Regulament Tombola

pentru userii Rapitori.ro

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Re: Participare concurs si lamuriri pt. adilucu, Paul, Sorin

Mesaj de paul » 30 Iun 2005, 11:03

remusnico scrie: Cat despre "daca te ocupi cu pescuitul" va anunt ca primul an despre care imi amintesc ca am platit permisul de pescuit a fost 1971 (sau poate 1972). De atunci l-am vizat in fiecare an, cu exceptia a 4 ani de facultate.
Respect!

remusnico
utilizator constant
utilizator constant

multumesc, Paul

Mesaj de remusnico » 30 Iun 2005, 14:02

Mi-a placut conciziunea mesajului. E bine de stiut ca nu port pica. In aceste conditii, as putea solicita o "traducere" pls.?

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 30 Iun 2005, 15:38

salut MariusC.barter inseamna troc ?daca da ,traiasca feudalismul timpuriu,visul de aur al omenirii.
nu cred sa gasesc pe forum sau aiurea ,naivi care ,sa schimbe un cauciuc bun cu table sau woblere.dar vorba lui moromete,"e dupa facultati"
walleye

obs
utilizator nou
utilizator nou

Re: regulament pt. concurs si conditii de participare pe for

Mesaj de obs » 02 Iul 2005, 11:28

Michael scrie:Mi se pare normala reactia lui xmaniack deoarece mai apare cate un nou membru nou(facut la baza) care in loc sa comunice sau sa participe in mod constructiv la acest forum,baga bete in roate.De aceea nici nu are ce cauta in concurs :!:
"a participa in mod constructiv", "a baga bete in roate" sunt sintagme care figureaza la loc de cinste in orice manual de comunicare la sectiunea "Limba de lemn". Vorbesc serios, n-am nimic cu domnul senior Michael, CHIAR asa este. Si cand cineva reuseste performanta sa puna doua dume dintr-astea una dupa alta intr-o singura fraza, zau ca ma ia cu frig, imi dau seama ca degeaba l-am injurat pe Brucan saracu'.

Cat despre faptul ca trebuia sa spun cu delicatete ce era de spus, ce naiba, fratilor, suntem gladiole? Credeam ca e un site de pescari sadea unsi cu niscai alifii si in stare sa digere o disputa pe o tema oarecare. Mi-am recitit mesajul si cred ca tonul meu critic la adresa meschinariei acelui premiu si a criteriului de nivel gradinitza al concursului a stat permanent in zona civilizata. Daca vreti proba de mitocanie cu adevarat, cititi ce a scris domnul senior member Michael: ca am intrat aici ca sa bag bete in roate si DE ACEEA NICI NU AM CE CAUTA IN CONCURS!!! Probabil ca domnul Michael (care pune intr-o enumerare hazlie si penibila Camera Deputatilor si Parlamentul) m-a castigat la belciuge, sunt al lui si imi poate comanda ce sa fac si ce sa nu fac. Eu nu stiam asta, dar de azi inainte o sa iau seama, sper sa ma lase sa ma insor, promit ca ii mai fac vreo doi sclavi mici.
Si daca veni vorba, am intrat aici, pe "Rapitori", pentru ca am auzit ca doi amici ai mei mai vechi, Bogdan Vasilescu si Sorin Dragoi sunt implicati in acest site, ii simpatizez si am intrat pentru ei (pana acum vreun an am postat mesaje pe forumul "Pescuitul.ro", cu numele Iulian Doroftei). E posibil sa fi gresit adresa, nu-l vad pe Sorin sa tolereze cucuri pe unde-si face veacul.

xmaniack
staff
staff

Mesaj de xmaniack » 02 Iul 2005, 13:27

Si daca veni vorba, am intrat aici, pe "Rapitori", pentru ca am auzit ca doi amici ai mei mai vechi, Bogdan Vasilescu si Sorin Dragoi sunt implicati in acest site, ii simpatizez si am intrat pentru ei (pana acum vreun an am postat mesaje pe forumul "Pescuitul.ro", cu numele Iulian Doroftei). E posibil sa fi gresit adresa, nu-l vad pe Sorin sa tolereze cucuri pe unde-si face veacul.
Mda ai gresit adresa. Chiar nu stiu cum sau de unde ai inteles tu ca ei ar fi implicati in aces site?

Cu tot respectul iti sugerez sa-i cauti in alta parte (eventual pe pescarul.com)

Succese!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Iul 2005, 22:20

obs scrie: Si cand cineva reuseste performanta sa puna doua dume dintr-astea una dupa alta intr-o singura fraza, zau ca ma ia cu frig, imi dau seama ca degeaba l-am injurat pe Brucan saracu'.

Daca vreti proba de mitocanie cu adevarat, cititi ce a scris domnul senior member Michael: ca am intrat aici ca sa bag bete in roate si DE ACEEA NICI NU AM CE CAUTA IN CONCURS!!! Probabil ca domnul Michael (care pune intr-o enumerare hazlie si penibila Camera Deputatilor si Parlamentul) m-a castigat la belciuge, sunt al lui si imi poate comanda ce sa fac si ce sa nu fac. Eu nu stiam asta, dar de azi inainte o sa iau seama, sper sa ma lase sa ma insor, promit ca ii mai fac vreo doi sclavi mici.
Very funny...te rog,inca o data,posteaza totusi ceva despre pescuit daca te consideri pescar.Sau esti pus pe scandal?Stai linistit verisoare,n-are nimeni nimic cu tine cat timp stai linistit si nu jignesti pe nimeni.Problema ta este ca din primele tale postari ai inceput sa agiti apele pe aici,de aceea am zis ca e un user facut la baza(obs).
Michael va recomanda Regulamentul forumului

obs
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de obs » 03 Iul 2005, 02:38

Very funny...te rog,inca o data,posteaza totusi ceva despre pescuit daca te consideri pescar.Sau esti pus pe scandal?Stai linistit verisoare,n-are nimeni nimic cu tine cat timp stai linistit si nu jignesti pe nimeni.Problema ta este ca din primele tale postari ai inceput sa agiti apele pe aici,de aceea am zis ca e un user facut la baza(obs)

Din cate vad, ma aflu la sectiunea "Concursuri", ori aici nu cred ca e de postat ceva despre pescuit. Pus pe scandal eu nu sunt, poate doar pe discutii. Pus pe scandal esti matale, care nu stai linistit si ma jignesti fara ca eu sa-ti fi adresat nici macar o silaba mai vituperanta. Si apoi care e problema daca agit apele??? Am obiectat la adresa procedurilor nemotivante ale acestui concurs, SI GATA. Domnule Michael, expresia asta cu "agitatul apelor", pe langa cele anterioare pe care deja le-am categorisit ca fiind parte din limba de lemn, ma indreptateste sa indraznesc a-mi imagina un portret robot al Domniei tale, tablou pe care nu-l prezint aici pentru ca asta nu e un forum al nostalgicilor epocii de aur ci al pescarilor.

P.S. E o vorba: respecta toti batranii, nu stii care ti-ar putea fi tata. Totusi nu cred ca suntem verisori, iar daca suntem cumva, in virtutea acelei vorbe, promit sa ma schimb.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Iul 2005, 03:29

Nu-ti mai dau satisfactie pe forum :!:
Ultima oară modificat 15 Dec 2006, 01:13 de către Michael, modificat 1 dată în total.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

obs
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de obs » 03 Iul 2005, 11:21

Ha ha ha si iar ha ha ha!!! Un membru vechi al acestui forum ma invita in mod subtil sa ne batem!!!! Cu pumnii!!! Doar pentru ca i-am demonstrat ca limbajul D-sale e construit din prefabricate (pe care nu le-a uitat nici acum acasa: "nu te mai incorda ca faci febra" - la asta sa se mai amuze doar extraterestrii, ca la gradinitele de pe Terra e rasuflata rau). Ei, bine, nene Iancule, m-ai dat gata, asa ceva n-am mai pomenit, rad singur de 10 minute.
Nici eu n-o sa-ti mai raspund, pentru ca ce era de demonstrat in legatura cu matale s-a demonstrat - cine e cu adevarat autorul a peste o mie de mesaje pe acest forum: un tip rautacios, fanatic al ordinii si supunerii, cu gandire canalizata pe tiparele limbii de lemn pe care o foloseste si capac la toate mardoi, bataus cu pumnii.
O singura curiozitate ma mai framanta: avem voie si cu suturile? Sau cu nuntcheakuri, stelutze de ninja etc.
Nu, nu pot trimite mesajul. Nu pot si pace. E prea dulce faza asta. Bravo nene, te pup, mi-e cafeaua mai dulce si soarele de duminica straluceste mai sagalnic. Sincer, credeam ca o sa-ti reziste mai mult aparenta de om civilizat dar se vede ca ti-ai lipit-o in fuga si s-a desprins de tot.
Las-o cum a cazut.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 03 Iul 2005, 21:48

:lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns