apsalba scrie:Cristi Y scrie:popescule , tataie sunt pentru prieteni nu pentru toti cretinii . iar vis a vis de activitatea ta nu ma doare nici macar acolo unde simti tu fiori , din fericire traiesc intr-o tara netulburata de scelerati ca tine
cat despre carca , greu al dracului...maine plec cu Jakson Craig de la Leslie of Luton la Wyboston la crap , miercurea viitoare vin in tara si merg 4 zile in delta iar pe 8 iunie ma duc 7 zile la Vastervik la stiuca
apropos , in iulie merg la un concurs de crap ( al doi-lea anul asta in UK ) si sunt inscris ca reprezentant al Romaniei , ar trebui sa fiu ingrijorat ????????
Oare nu în țara aia unde trăiești tu, doi scelerați au decapitat un polițist în plină stradă?
Da. Ar trebui să fii îngrijorat dacă zici că reprezinți România. Tu nu ești în stare să te reprezinți pe tine, dar România!
dar acei scelerati nu se pretindeau presedinti ca tine si au fost impuscati ..., in schimb in tara in care vomiti tu se intampla zilnic nenorociri din astea si inselatoria este propovaduita ca o credinta
eu , reprezentandu-ma pe mine am obtinut cca 40 diplome si cam 25 de podiumuri , reprezentand Romania am 4 medalii pe care scrie CIPS - FIPS , alte 4 emise de foruri organizatorice straine , si una cu locul 1 emisa anul asta de Bedfordshire Angling Asociation . Este adevarat ca pe nici unul dintre titluri nu scrie popescu sau initialele pravaliei cu care te chinui de atatia ani sa pacalesti oamenii
esti foarte viteaz in spatele tastaturii si iti permiti sa f--ti in gura pe toata lumea dar poate soarta mi te scoate in fata vreo data sa-mi spui in fata ce ai de spus
nu inteleg cum ai reusit sa-l imbarligi pe V Tarus sa se inhaiteze cu o lichea ca tine ? Costica Buhac te sustinea pana mai deunazi foarte vehement , ce mai face ? te-a citit cat esti de cretin si a abandonat caruta ??