Regulament Tombola
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
obs:Domnule draga,nu te obliga nimeni sa participi la acest concurs,noi intram pe acest forum pentru ca ne place,nu pentru acel "prapadit premiu".Oricum,pe noi ne bucura aceasta mica atentie 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Obs, ai perfecta dreptate. De accea pt. tine am pregatit si un premiu special: un echipament complet de pescuit + barca cu motor + lac + salaii aferenti.obs scrie:Sunt nou pe acest site. Fara suparare pentru firma care sponsorizeaza "concursul", dar sa dai premiu O ROLA DE FIR, o prapadita de rola de fir, cand ai ocazia sa te afli in fata catorva mii de pescari si potentiali cheltuitori pe produse Arrow mi se pare nu zgarcenie ci o imensa stangacie. Oricine se da cu doi pasi in spate si priveste cu ochii mijiti spre ecranul calculatorului, capata impresia ca e un concurs organizat de o taraba din Obor.
Dar stai o secunda ... hmm ce vad ... ai numai 3 mesaje... hmm ai dreptate esti nou. Din pacate regulamentul concursului, ma intelegi, nu permite. Asa ca pastram acest premiu pentru altcineva (sau eventual il pastrez pentru mine. Da! Cred ca e mai bine asa.)
Si nu-i frumos ce spui, chiar daca esti de la o firma concurenta si eu personal te inteleg; daca vrei sa faci ceva in privinta asta poti oferi si tu (sau voi) un premiu suplimentar. Dar poate asta e numai o supozitie. Imi cer scuze daca ma insel.
castigator
Salutare si 10x , abia astept sa o pun un functiune ;cu cine sa vorbesc pentru ridicarea premiului (o rola de fir Berkley Trilene SensiThin Ultra 0.25mm, 250m)
Re: castigator
Castigatorul tre' sa ia legatura, pe privat, cu MariusCadyy_002 scrie:Salutare si 10x , abia astept sa o pun un functiune ;cu cine sa vorbesc pentru ridicarea premiului (o rola de fir Berkley Trilene SensiThin Ultra 0.25mm, 250m)
-
- veteran
Nu sta pe de laturi ca e pacat. Pana te hotarasti vor lua baietii astia toate mizilicurile.adrian frunza scrie:salut MariusC.de ce dati premii,numai table ,fire si lemne?daca bagati cauciuce ,ma inscriam si eu.

Pe de alta parte, e de-abia a treia saptamana, e timp si pentru soft-uri.
Cred ca esti prea aspru in aprecieri.obs scrie: Fara suparare pentru firma care sponsorizeaza "concursul", dar sa dai premiu O ROLA DE FIR, o prapadita de rola de fir, cand ai ocazia sa te afli in fata catorva mii de pescari si potentiali cheltuitori pe produse Arrow mi se pare nu zgarcenie ci o imensa stangacie.
Pe de alta parte, asta imi aduce aminte de o vorba a unui prieten: "nici o fapta buna nu ramane nepedepsita"

Oricum, mergem mai departe! Imi pare bine sa vad ca multi din forumistii de baza se inscriu in concurs. Cu siguranta ca motivatia lor nu e faptul ca nu-si permit sa-si cumpere "o prapadita de rola de fir", ci un pic de fun, ceva nou pe forum, socializarea virtuala care ne aduce zilnic aici pe cei mai multi dintre noi.
Fir intins!
Sa fie clar, nu am criticat initiativa firmei Arrow, ci doar am ramas mirat ca nu o foloseste cum trebuie. Nu o foloseste din doua puncte de vedere: odata ca la rulajul lor un premiu mai motivant n-ar insemna nimic in raport cu numarul de "lideri de opinie" intr-ale pescuitului care se perinda pe acest forum (fac diferenta clara intre cumparatorul de rand care are un singur portofel si liderul de opinie care are in mana toate portofelele amicilor lui), si apoi ca se putea organiza un adevarat concurs, nu o stupida (si spun din nou: stupida) tragere la sorti. Orice se putea lansa ca provocare, nu numaidecat o chestiune din pescuit, ci orice ar putea incita un om cu minte in cap sa gandeasca putin. Asadar, nu sunt nici de la o firma concurenta, nici nu sunt Gica-contra. Sunt doar unul care sugereaza ceva mai bun. Stiu ca e riscant, dar trebuie sa fie si persoane ridicole intr-o lume care zeci de ani a fost multumita cu SITUATIA si a aplaudat-o doar de dragul ritmicii.
P.S. Poate e o deformatie profesionala, am o agentie de publicitate si privesc probabil totul prin prisma oportunitatilor de imagine. Da de-acu am sa tac. Scuze.
P.S. Poate e o deformatie profesionala, am o agentie de publicitate si privesc probabil totul prin prisma oportunitatilor de imagine. Da de-acu am sa tac. Scuze.