1 mai muncitoresc adica pastravaresc
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: 1 mai muncitoresc adica pastravaresc
@filip_traistarul_incepand_cu_1_mai: asa, asa, da-le-n freza! Footoo-i in gura de pestruiati! Asteptam poze cu gratarul aburind dar sa scoti manelele din coloana sonora, te rog...
Unii populeaza apele de munte din banii din care ar trebui sa mananca gura la fameliile lor si altii baga in traista pastravi. Tara trista, populata cu tone de labari.
Unii populeaza apele de munte din banii din care ar trebui sa mananca gura la fameliile lor si altii baga in traista pastravi. Tara trista, populata cu tone de labari.
Indubitabil!
Si iata o informatie de ultim moment: Se pare ca, prin ordinul Ministrului Agriculturii nr. 3122 din 25.04.2012, a fost anulat protocolul de delegare a administrarii RAV din apele de munte catre Regia Nationala a Padurilor Romsilva, incheiat in anul 2010. Ordinul nu a fost inca publicat in Monitorul Oficial dar este invocat de Directia Silvica MiercureaCiuc in anularea procedurii de atribuire a apelor de munte catre asociatiile de pescari. Vezi link-ul:
http://www.rosilva.ro/anunturi/anunt.php?id=4541
Oh, da, si asa macelul va incepe si mai vartos
Indubitabil!
-
- veteran
Eu cred ca mai sint ape de muls,acum pe ultima suta de metri se vor concesiona prietenilor din partidul unic. 

flydb scrie:Si iata o informatie de ultim moment: Se pare ca, prin ordinul Ministrului Agriculturii nr. 3122 din 25.04.2012, a fost anulat protocolul de delegare a administrarii RAV din apele de munte catre Regia Nationala a Padurilor Romsilva, incheiat in anul 2010. Ordinul nu a fost inca publicat in Monitorul Oficial dar este invocat de Directia Silvica MiercureaCiuc in anularea procedurii de atribuire a apelor de munte catre asociatiile de pescari. Vezi link-ul:
Din ultimele informatii de la ANPA, se pare ca nu este vorba despre un ordin de ministru ci de o adresa a Ministerului Agriculturii( nr.3122 din 25.04.2012) transmisa catre Romsilva prin care se solicita Directiilor Silvice sa blocheze orice procedura de atribuire a apelor de munte catre asociatii pana nu se pune la punct si se semneaza un nou protocol intre ANPA si Romsilva.
-
- senior
Din ce spuneti voi, rezulta ca anul acesta mergem de 1 mai la pescuit de pstrav direct cu permisul ANPA si nu mai trebuie nici un bon de la RNP. Asta chiar e veste f buna, deja pusesem deoparte cei 250 lei pentru RNP (un judet) dar o sa imi cumpar o lanseta de spinning de banii astia. In fine, face ceva bun si Ministerul Agriculturii pentru noi, pescarii!
De fapt explicatie cred ca e alta....s-au certat in PDL bastanii care raspunde RNP si ANPA si de aia reziliaza protocolul. Insa e bine pentru pescari (majoritatea, ca exista si urlatorii din solda RNP...ia sa ii auziti ce o sa isi smulga parul din cap acum, sarmanii, le-ati stricat ziua cu anuntul asta!!!
)
De fapt explicatie cred ca e alta....s-au certat in PDL bastanii care raspunde RNP si ANPA si de aia reziliaza protocolul. Insa e bine pentru pescari (majoritatea, ca exista si urlatorii din solda RNP...ia sa ii auziti ce o sa isi smulga parul din cap acum, sarmanii, le-ati stricat ziua cu anuntul asta!!!

-
- senior
Oricat ai fi de atasat sentimental de RNP sa stii ca dragalasii tai in verde kaki nici macar nu au actualizat in 2012 pagina de pescuit sportiv, nu au afisat apele, zonele oprite si nici tarifele:JB scrie:Oh, da, si asa macelul va incepe si mai vartos
http://www.rosilva.ro/subcategorie.php?id=5&cat=5
Cum suna asta:
TARIFELE PENTRU PESCUIT SPORTIV IN APELE DE MUNTE SE VOR ACTUALIZA IN SEMESTRUL I AL ANULUI 2012
Pai ce mama reaku au facut pana acum acesti trantori? Va zic eu! Stau cu ochii beneclati sa organizeze vanatori pentru straini, ca alea sunt dolaroase si euroase!

daca ar fi 100 eur permisul de salmo pe zi...ar fi extrem de interesati de domeniu...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Sa stii ca ma confunzi! Am pescuit in zona de munte cred ca undeva pe la 0.65% din toata perioada petrecuta de mine cu undita in mana.filip_pescuitorul scrie:Oricat ai fi de atasat sentimental de RNP sa stii ca dragalasii tai in verde kaki...
Se poate sa ai dreptate in ceea ce spui, dar am auzit exemple cand omuletii in verde kaki si-au facut cu succes datoria si chiar pazeau apele...sursele: oameni de incredere, nu bambilici
Indubitabil!
-
- senior
Intai sa faca bine sa populeze, sa amenajeze si sa pazeasca si zau ca pe o apa cu pastravi de peste 1 kil as da si 30-40 euro pe zi. Ei vor intai beneficiile. Si cand strang banii de la pescari stii unde ii baga? Bingo! In fondurile de vanatoare si in echipamentele de recoltare a lemnului! La ei pestii sunt produse auxiliare ale padurii! De parca ar creste pastravi si lipani in ramurile coniferelor!MuskMd scrie:
daca ar fi 100 eur permisul de salmo pe zi...ar fi extrem de interesati de domeniu...