Regulament Tombola

pentru userii Rapitori.ro

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 04 Iul 2005, 10:28

unde esti tu Tepes Doamne ?!!

am inteles ca dan a lasat pe cineva in locul sau
cel "lasat "...s-a lasat?
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

xmaniack
staff
staff

Mesaj de xmaniack » 04 Iul 2005, 10:38

Ok, ok ...

Nu vreau sa bag pumnu' in gura nimanui, de accea nu am sters mesajele.

Dar cred ca s-a ajuns destul de departe cu discutia. Mai las topicul deschis in eventualitatea ca s-au linistit spiritele si toata lumea o sa o "dea la pace".

Daca se continua pe acceasi idee, am sa sterg mesajele.

Multumesc pt. intelegere.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 05 Iul 2005, 14:38

asta cu shimbarea staff-ului este bestiala, m-a distrat teribil discutia asta
as dori sa reiterez, pentru cine nu cunoaste, faptul ca pe acest site nu este nici democratie si ca acest site nu este un site public, nu este un " bun al poporului ", ci este un site personal, al carui autor, organizator sau proprietar ( cum vreti sa-i spuneti ) isi rezerva dreptul de a aplica sau modifica reguli si de a garanta/intrzice accesul unor useri, asa cum, sa zicem, o face cineva care are invitati la el acasa la o bere
deci cu respect si ospitalitate dar in anumite limite

poate nu suna bine dar asta este situatia :lol:

remusnico
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remusnico » 06 Iul 2005, 08:42

Pax vobiscum...

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Iul 2005, 19:23

Ia sa vedem daca blocati topicul :?: Nu de alta dar ma maninca degetele sa intervin :twisted:
Totusi in" concursul" asta este implicata si un pic de reclama :!: :wink:
Daca site-ul are de castigat de pe urma ei esteOK dar si asta stie cel mai bine Dan. Dar daca nu atunci parca i-as da dreptate lui OBS ca ARROW s-ar putea "scormonii" un pic mai mult ca doar reclama e sufletul comertului :twisted:
ca doar pe Tibanu imediat l-au premiat pt.colaborare :evil:
Si sa nu cumva sa va luati de mine ca am devenit cred ca nu de mult senior member :D

dinca_daniel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dinca_daniel » 10 Iul 2005, 07:41

Io nu sunt un membru atat de activ ca altii, dar cred ca trebuie salutata ideea acestui concurs. Daca unii dintre noi intra in acest forum doar pentru premii... :?
Daca aceste discutii vor continua ar fi mai bine sa intrerupem acest concurs, nu de alta dar pana acum a fost bine si fara. Noi romanii cu "mai bine" nu ne descurcam. :evil:
Daca e publicitate cred ca Dan a avut grija ca site-ul sa nu iasa in pierdere. Si daca nici el, care pana acum a tinut acest site, nu pierde din aceasta afacere atunci pentru ce atatea discutii. :?:

obs
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de obs » 10 Iul 2005, 12:34

Eu nu m-am legat de nimeni si n-am vrut sa starnesc discutii, ci doar am sesizat lipsa de promptitudine a firmei Arrow in sesizarea unei oportunitati: sa prinzi, prin bunavointa administratorilor de aici, asa o comunitate de lideri de opinie din piata pe care vrei sa o stapanesti si sa nu o speculezi la maximum mi se pare o mare stangacie (ma refer la saracia aia de premiu si la criteriul super-lax al concursului). E ca si cum ai merge la pescuit, este peste frumos, toata lumea prinde la rama neagra si tu dai la viermusi ca sa faci economie de rame. Cum sa nu reactionez la o asa ciudatenie?
Un concurs cu premii nu e o idee rea in sine.

Recunosc ca m-am aprins in discutiunea cu "Michael", dar cine poate sta linistit cand e interpelat de balbele unui poticnit cu aere de spadasin care se vede treaba ca posteaza in disperare de cauza si pentru ca probabil la el acasa nu-l mai asculta nimeni demult?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Iul 2005, 19:57

ok, va rog continuati discutia dar fara jigniri, daca vreti sa schimbati o opinie bine, dar fara atacuri personale

ref. la concurs, facem si noi ce putem
arrow da ce poate, asta este, cine poate veni cu ceva mai bun va rog sa ma contactati, altfel vorbim in vant, sa critici e usor
alte firme "de renume" nici macar nu au aparut pe acest forum, macar sa participe la o discutie

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 10 Iul 2005, 20:54

dane, eu in continuare cred ca e un lucru foarte buna acest concurs. chiar daca nu e un premiu insemnat, intentia e de aplaudat. o singura sugestie am... un criteriu mai interesant de acordare al premiului. dar pana se gaseste, e bun si asta.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Ionut the carp
veteran
veteran

MAMAAAAAAAAA

Mesaj de Ionut the carp » 11 Iul 2005, 12:04

de ce va batetzi cap in cap???e mai ceva decat in razboiul stelelor!!!Toti suntem oameni, toti suntem supusi greselilor! Ce daca Firma Arrow pune la bataie ca premiu o "amarata de rola de fir"??Distractzia conteaza!!! :P
P.S sper sa nu se supere nimeni pe mine si fir intins!!!

Scrie răspuns