2011. Permise. Vi se ascunde legea.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Logica unor domni se pare ca are de suferit. Pana si pescarii sportivi de competitie au nevoie de permis de pescuit recreativ sportiv. Nu am spus alceva decat faptul ca membri cluburilor sportive pot beneficia de permise de pescuit fara a face pe salahorii inchipuiti care cred ca vor intoarce lumea cu fundul in sus si apele vor geme de peste si vor fi curatate de armate de voluntari. Sau trebuie sa devina membri agvpsr? Desi cica s-au atribuit zone, nu am vazut altceva decat vanatoarea celor care nu accepta sa se inscrie fortat in ajvps-uri. Inteleg sa apar interesele pescarilor sportivi si nimic mai mult.
semelcan, vezi www.fnpsr.ro si te linisteste. Daca este posibil asa ceva.
Tavi, FRPS stie ce are de facut si fara sfaturile tale. Sunt si eu curios; cum putea sa organizeze competitii cand deabia s-a infiintat? CIS-ul si afilierea internationala vor veni la timpul lor. Sa nu te indoiesti de asta.
semelcan, vezi www.fnpsr.ro si te linisteste. Daca este posibil asa ceva.
Tavi, FRPS stie ce are de facut si fara sfaturile tale. Sunt si eu curios; cum putea sa organizeze competitii cand deabia s-a infiintat? CIS-ul si afilierea internationala vor veni la timpul lor. Sa nu te indoiesti de asta.
- semlecangheorghe
- veteran
No ,eu sint foarte linistit acuma..Dupa ce te-or fugarit prin instanta ,sper ca n-o sa-ti faci un titlu de glorie pt plata unor premii ,plata care ar fi trebuit sa vina ca si o masura fireasca si, relativ ,imediata.Ba io zic ca mult hulitele "vuvuzele"si-au avut rolul lor...orice ar zice unu si altul...Totusi asteptam inminarea premiilor,pt.ca nus cum se face deocamdata vorbim despre ele la viitor..
Numai ca nus cum vor privi anume oficiali federali vinzarea de permise,cind ,mai ieri,tunau si fulgerau impotriva unora care anul trecut se dedau la asemena practici..

Numai ca nus cum vor privi anume oficiali federali vinzarea de permise,cind ,mai ieri,tunau si fulgerau impotriva unora care anul trecut se dedau la asemena practici..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Trebuie sa faci o solicitare scrisa in vederea legitimarii. Clubul iti face un contract sportiv si federatia iti elibereaza o legitimatie sportiva, fara a fi membru al clubului ci doar sportiv legitimat. Legitimatia iti da dreptul de a participa la competitiile oficiale organizate de FRPS, iar permisul iti da dreptul de pescuit in toate habitatele naturale.Tavi scrie:As vrea si eu sa-mi iau permis de la clubul Cetate.
Ce trebuie sa fac?
Daca nu ai implinit 14 ani, te prezinti cu unul dintre parinti.
-
- veteran
tavi dar sa nu uiti sa iti iei si crosa .detinerea ei e obligatorie ptr inscrierea in club.asa ca nu dai numai 40 lei.astia 40 lei ce-or fi? 30 permis si 10 donatie ptr tunsul ierbii?
hai ca da fanel cu mucii in fasole de nu se poate.am ajuns sa intru sa citesc ce scrie ca pe un site de bancuri cu blonde.

hai ca da fanel cu mucii in fasole de nu se poate.am ajuns sa intru sa citesc ce scrie ca pe un site de bancuri cu blonde.
Patraulea, vezi www.fnpsr.ro
O sa vezi si care sunt competitiile oficiale. Au trecut 20 de ani de cand s-au facut pe sest. Mai ai si tu rabdare 2 saptamani.
O sa vezi si care sunt competitiile oficiale. Au trecut 20 de ani de cand s-au facut pe sest. Mai ai si tu rabdare 2 saptamani.