1 mai muncitoresc adica pastravaresc

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
filip_pescuitorul
senior
senior

Re: 1 mai muncitoresc adica pastravaresc

Mesaj de filip_pescuitorul » 26 Apr 2012, 09:44

MuskMd scrie:aia cu rapitorii mari sunt daunatori e o idiotenie. orcine ar zice-o .
Plus ca mai inainte ziceai ca mai retii si de pe ape naturale... deci cu tine m-am lamurit.
de curiozitate, cati ani ai ?
Pai da, retin exemplarele batrane care ucid alevinii nevinovati! E si in functie de specii. Cred ca pastrav, salau poate as mai retine, dar stiuca, clean chiar nu vad de ce.
Ce varsta am? hehe, cred ca ti-as putea fi tata! la cei 40 de ani ai mei.... :D

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 26 Apr 2012, 09:48

eu sunt uluit de-a dreptul, zau... :shock:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Apr 2012, 10:05

filip_pescuitorul scrie: Ce varsta am? hehe, cred ca ti-as putea fi tata! la cei 40 de ani ai mei.... :D
Nu, nu mi-ai putea fi tata. Abtine-te pe viitor , sa nu raspund pe acelasi ton ....
Dincolo de aia, chiar daca ai 40 de ani, tot o idiotenie ramane aia cu exemplarele mari.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 26 Apr 2012, 11:16

Hehehe funny guys :lol1:
Din oshanul pacific a iesit un pastrav mic si pe coada lui scria: pastrav mare, nu ma manca!
Indubitabil!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Apr 2012, 12:08

filip_pescuitorul scrie: Pai da, retin exemplarele batrane care ucid alevinii nevinovati! E si in functie de specii. Cred ca pastrav, salau poate as mai retine, dar stiuca, clean chiar nu vad de ce.
Intr-adevar e in functie de specii. Pastravul si salaul mananca alevini nevinovati. Se vor retine si tortura pentru a da un exemplu!
Stiuca si cleanul, se stie, mananca doar alevini vinovati. Deci, logic, nu trebuie retinuti.
Cu avatul, bibanul si somnul cum procedam?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

JB
senior
senior

Mesaj de JB » 26 Apr 2012, 12:20

Aia mananca in nestire, deci clar nu e vina lor. Sunt pur si simplu nesimtiti
Indubitabil!

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 26 Apr 2012, 13:43

MuskMd scrie:
filip_pescuitorul scrie: Ce varsta am? hehe, cred ca ti-as putea fi tata! la cei 40 de ani ai mei.... :D
Nu, nu mi-ai putea fi tata. Abtine-te pe viitor , sa nu raspund pe acelasi ton ....
Dincolo de aia, chiar daca ai 40 de ani, tot o idiotenie ramane aia cu exemplarele mari.
Sper ca nu te-ai suparat man, credeam ca ai mai mult umor!!! :D Bine, ma abtin, nu iti voi spune "fiule" ca sa nu risc replici acide...mea culpa!
Eu sunt tolerant cu opiniile care le contrazic pe ale mele si in general astept reciprocitate! Dar din aia devarata...nu ca intre asociatiile de pescari de la noi.
@chestia cu exemplarele mari" e luata dintr-o revista straina de pescuit unde se spune ca pastravii de 2-3 kile, masculii aceia cu clontz ca de somon, sunt mari mancatori de pastravi mici, fac pagube reale in efective si nu se recomanda eliberarea lor. In plus, 80% din ei sunt sterili. Si ca si cum nu era destul, se hranesc mai ales noaptea cand pescarii sportivi nu au cum sa ii prinda. Cei nesportivi...mai au sanse.

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 26 Apr 2012, 13:45

JB scrie:Hehehe funny guys :lol1:
Din oshanul pacific a iesit un pastrav mic si pe coada lui scria: pastrav mare, nu ma manca!
Asta e legea jungleri: pestele maare il papa pe cel miiiic! :? :shock: De aceea eu cand prin rapitori solzosi de talie mare as cam vrea sa ii condamn la moarte prin ardere pe rug...adica pe gratar, sorry.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 26 Apr 2012, 14:28

filip_pescuitorul scrie:[.....] De aceea eu cand prin rapitori solzosi de talie mare as cam vrea sa ii condamn la moarte prin ardere pe rug...adica pe gratar, sorry.
la fel cum nu tot ce zboara se manaca nici tot ceea ce e scris nu inseamna ca e si adevarul absolut ... dar vorba aia, fiecare cat il duce mintea ... de tine m-am convins ... :lol1:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 26 Apr 2012, 14:30

anem scrie:
filip_pescuitorul scrie:[.....] De aceea eu cand prin rapitori solzosi de talie mare as cam vrea sa ii condamn la moarte prin ardere pe rug...adica pe gratar, sorry.
la fel cum nu tot ce zboara se manaca nici tot ceea ce e scris nu inseamna ca e si adevarul absolut ... dar vorba aia, fiecare cat il duce mintea ... de tine m-am convins ... :lol1:
Da, si eu de tine sunt la fel de convins....adica amandoi suntem oameni cu convingeri ferme! Noi sa fim sanatosi....

Scrie răspuns