cica ai 40 ...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Stimabile, nu cersesc nici un acord. Pe banii mei pescuiesc unde si cand vreau. Doar ca nu ma ascund de voi!anem scrie:pai daca ai fi atat de ferm ma indoesc ca intrai pe aici sa cersesti "acordul" lui X sau Y in privinta pescuitului in prohibitie. evident ca nimeni nu te va incuraja la asa ceva ... mai ales ca esti unul dintr-aia care considera ca pestele e bun atunci cand e pe gratar ...
cica ai 40 ...
Domnu Fishi, am avut onoarea sa va cunosc? Nu ca nu mi-ar face placere, dar nu ma ajuta memoria! Cumva ne-am vazut in vara lui 2009 pe Valea Tarlungului amonte de Sacele?fishi scrie:Pana acum nu eram sigur,acum sunt.......s-a intors Sherbanel alias Fario Nebunu.
Da? Doar la Freud si Jung ajunsesem? Pai nu am vorbit si de piramida lui maslow? Aia cu nevoile primare....hrana, apa, protectia se afla inainte de nevoile culturale. Deci pecuitul unde se incadreaza? Ca e si arta dar si nevoia de a papa fosfor organic!fishi scrie:E clar,tu esti,hi,hi,hi.Nu,nu ne-am vazut\cunoscut.Dar le plang de mila deja acelora ce vor intra in polemici cu tine.Unii poate isi aduc aminte .....
Noi doi ramasesem la...parca, da,Freud VS Jung,iti amintesti?
merci de atentionare ... i'm outfishi scrie:[.....]
Dar le plang de mila deja acelora ce vor intra in polemici cu tine.Unii poate isi aduc aminte .....
[.....]
Somn usor my friend!anem scrie:merci de atentionare ... i'm outfishi scrie:[.....]
Dar le plang de mila deja acelora ce vor intra in polemici cu tine.Unii poate isi aduc aminte .....
[.....]
filip_pescuitorul scrie:Da? Doar la Freud si Jung ajunsesem? Pai nu am vorbit si de piramida lui maslow? Aia cu nevoile primare....hrana, apa, protectia se afla inainte de nevoile culturale. Deci pecuitul unde se incadreaza? Ca e si arta dar si nevoia de a papa fosfor organic!fishi scrie:E clar,tu esti,hi,hi,hi.Nu,nu ne-am vazut\cunoscut.Dar le plang de mila deja acelora ce vor intra in polemici cu tine.Unii poate isi aduc aminte .....
Noi doi ramasesem la...parca, da,Freud VS Jung,iti amintesti?
Sa stii ca de cate ori merg sa ud un vobler sau o lacusta pe raul Timis spre Predeal imi aduc aminte de tine....acum s-a mai democratizat accesul acolo, cu permis de RNP Brasov nu ai treaba. dar nici pestii din 2008 nu mai sunt. Te rog sa observi ca ceva s-a schimbat: merg mai ales pe naluci, mai rar pe naturale. Nu merit si eu laude?
Multumesc, si tie la fel! Ma gandeam ca poate ne vedem pe Timis dar nu stiu exact cum si cand ajung, poate ca Azuga e mai aproape si oricum nu e atat de plina de grataragii. Tu sigur astepti 1 mai ca sa prinzi primul pastrav. Eu nu cred ca mai am rabdare, asa ca sambata...sunt pe el! Dar eliberez tot. De luni incep sa si pastrez.fishi scrie:
Chiar este un pas inainte,questia cu nalucile.Fire intinse si distractie placuta de 01 mai.