WORLD CHAMPIONSHIPS BOAT FISHING WITH LURES, ENNISKILLEN2013

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: WORLD CHAMPIONSHIPS BOAT FISHING WITH LURES, ENNISKILLEN

Mesaj de apsalba » 24 Mai 2013, 10:11

anem scrie:si totusi, mincinosule ordinar ... cum ramane cu baietii aia de care trambitai ca s-au bagat prin nu stiu ce club din Arad?

oare a cata oara esti dovedit de javra ... nu iti este rusine sa apari ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic? ... nimicule.
Vorbește cu Petișor. Mi-a confirmat că o parte din membri asociației sale Fir întins Arad s-au legitimat la Clubul de Pescuit Sportiv Arad.
POTAIE!

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 24 Mai 2013, 10:15

Lotul de arbitri pentru BRAILEE???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 24 Mai 2013, 10:18

apsalba scrie: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cică lotul național de feeder (cei care anul trecut au câștigat competiția respectivă organizată de nu se știe cine) s-au legitimat la CS Arad, club afiliat FRPS. Oare ce i-a apucat?
apsalba scrie:
anem scrie:si totusi, mincinosule ordinar ... cum ramane cu baietii aia de care trambitai ca s-au bagat prin nu stiu ce club din Arad?

oare a cata oara esti dovedit de javra ... nu iti este rusine sa apari ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic? ... nimicule.
Vorbește cu Petișor. Mi-a confirmat că o parte din membri asociației sale Fir întins Arad s-au legitimat la Clubul de Pescuit Sportiv Arad.
POTAIE!
Popescule, tu joci alba-neagra cu noi ? Te cam incurci in minciuni, d-le presedinte de federatie de carton... :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Mai 2013, 10:23

Federație de carton, recunoscută de statul român. Mai bine învață-i pe cei care participă la competițiile LRS ce să răspundă când vor fi controlați, taman în timpul manșei de concurs. Vezi că azi nu este 1 aprilie. :lol:

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 24 Mai 2013, 10:25

apsalba scrie:

POTAIE!
Ai tourette?

http://www.ninds.nih.gov/disorders/tour ... urette.htm

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Mai 2013, 10:34

Cred că nu ai observat mai sus apelativul javră. Te simți? :lol: :lol: :lol: :lol:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 24 Mai 2013, 10:38

apsalba scrie:Azi, de lotul federal de arbitrii.
http://frpsc.ro/corpul-federal-de-arbitrii/
Mda, cu un click ajungi pe o pagină goală. Într-un colţ, cateva titluri (corp arbitri, rezultate teste etc). Dacă dai click-uri şi acolo, alte pagini goale.
De fapt, acelaşi lucru se întamplă cam peste tot pe frpsc.ro.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 24 Mai 2013, 10:41

apsalba scrie: Federație de carton, recunoscută de statul român.
....
Unde e recunoasterea, ca ma uit pe saitul ANST la sectiunea "federatii sportive" si nu vad sa existe vreo federatie de pescuit sportiv ?

http://www.anst.gov.ro/federatii

Ai cumva un numar de in registrul sportiv ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 24 Mai 2013, 10:44

Ba nenorocosule, stai in subsolul lu soacra-ta de dimineata pana seara si bagi amenintari.
De la un timp se vede pe scris ca nici tu nu mai crezi in ceea ce spui.
In copilarie si noi(unii) amenintau.."mai treci tu pe strada noastra!!!"
Te-ai cam "taiat" ca maioneza.
PS. Nu ai vrea acum sa fii tu ministrul MTS ???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 24 Mai 2013, 11:03

apsalba scrie:
Cristi Y scrie:popescule , tataie sunt pentru prieteni nu pentru toti cretinii . iar vis a vis de activitatea ta nu ma doare nici macar acolo unde simti tu fiori , din fericire traiesc intr-o tara netulburata de scelerati ca tine :lol1:

cat despre carca , greu al dracului...maine plec cu Jakson Craig de la Leslie of Luton la Wyboston la crap , miercurea viitoare vin in tara si merg 4 zile in delta iar pe 8 iunie ma duc 7 zile la Vastervik la stiuca

apropos , in iulie merg la un concurs de crap ( al doi-lea anul asta in UK ) si sunt inscris ca reprezentant al Romaniei , ar trebui sa fiu ingrijorat ????????
Oare nu în țara aia unde trăiești tu, doi scelerați au decapitat un polițist în plină stradă?
Da. Ar trebui să fii îngrijorat dacă zici că reprezinți România. Tu nu ești în stare să te reprezinți pe tine, dar România!
dar acei scelerati nu se pretindeau presedinti ca tine si au fost impuscati ..., in schimb in tara in care vomiti tu se intampla zilnic nenorociri din astea si inselatoria este propovaduita ca o credinta :evil: :evil:

eu , reprezentandu-ma pe mine am obtinut cca 40 diplome si cam 25 de podiumuri , reprezentand Romania am 4 medalii pe care scrie CIPS - FIPS , alte 4 emise de foruri organizatorice straine , si una cu locul 1 emisa anul asta de Bedfordshire Angling Asociation . Este adevarat ca pe nici unul dintre titluri nu scrie popescu sau initialele pravaliei cu care te chinui de atatia ani sa pacalesti oamenii

esti foarte viteaz in spatele tastaturii si iti permiti sa f--ti in gura pe toata lumea dar poate soarta mi te scoate in fata vreo data sa-mi spui in fata ce ai de spus :!:

nu inteleg cum ai reusit sa-l imbarligi pe V Tarus sa se inhaiteze cu o lichea ca tine ? Costica Buhac te sustinea pana mai deunazi foarte vehement , ce mai face ? te-a citit cat esti de cretin si a abandonat caruta ??

Scrie răspuns