Regulament Tombola
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
regulament pt. concurs si conditii de participare pe forum
Sunt nou pe forum si am accesat sectiunea de concursuri sa vad despre ce e vorba. Vazand ca exista si un regulament, mi s-a parut normal sa il parcurg inainte de a intra in concurs. Si ce vad? Vad ca un nou membru (e vorba de OBS) a formulat unele pareri despre concurs ce mie mi s-au parut a fi patrunse de mult bun simt, pe langa faptul ca erau inteligent formulate. Imediat s-au gasit unii sa sara la gatul lui. Treaba lor, nu? Evident ca NU!
Cu atat mai mult cu cat am constatat ca xmaniack nu este un simplu membru, ci este staff!!! Si ce face dumnealui? Pe langa faptul ca se crede foarte spiritual, se mai si leaga de faptul ca OBS are doar 3 mesaje! Am sa citez din memorie (daca nu cumva ma inseala) un pasaj din Cidul pe care il stiu din liceu " La valeur n'attend point le nombre des annees!" ( in traducere interesata "valoarea unui forumist nu se traduce prin numarul de mesaje"). Si cum ramane cu regulamentul de participare pe forum? Parca se scria acolo ca in cazul in care mesajele au continut calomnios, acestea vor putea fi sterse de administrator (sau pe aproape). Din pacate, regulametul nu prevede nimic despre situatia in care un nou venit doreste sa voteze o alta persoana pentru staff.
Mult mai diplomata mi s-a parut a fi atitudinea adoptata fata de acelasi subiect de catre MariusC.
Sper ca mesajul meu nu va fi cosiderat a fi facut de dragul depasirii pragului de 10 pentru a putea lua parte la concurs. A propos, imi poate spune si mie cineva, asa ca de la intelect la intelect de ce e necesar un numar minim de mesaje in acest sens?
Cu atat mai mult cu cat am constatat ca xmaniack nu este un simplu membru, ci este staff!!! Si ce face dumnealui? Pe langa faptul ca se crede foarte spiritual, se mai si leaga de faptul ca OBS are doar 3 mesaje! Am sa citez din memorie (daca nu cumva ma inseala) un pasaj din Cidul pe care il stiu din liceu " La valeur n'attend point le nombre des annees!" ( in traducere interesata "valoarea unui forumist nu se traduce prin numarul de mesaje"). Si cum ramane cu regulamentul de participare pe forum? Parca se scria acolo ca in cazul in care mesajele au continut calomnios, acestea vor putea fi sterse de administrator (sau pe aproape). Din pacate, regulametul nu prevede nimic despre situatia in care un nou venit doreste sa voteze o alta persoana pentru staff.
Mult mai diplomata mi s-a parut a fi atitudinea adoptata fata de acelasi subiect de catre MariusC.
Sper ca mesajul meu nu va fi cosiderat a fi facut de dragul depasirii pragului de 10 pentru a putea lua parte la concurs. A propos, imi poate spune si mie cineva, asa ca de la intelect la intelect de ce e necesar un numar minim de mesaje in acest sens?
hai sa ma bag si eu....
cand xmaniack a facut referire la cele doar 3 mesaje postate de OBS, s-a referit la participarea la concurs, nicidecum la postarea pe forum, in general.
apoi, daca OBS e liber sa-si exprime parerea, si ceilalti sunt liberi sa contraatace acea parere... parerea mea
apoi, cred ca ar fi frumos sa-ti schimbi poza din avatar. Poti sa-ti pui pe desktop daca vrei, numai femei cracanate, sau in ce pozitie vrei tu, dar plz... putin bun simt...
din nou, parerea mea...
Fir intins (daca te ocupi cu pescuitul) si numai bine!
cand xmaniack a facut referire la cele doar 3 mesaje postate de OBS, s-a referit la participarea la concurs, nicidecum la postarea pe forum, in general.
apoi, daca OBS e liber sa-si exprime parerea, si ceilalti sunt liberi sa contraatace acea parere... parerea mea

apoi, cred ca ar fi frumos sa-ti schimbi poza din avatar. Poti sa-ti pui pe desktop daca vrei, numai femei cracanate, sau in ce pozitie vrei tu, dar plz... putin bun simt...
din nou, parerea mea...

Fir intins (daca te ocupi cu pescuitul) si numai bine!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Re: regulament pt. concurs si conditii de participare pe for
Mi se pare normala reactia lui xmaniack deoarece mai apare cate un nou membru nou(facut la baza) care in loc sa comunice sau sa participe in mod constructiv la acest forum,baga bete in roate.De aceea nici nu are ce cauta in concursremusnico scrie:Pe langa faptul ca se crede foarte spiritual, se mai si leaga de faptul ca OBS are doar 3 mesaje!A propos, imi poate spune si mie cineva, asa ca de la intelect la intelect de ce e necesar un numar minim de mesaje in acest sens?

Michael va recomanda Regulamentul forumului
[quote="remusnico"]Din pacate, regulametul nu prevede nimic despre situatia in care un nou venit doreste sa voteze o alta persoana pentru staff.
[quote]
Cum sa votezi o alta persoana pentru staff in locul celui care probabil a pus baza acestui forum si cu siguranta se ocupa de intretinerea lui
Crezi ca esti in Camera Deputatilor,Parlament,etc?
[quote]
Cum sa votezi o alta persoana pentru staff in locul celui care probabil a pus baza acestui forum si cu siguranta se ocupa de intretinerea lui

Crezi ca esti in Camera Deputatilor,Parlament,etc?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
@remusnico
Ce spui tu este teribil de amuzant!
obs avea de spus ceva (chiar daca nu a facut-o in cel mai dragut mod cu putinta ... ) i-am raspuns (cumva motivat de tonul lui) si gata. Toata lumea a retinut ce avea de retinut.
Tu in schimb nu faci mai mult decat sa te indentifici cu ce se vede mai bine in avatarul tau!
Ce spui tu este teribil de amuzant!

obs avea de spus ceva (chiar daca nu a facut-o in cel mai dragut mod cu putinta ... ) i-am raspuns (cumva motivat de tonul lui) si gata. Toata lumea a retinut ce avea de retinut.
Tu in schimb nu faci mai mult decat sa te indentifici cu ce se vede mai bine in avatarul tau!
Participare concurs si lamuriri pt. adilucu, Paul, Sorin
Va marturisesc ca am ramas probabil la fel de surprins ca si voi cand am vazut avatarul. Fiind "invatacel" pe net, am considerat ca am primit un cadou haios de la administrator sau altcineva. Oricum nu e calculatorul meu, si e posibil sa aiba bazdaganii in el. Cat despre "daca te ocupi cu pescuitul" va anunt ca primul an despre care imi amintesc ca am platit permisul de pescuit a fost 1971 (sau poate 1972). De atunci l-am vizat in fiecare an, cu exceptia a 4 ani de facultate. Fireste, asta nu imi da dreptul sa ma consider mare pescar. Eu totusi apreciez ca sunt destul de bun in "meserie" si asta pentru ca imi dau seama ca oricat ai invata in materie, tot mai ai de invatat. De aceea am ales aceasta jucarie noua (forum pentru pescari - care din cate stiu eu reprezinta un loc in care se dezbat idei).
Cred ca lamuririle de mai sus erau necesare.
Shit in your knapsack to everyone!
Cred ca lamuririle de mai sus erau necesare.
Shit in your knapsack to everyone!