WORLD CHAMPIONSHIPS BOAT FISHING WITH LURES, ENNISKILLEN2013

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Re: WORLD CHAMPIONSHIPS BOAT FISHING WITH LURES, ENNISKILLEN

Mesaj de ticairlandezu » 25 Mai 2013, 02:44

Se pare ca sunt singurul care mai scrie cate ceva (cat de cat )ON Topic :lol: :lol: Si-am sa va spun si de ce....maine(de fapt azi) printr-o decizie de "moment", m-am hotarat sa merg pentru doua zile, la un pescuit... "stiuca" pe Enniskillen...desi peste vreo doua saptamani mai trebuie sa merg o data ( de data asta pentru 3 zile ),dar asta este festival de stationar, deci nu se pune :lol: :lol: Asa ca am luat legatura cu Jack Tisdall(organizatorul,nu Danniels :lol: ).....si care mi-a promis ca maine va fii cu mine'n barca, sa-mi arate zona de concurs :shock: :shock: :shock: EU,Nu si NU, ca nu vin sa reprezint Romania!!...el, lasa mah, ca te stiu eu pe tine cat esti de dezinteresat :wink: ... de la stationar :lol: :lol:
Asa ca IO merg si fac pe "prostul"!!!de pescar rapitorist ce sunt!!!(deci nu trebuie sa fac un efort prea mare :oops: :lol: :lol: :lol: )....dupa care veniti voi si "hack you pike"...luati titlul suprem!!!...si toata lumea-i fericita :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :respekt:
Acum, gata cu divagatiile sa trecem la lucruri mai serioase,on topic :wink:
Nea Fane uite ce-ai zis...citat:
"PS Dl. Benzar cred ca este un om serios si care poate sa emita pareri competente despre pescuitul sportiv. Nu-ti spun ce mi-a spus despre asa zisii pescari sportivi pentru ca iar o sa ai impresia ca va jignesc. Oricum, parerea d.lui nu face cinste celor la care s-a referit."
Si uite asa se facut ca l-am sunat pe Benzar!!! sa vad despre ce si cum :wink: Punct.
Din pacate nu pot reproduce "textual", ce a zis Zsolt la adresa ta si a intregului tau neam...regulamentul forumului pur si simplu nu -mi permite :wallbash: Insa...mi-am mancat 15 minute din credit :roll: , ascultand un "monolog", pe alocuri bilingv(tot repeta un cuvant ce semana cu "gheata-\" sau poate"gheti"...nu-l inteleg, ca nu vorbesc ungureste :cry: )...cu referiri grave,chiar si la doamna Popescu!!!...desi eu i-am atras atentia ,ca doamna Popescu este o femeie serioasa, pe care o cunosc destul de bine din povestile unor cunostinte comune :wink:........da el nu si nu ///ca tu BATMAN!!!
Asa ca mi-a transmis :wink: ...sa-ti transmit :wink: ...sa-l suni din nou :lol: ...ca sa auzi tu insuti :o ... din gura lui :shock: ... "urarili" di bine si :respekt: :respekt:

Cu alte cuvinte ...iar ai "kakat" steagul!!!...iar ai MINTIT!!! :cry: ...cand incetezi!!! sa ma mai dezamagesti :cry: :cry: :lol1: :lol1:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Mai 2013, 06:10

De acum incolo, o sa fac un lucru care nu-mi sta in fire. Am sa-mi inregistrez convorbirile telefonice ca sa le am ca probe. Ulterior o sa le fac publice.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 25 Mai 2013, 07:16

Marssssssssssssssssssss :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mai 2013, 07:43

ticairlandezu scrie:Se pare ca sunt singurul care mai scrie cate ceva (cat de cat )ON Topic :lol: :lol: Si-am sa va spun si de ce....maine(de fapt azi) printr-o decizie de "moment", m-am hotarat sa merg pentru doua zile, la un pescuit... "stiuca" pe Enniskillen...desi peste vreo doua saptamani mai trebuie sa merg o data ( de data asta pentru 3 zile ),dar asta este festival de stationar, deci nu se pune :lol: :lol: Asa ca am luat legatura cu Jack Tisdall(organizatorul,nu Danniels :lol: ).....si care mi-a promis ca maine va fii cu mine'n barca, sa-mi arate zona de concurs :shock: :shock: :shock: EU,Nu si NU, ca nu vin sa reprezint Romania!!...el, lasa mah, ca te stiu eu pe tine cat esti de dezinteresat :wink: ... de la stationar :lol: :lol:
Asa ca IO merg si fac pe "prostul"!!!de pescar rapitorist ce sunt!!!(deci nu trebuie sa fac un efort prea mare :oops: :lol: :lol: :lol: )....dupa care veniti voi si "hack you pike"...luati titlul suprem!!!...si toata lumea-i fericita :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :respekt:
Acum, gata cu divagatiile sa trecem la lucruri mai serioase,on topic :wink:
Nea Fane uite ce-ai zis...citat:
"PS Dl. Benzar cred ca este un om serios si care poate sa emita pareri competente despre pescuitul sportiv. Nu-ti spun ce mi-a spus despre asa zisii pescari sportivi pentru ca iar o sa ai impresia ca va jignesc. Oricum, parerea d.lui nu face cinste celor la care s-a referit."
Si uite asa se facut ca l-am sunat pe Benzar!!! sa vad despre ce si cum :wink: Punct.
Din pacate nu pot reproduce "textual", ce a zis Zsolt la adresa ta si a intregului tau neam...regulamentul forumului pur si simplu nu -mi permite :wallbash: Insa...mi-am mancat 15 minute din credit :roll: , ascultand un "monolog", pe alocuri bilingv(tot repeta un cuvant ce semana cu "gheata-\" sau poate"gheti"...nu-l inteleg, ca nu vorbesc ungureste :cry: )...cu referiri grave,chiar si la doamna Popescu!!!...desi eu i-am atras atentia ,ca doamna Popescu este o femeie serioasa, pe care o cunosc destul de bine din povestile unor cunostinte comune :wink:........da el nu si nu ///ca tu BATMAN!!!
Asa ca mi-a transmis :wink: ...sa-ti transmit :wink: ...sa-l suni din nou :lol: ...ca sa auzi tu insuti :o ... din gura lui :shock: ... "urarili" di bine si :respekt: :respekt:

Cu alte cuvinte ...iar ai "kakat" steagul!!!...iar ai MINTIT!!! :cry: ...cand incetezi!!! sa ma mai dezamagesti :cry: :cry: :lol1: :lol1:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .........Nu mai am aer,,,,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 25 Mai 2013, 07:59

apsalba scrie:De acum incolo, o sa fac un lucru care nu-mi sta in fire. Am sa-mi inregistrez convorbirile telefonice ca sa le am ca probe. Ulterior o sa le fac publice.
Incearca sa-ti inregistrezi si visele poate reusesti... Incearca si un praf de mers.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Mai 2013, 09:35

Maaare mincinos ! Bai fratilor, daca stau sa ma gandesc bine, nici nu imi aduc aminte cand a spus Popescu ultimul adevar.
Numai si numai minciuni.
Oare asta chiar ne minte in fata si nici nu ii pasa ca va fi prins in scurt timp din nou cu minciuna sau, fiind dus cu pluta in lumea lui onirica, chiar crede ca spune adevarul ??
Dupa ce il cunosc de atatia ani, inclin spre a doua varianta, cea patologica.... :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 25 Mai 2013, 09:46

Si nu numai ca nu se legitimeaza pescari sportivi la cluburile federale. Vorbeste lumea ca mai si pleaca din ei la cluburi din afara federatiei ca sa poata participa la CN AGVPS. :shock:
O fi adevarat? :wink:

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 25 Mai 2013, 09:55

razvan m. scrie:Maaare mincinos ! Bai fratilor, daca stau sa ma gandesc bine, nici nu imi aduc aminte cand a spus Popescu ultimul adevar.
Numai si numai minciuni.
Oare asta chiar ne minte in fata si nici nu ii pasa ca va fi prins in scurt timp din nou cu minciuna sau, fiind dus cu pluta in lumea lui onirica, chiar crede ca spune adevarul ??
Dupa ce il cunosc de atatia ani, inclin spre a doua varianta, cea patologica.... :lol: :lol: :lol:
sigur o stare patologica , omul are oricum probleme psihice , cauta pe youtube interiviul de la pv-tv sa vezi ce ticuri nervoase si privire de psihopat are

@ popescu
intr-o tara condusa de infractori si de grobieni orice este posibil , chiar si sansa sa iti iasa in parte magaria care vrei tu sa o faci dar retine un lucru , nu esti si nu vei fi in viata ta leader in aceasta breasla , esti si vei ramane un mitocan , un sarlatan meschin cu caracter de oxiur , un porc batran si mincinos

vezi ca fratele lui Marius Grasu este medic , roaga-l sa te ajute cu un psihiatru , ai nevoie !!!

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 25 Mai 2013, 11:01

apsalba scrie:Azi, de lotul federal de arbitrii.
http://frpsc.ro/corpul-federal-de-arbitrii/

Sers Fane.
Episodul de ieri a fost naspa. O pagina goala.
Azi bagi ceva rasunator, asa, de calibrul brainfart cu lot de stationar sau iarasi dai linkuri naspa cu pagini goale?

Poti sa ignori ca ai kkt steagul magistral, eu zic sa mai bagi una.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 25 Mai 2013, 12:28

apsalba scrie:De acum incolo, o sa fac un lucru care nu-mi sta in fire. Am sa-mi inregistrez convorbirile telefonice ca sa le am ca probe. Ulterior o sa le fac publice.

Sunt curios cata lume ,o sa-ti mai raspunda la telefon dupa declaratia asta :shock: :shock: :shock:
Vezi ca acum esti prezident oficial si trebuie sa anunti dinainte ca o sa iregistrezi convorbirea :twisted:

Scrie răspuns