1 mai muncitoresc adica pastravaresc

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Re: 1 mai muncitoresc adica pastravaresc

Mesaj de anem » 26 Apr 2012, 14:36

pai daca ai fi atat de ferm ma indoesc ca intrai pe aici sa cersesti "acordul" lui X sau Y in privinta pescuitului in prohibitie. evident ca nimeni nu te va incuraja la asa ceva ... mai ales ca esti unul dintr-aia care considera ca pestele e bun atunci cand e pe gratar ...

cica ai 40 ... :wallbash:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 26 Apr 2012, 14:38

Pana acum nu eram sigur,acum sunt.......s-a intors Sherbanel alias Fario Nebunu.

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 26 Apr 2012, 14:45

anem scrie:pai daca ai fi atat de ferm ma indoesc ca intrai pe aici sa cersesti "acordul" lui X sau Y in privinta pescuitului in prohibitie. evident ca nimeni nu te va incuraja la asa ceva ... mai ales ca esti unul dintr-aia care considera ca pestele e bun atunci cand e pe gratar ...

cica ai 40 ... :wallbash:
Stimabile, nu cersesc nici un acord. Pe banii mei pescuiesc unde si cand vreau. Doar ca nu ma ascund de voi!
Cica am 40? Uau! Daca as avea ceva de 40 lungime as fi vanat de toate femeile din tara asta! :D

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 26 Apr 2012, 14:47

fishi scrie:Pana acum nu eram sigur,acum sunt.......s-a intors Sherbanel alias Fario Nebunu.
Domnu Fishi, am avut onoarea sa va cunosc? Nu ca nu mi-ar face placere, dar nu ma ajuta memoria! Cumva ne-am vazut in vara lui 2009 pe Valea Tarlungului amonte de Sacele?

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 26 Apr 2012, 14:53

E clar,tu esti,hi,hi,hi.Nu,nu ne-am vazut\cunoscut.Dar le plang de mila deja acelora ce vor intra in polemici cu tine.Unii poate isi aduc aminte .....

Noi doi ramasesem la...parca, da,Freud VS Jung,iti amintesti?

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 26 Apr 2012, 14:59

fishi scrie:E clar,tu esti,hi,hi,hi.Nu,nu ne-am vazut\cunoscut.Dar le plang de mila deja acelora ce vor intra in polemici cu tine.Unii poate isi aduc aminte .....

Da? Doar la Freud si Jung ajunsesem? Pai nu am vorbit si de piramida lui maslow? Aia cu nevoile primare....hrana, apa, protectia se afla inainte de nevoile culturale. Deci pecuitul unde se incadreaza? Ca e si arta dar si nevoia de a papa fosfor organic!
Sa stii ca de cate ori merg sa ud un vobler sau o lacusta pe raul Timis spre Predeal imi aduc aminte de tine....acum s-a mai democratizat accesul acolo, cu permis de RNP Brasov nu ai treaba. dar nici pestii din 2008 nu mai sunt. Te rog sa observi ca ceva s-a schimbat: merg mai ales pe naluci, mai rar pe naturale. Nu merit si eu laude? :headbash:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 26 Apr 2012, 15:03

fishi scrie:[.....]
Dar le plang de mila deja acelora ce vor intra in polemici cu tine.Unii poate isi aduc aminte .....
[.....]
merci de atentionare ... i'm out :arrow:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 26 Apr 2012, 15:14

anem scrie:
fishi scrie:[.....]
Dar le plang de mila deja acelora ce vor intra in polemici cu tine.Unii poate isi aduc aminte .....
[.....]
merci de atentionare ... i'm out :arrow:
Somn usor my friend! :shock:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 26 Apr 2012, 15:17

filip_pescuitorul scrie:
fishi scrie:E clar,tu esti,hi,hi,hi.Nu,nu ne-am vazut\cunoscut.Dar le plang de mila deja acelora ce vor intra in polemici cu tine.Unii poate isi aduc aminte .....

Da? Doar la Freud si Jung ajunsesem? Pai nu am vorbit si de piramida lui maslow? Aia cu nevoile primare....hrana, apa, protectia se afla inainte de nevoile culturale. Deci pecuitul unde se incadreaza? Ca e si arta dar si nevoia de a papa fosfor organic!
Sa stii ca de cate ori merg sa ud un vobler sau o lacusta pe raul Timis spre Predeal imi aduc aminte de tine....acum s-a mai democratizat accesul acolo, cu permis de RNP Brasov nu ai treaba. dar nici pestii din 2008 nu mai sunt. Te rog sa observi ca ceva s-a schimbat: merg mai ales pe naluci, mai rar pe naturale. Nu merit si eu laude? :headbash:

Chiar este un pas inainte,questia cu nalucile.Fire intinse si distractie placuta de 01 mai.

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 26 Apr 2012, 15:35

fishi scrie:
Chiar este un pas inainte,questia cu nalucile.Fire intinse si distractie placuta de 01 mai.
Multumesc, si tie la fel! Ma gandeam ca poate ne vedem pe Timis dar nu stiu exact cum si cand ajung, poate ca Azuga e mai aproape si oricum nu e atat de plina de grataragii. Tu sigur astepti 1 mai ca sa prinzi primul pastrav. Eu nu cred ca mai am rabdare, asa ca sambata...sunt pe el! Dar eliberez tot. De luni incep sa si pastrez.

Scrie răspuns