ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 17 Iul 2009, 08:04

csaa scrie:Imi pare rau. Pescarul care nu bea tuica sau vodca nu prinde nimic.
Atunci la o cafea (sunt un fan devotat al "vinului musulmanilor").
nu ca vreau sa ma laud ca prind sau ca nu beau alcoooooale, dar eu nu beau aproape deloc.
EXCEPTII :!: paharul de sampanie de revelion, paharul de sampanie de la cununie respectiv nunta..
VARA: chiar daca sunt 40'C la umbra si 734'C la soare nu beau decat apa plata; berea nu-mi place desi am facut incercari sa-mi placa- e naspa si amara pentru papilelele mele.
ati muri de ras daca ati vedea ce beau eu cand ajung la o petrecere...cel mai subtire lichior...sau o lingura de vischi si juma de litru de cola...
si desi la peste sunt lucid sunt chiar ZEN :shock: mai prind din cand in cand... :D

o alta exceptie este iarna cand recunosc mai mere un pahar de vin fiert :oops:

faza frumoasa: era acu nsite ani cand nu aveam permis de conducere si cand meream la pescuit zile si nopti, cine urma sa conduca trebuia sa tina post in ziua rspectiva... :D si eu nu aveam nici permis nici nu beam :D; cred ca ma "urau" cu pasiune colegii :twisted:

fir intins!

plec in concediu si nu cred ca voi pescui :D dar ma razbun eu :twisted:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 17 Iul 2009, 18:16

NU, asta mi-a spus-o un unditar batran pe vremea cand eram comandant de pichet la Spantov:
"Dom' sef. Daca vrei sa prinzi peste trebuie sa fumezi Carpati si sa bei tuica!" :idea:
Fumam pe vremea aia, asa ca i-am dat din Assos-urile mele si am luat Carpati de la el. Tuica aveam si eu. Stiti care e culmea :!: :?: Chiar am inceput sa prind, si pentru fiecare caras prins mai trageam o dusca de tuica. In doua ore cantam imnul.
P.S. - nu eram in serviciu :wink:
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 23 Iul 2009, 19:14

PLec in concediiu asa ca ne mai citim peste doua saptamani.
fir intins!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 23 Iul 2009, 19:49

concediu placut :twisted: am inteles ca pleci in concediu la peste in zona spantzov HAHAHAHA :twisted: :wink: :twisted: distractie placuta !!!
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 31 Iul 2009, 18:39

Ba am fost la Saturn.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 18 Aug 2009, 23:08

ce lege interzice transportarea de peste fara acte doveditoare a provenientei?
m-am intors din delta si am dat o raita si pe clisura unde m-a oprit pf, au controlat si portbagajul si s-au luat de pestele ce-l aduceam din delta...avem sculele de pescuit in masina deci era clar ca vin de la pescuit.

cica se face dosar penal pt treaba asta :shock:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 18 Aug 2009, 23:41

naspa :? pai sti cam care este problema? ar putea sa iti ceara acte doveditoare ca ai fost in delta...de unde ai fost cazat(in cazul in care nu ai stat la cort) de taxa platita pt delta (in caz ca nu ai dat pe bratele principale) si atunci nu plateai decat permisul ANPA. Dupa care pot sa calculeze(si tu o poti face :twisted: ) cate zile ai stat acolo X 5kg/zi= cat ti-a gasit in portbagaj. Daca nu gasesc plase sau aparat electric sau orice dovada ca pestele este prins prin metode nelegale... pe romaneste ti-o cam sugereaza :twisted: :lol: :twisted: daca vor sa mearga in instanta sa mearga ... or sa piarda 100% pt simplul motiv ca nu are cine sa ii reprezinte si castigi prin neprezentarea lor... dupa care ceri tu daune morale si materiale :wink: :twisted: :lol: :twisted:

parerea mea :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 19 Aug 2009, 08:01

Pai e simplu: cand vine un parlit jerpelit din Delta, il oprim si il luam la intrebari, ce de unde, ca de ce, ca factura de la gazda la care merg de 20 de ani, de cand ma incaltam cu fesul, ca un calculator de mana sa socotim, tabla inmultirii nu se studiaza decat in acadamia de politie, la scoala de subofiteri invata numai adunarea numerelor formate din maxim 2 cifre, neaparat una sa fie multiplu de 10 ca altfel deja e tema de lucrare de control...

D'aia se duce dracu pestele din tarisoara noastra si de aia exista PF, ca sa il protejeze...

:twisted:

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 21 Aug 2009, 21:19

O.U.G. 23/2008 interzice transportul si comercializarea de peste si produse din peste fara autorizatie. Textul exact il gasesti in ordonanta.
Problema se pune daca ai avut o cantitate destul de mare care sa induca ideea ca pestele gasit asupra ta era destinat comercializarii.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 21 Aug 2009, 22:00

asa a banuit si colegu' care era cu mine, la 2 pescari 5kile de peste: ne meritam cu prisosinta un dosar penal :lol:

Scrie răspuns