A.N.P.A. si tarifele de acces..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: A.N.P.A. si tarifele de acces..
Iar il lasati pe sconcsul asta sa abereze cu MTS si CIS-uri ?
Ce legatura este intre pescuitul recreativ , autorizarea de la MTS, CIS si tarifele de acces ?
Ce legatura este intre pescuitul recreativ , autorizarea de la MTS, CIS si tarifele de acces ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Chiar ma intrebam unde esti de nu apari cu explicatiile in stilu-ti caracteristic.apsalba scrie: Hai sa va scot din ceata.
Iti multumim ca ne-ai scos din ceata... Deja ne-ai plictisit cu vestitele tale citate din legi si interpretate din nou un stilu-ti caracteristic.
Rog moderatorii sa ne bage la loc in ceata. 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
te rog frumos sa-ti vezi de treburile dumitale si sa nu te mai bagi in discutii care nu numai ca nu te privesc, dar cu natura carora esti paralel. pana acum am stat in banca mea cumintel si n-am luat pozitie la toate aberatiile matale.apsalba scrie:Hai sa va scot din ceata. In primul rand, tabelele cu asociatiile care sta de un an de zile si nu se mai actualizeaza, are un motiv foarte simplu pentru care nu este actualizat. Registrul de evidenta al asociatiilor a fost anulat prin Decizia ICCJ 1337/2012 si a obligat ANPA sa infiinteze un nou registru in care sa evidentieze doar asociatiile de pescari sportiv care sunt recunoscute ca structuri sportive de MTS si autorizate de catre acesta, detinatoare de CIS.
Conform OUG 23/2008 si OM 15/2001, doar asociatiile de pescari sportivi pot solicita zone de pescuit, asociatii de pescari recreativi neexistand definite de OUG 23/2000. Deci toate autorizatiile date pana acum sunt in aer, de aceea nu se publica registrul si se merge pe burta.
Ce este mai grav, este faptul ca OUG 23/2008 face trimitere la zonele concesionate de asociatii. Dar ANPA nu are drept de concesionare a zonelor de pescuit sportiv, acestea apartinand ANAR. Deci daca mai vine cineva sa va ceara bani, solicitati contractul de concesionare a zonei de pescuit, intrucat permisul de pescuit are valabilitate pe toate habitatele naturale. Am raspunsul oficial de la ANAR ca nu a concesionat nici o zona de pescuit, asa ca asa zisele asociatii de pescari sportivi merg la cacialma, pacalind pe cine pot. Din cate am inteles, ANPA a retinut autorizatiile si nu a mai vizat niciuna pe anul in curs, intrucat in urma notificarii CS Cetate Alba Iulia, noul presedinte a constatat ca intra la belea. Oricum, despre Decizia ICCJ privind anularea Registrului a luat cunostinta si ministrul MSC si se pare ca e belea. ANPA este sub controlul corpului de control al primului ministru, tocmai pe tema pescuitului sportiv. Sa vedem ce va urma.
pentru ca te erijezi in presedinte al f.ROMANE p.s. esti obligat sa vorbesti si sa scrii la perfectie in limba materna - dar mataluta esti la fel de priceput la limba romana, ca si la pescuit, dar n-ai resentimente.
p.s.1. eu n-am fost si sper sa n-ajung vreodata prin instante, sunt cinstit - pe de o parte, iar pe de alta parte nu-mi sta in caracter. sunt alte modalitati de a rezolva neintelegerile. daca matale esti asa de bazat, te provoc la 3 probe:
1. pescuit.
2. limba romana
3. BARBATIE...
restul e... prostie si credulitatea/ignoranta altora.
p.s.2. deci chiar mi s-a acrit de dejectiile dumitale. n-am partizanate nici pe forum, nici in viata de zi cu zi, urasc ipocrizia, minciuna si prostia. te rog sa-ti arunci ideile libidinoase in alte zari si sa nu mai atingi nici macar cu GANDUL pescuitul RECREATIV.
p.s.3. rog moderatorii sa-l traga in tipla pe individ, ca deja a sarit prea multi cai. daca mai vreti oameni de calitate pe forum. daca nu, otevizati si pescuitul.
mama ce m-am enervat

auzi la el, ne scoate din ceata!!! si habar n-are sa citeasca busola timpurilor

" Pe o zonă de pescuit autorizată, pescuitul recreativ/sportiv se poate practica atât de membrii asociaţiilor deţinătoare de autorizaţie de pescuit recreativ/sportiv cât şi de nemembri cu respectarea Regulamentului propriu al asociaţiei, iar pe zonele neautorizate pescuitul recreativ/sportiv se face numai pe baza permiselor de pescuit recreativ/sportiv emise de Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură (denumită în continuare ANPA), cu respectarea legislaţiei în vigoare.
Asociaţiile de pescari sportivi sunt obligate să practice pe zonele autorizate pentru pescuit recreativ/sportiv tarifele aprobate de ANPA pe săptămână/lună/an şi să organizeze controale zilnice cu privire la verificarea modului de practicare al pescuitului recreativ/sportiv şi pentru a încasa taxe de pescuit la nemembri."
Am citat di comunicatul ANPA. Deci se face referire la membrii asociatiilor(pot pescui)Taxa se incaseaza de la nemembrii.
Da Tavi, fiecare intelege ce vrea.
Concluzie pt. GIGI, esti membru, poti pescui, esti nemembru platesti taxa!!!
Asociaţiile de pescari sportivi sunt obligate să practice pe zonele autorizate pentru pescuit recreativ/sportiv tarifele aprobate de ANPA pe săptămână/lună/an şi să organizeze controale zilnice cu privire la verificarea modului de practicare al pescuitului recreativ/sportiv şi pentru a încasa taxe de pescuit la nemembri."
Am citat di comunicatul ANPA. Deci se face referire la membrii asociatiilor(pot pescui)Taxa se incaseaza de la nemembrii.
Da Tavi, fiecare intelege ce vrea.
Concluzie pt. GIGI, esti membru, poti pescui, esti nemembru platesti taxa!!!

Sper ca faceti diferenta, scrie "ASOCIATIILOR" si nu "ASOCIATIEI" 

Aia NEMEMBRI sunt cei care au luat permise direct de la ANPA sau de la FFFF!!!!!! Deci astia sunt cei care trec la TARIFE!!!
Ceilalti......RECIPROCITATE!!!!!!

Ceilalti......RECIPROCITATE!!!!!!

1. Conducerea frps:apsalba scrie: Am raspunsul oficial de la ANAR ca nu a concesionat nici o zona de pescuit, asa ca asa zisele asociatii de pescari sportivi merg la cacialma, pacalind pe cine pot.
Biroul Federal
Popescu Ştefan – Preşedinte
Țăruș Victor – Vicepreşedinte
Diaconiţa Petru – membru
2. Presedinte Asociatia Prieteni Pescari:
Diaconiţa Petru

sunt autorizatii vizate pt anul in curs, lasa minciunile!!! eu insumi am VAZUT, n-am inteles... noroc cu notificarea aia de la Albaapsalba scrie: Din cate am inteles, ANPA a retinut autorizatiile si nu a mai vizat niciuna pe anul in curs, intrucat in urma notificarii CS Cetate Alba Iulia, noul presedinte a constatat ca intra la belea

te rog frumos, pt ultima oara, vezi-ti de pseudofederatia ta si incearca sa amagesti cluburile, DAR LASA-NE IN PACE pe noi, pescarii recreativi, membri sau nemembri ai vreunei asociatii.
"iar pe zonele neautorizate pescuitul recreativ/sportiv se face numai pe baza permiselor de pescuit recreativ/sportiv emise de Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură (denumită în continuare ANPA), cu respectarea legislaţiei în vigoare."
Asa ca de la 1 Mai, la pastrav prieteni pescari recreativi si nu numai!!!!! Membri si nemembrii!!!!!
Cine vine in control sa vina cu AUTORIZATIA, nu de alta dar s-o vedem si noi, nuuu?????

Asa ca de la 1 Mai, la pastrav prieteni pescari recreativi si nu numai!!!!! Membri si nemembrii!!!!!
Cine vine in control sa vina cu AUTORIZATIA, nu de alta dar s-o vedem si noi, nuuu?????

- semlecangheorghe
- veteran
Platesc,numai sa am cui..Concluzie pt. GIGI, esti membru, poti pescui, esti nemembru platesti taxa!!!
jhonny
veteran
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.