Se pare ca sunt singurul care mai scrie cate ceva (cat de cat )ON Topic

Si-am sa va spun si de ce....maine(de fapt azi) printr-o decizie de "moment", m-am hotarat sa merg pentru doua zile, la un pescuit... "stiuca" pe Enniskillen...desi peste vreo doua saptamani mai trebuie sa merg o data ( de data asta pentru 3 zile ),dar asta este festival de stationar, deci nu se pune

Asa ca am luat legatura cu Jack Tisdall(organizatorul,nu Danniels

).....si care mi-a promis ca maine va fii cu mine'n barca, sa-mi arate zona de concurs

EU,Nu si NU, ca nu vin sa reprezint Romania!!...el, lasa mah, ca te stiu eu pe tine cat esti de dezinteresat

... de la stationar
Asa ca IO merg si fac pe "prostul"!!!de pescar rapitorist ce sunt!!!(deci nu trebuie sa fac un efort prea mare

)....dupa care veniti voi si "hack you pike"...luati titlul suprem!!!...si toata lumea-i fericita
Acum, gata cu divagatiile sa trecem la lucruri mai serioase,on topic
Nea Fane uite ce-ai zis...citat:
"PS Dl. Benzar cred ca este un om serios si care poate sa emita pareri competente despre pescuitul sportiv.
Nu-ti spun ce mi-a spus despre asa zisii pescari sportivi pentru ca iar o sa ai impresia ca va jignesc. Oricum, parerea d.lui nu face cinste celor la care s-a referit."
Si uite asa se facut ca l-am sunat pe Benzar!!! sa vad despre ce si cum

Punct.
Din pacate nu pot reproduce "textual", ce a zis Zsolt la adresa ta si a intregului tau neam...regulamentul forumului pur si simplu nu -mi permite

Insa...mi-am mancat 15 minute din credit

, ascultand un "monolog", pe alocuri bilingv(tot repeta un cuvant ce semana cu "gheata-\" sau poate"gheti"...nu-l inteleg, ca nu vorbesc ungureste

)...cu referiri grave,chiar si la doamna Popescu!!!...desi eu i-am atras atentia ,ca doamna Popescu este o femeie serioasa, pe care o cunosc destul de bine din povestile unor cunostinte comune

........da el nu si nu ///ca tu BATMAN!!!
Asa ca mi-a transmis

...sa-ti transmit

...sa-l suni din nou

...ca sa auzi tu insuti

... din gura lui

... "urarili" di bine si
Cu alte cuvinte ...iar ai "kakat" steagul!!!...iar ai MINTIT!!!

...cand incetezi!!! sa ma mai dezamagesti