca ai pescuit pe acolo, probabil ca ai ceva pile de ai ajuns pe acolo ...
in privinta baltii aleia de la susca ... acolo e alta tampenie de lege ... acolo ar fi nu stiu ce rezervatie de pasari si ai voie sa pescuiesti doar din barca si la o distanta minima de mal unde sunt stransi o gramada de plasari care se pare ca nu deranjeaza nimic acolo in ciuda faptului ca e rezervatie ...
si ca se tot vorbeste de abuzuri ale politistilor de frontiera pe aici ... anul asta in zona Bazias am avut parte de vreo 2 zile pe care nu le voi uita prea curand ... braconaj, pile si cunostiinte la nivel inalt ... de la directori la garda de mediu pe caras severin, la hotomanul de primal al comunei Pojejena (Omer sau Omar parca ii zice), politisti de frontiera si braconieri in barca ... ceva nemaivazut pana acum ... candva, cand o sa am timp o sa bag o mica poveste cu tot cu poze si dovezi ...