WORLD CHAMPIONSHIPS BOAT FISHING WITH LURES, ENNISKILLEN2013

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Re: WORLD CHAMPIONSHIPS BOAT FISHING WITH LURES, ENNISKILLEN

Mesaj de bogdanpesc » 24 Mai 2013, 11:13

apsalba scrie:
anem scrie:si totusi, mincinosule ordinar ... cum ramane cu baietii aia de care trambitai ca s-au bagat prin nu stiu ce club din Arad?

oare a cata oara esti dovedit de javra ... nu iti este rusine sa apari ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic? ... nimicule.
Vorbește cu Petișor. Mi-a confirmat că o parte din membri asociației sale Fir întins Arad s-au legitimat la Clubul de Pescuit Sportiv Arad.
POTAIE!
PAI NU AM SCRIS EU AICI NEGRU PE ALB (ieri) CA AM VORBIT CU PETRISOR si nu e nimic adevarat din ce zici pe aici :headbash:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 24 Mai 2013, 11:15

Cristi Y scrie:
apsalba scrie:
Cristi Y scrie:popescule , tataie sunt pentru prieteni nu pentru toti cretinii . iar vis a vis de activitatea ta nu ma doare nici macar acolo unde simti tu fiori , din fericire traiesc intr-o tara netulburata de scelerati ca tine :lol1:

cat despre carca , greu al dracului...maine plec cu Jakson Craig de la Leslie of Luton la Wyboston la crap , miercurea viitoare vin in tara si merg 4 zile in delta iar pe 8 iunie ma duc 7 zile la Vastervik la stiuca

apropos , in iulie merg la un concurs de crap ( al doi-lea anul asta in UK ) si sunt inscris ca reprezentant al Romaniei , ar trebui sa fiu ingrijorat ????????
Oare nu în țara aia unde trăiești tu, doi scelerați au decapitat un polițist în plină stradă?
Da. Ar trebui să fii îngrijorat dacă zici că reprezinți România. Tu nu ești în stare să te reprezinți pe tine, dar România!
dar acei scelerati nu se pretindeau presedinti ca tine si au fost impuscati ..., in schimb in tara in care vomiti tu se intampla zilnic nenorociri din astea si inselatoria este propovaduita ca o credinta :evil: :evil:

eu , reprezentandu-ma pe mine am obtinut cca 40 diplome si cam 25 de podiumuri , reprezentand Romania am 4 medalii pe care scrie CIPS - FIPS , alte 4 emise de foruri organizatorice straine , si una cu locul 1 emisa anul asta de Bedfordshire Angling Asociation . Este adevarat ca pe nici unul dintre titluri nu scrie popescu sau initialele pravaliei cu care te chinui de atatia ani sa pacalesti oamenii

esti foarte viteaz in spatele tastaturii si iti permiti sa f--ti in gura pe toata lumea dar poate soarta mi te scoate in fata vreo data sa-mi spui in fata ce ai de spus :!:

nu inteleg cum ai reusit sa-l imbarligi pe V Tarus sa se inhaiteze cu o lichea ca tine ? Costica Buhac te sustinea pana mai deunazi foarte vehement , ce mai face ? te-a citit cat esti de cretin si a abandonat caruta ??
După cum se aude, dl. V.Ţăruş nu va face purici mulţi la federaţie. S-a angajat să întocmească un program competiţional federal pentru 2013, dar nu mişcă nimic. Iar dl. preşedinte Popescu ştie că toată suflarea pescuitului de competiţie aşteaptă cu sufletul la gură acest program. Nu poate un preşedinte care se respectă să fie lăsat în off-side de subalternii săi.
În curand, cred că se va repeta episodul cu dl. Vali Stratonov, alt nume mare în pescuitul de competiţie care nu şi-a găsit locul în structura federală.
Era vorba de un program federal OFICIAL, pe discipline, categorii de varstă şi de valoare, cu concursuri judeţene, regionale, naţionale şi, evident, internaţionale.
În avanpremieră, se anunţaseră şi ceva piste de concurs : Orăştie, Lacul Morii, faleza Galaţi etc.
Anul 2013 se cam duce, din punct de vedere competiţional. Iar federaţia, prin dl.Popescu, dă-i şi luptă, dă-i şi luptă, pe forumuri şi prin tribunale. Plus îndemnuri gen : "sportivii sa faca bine sa stea acasa". Uluitoare vorbe de preşedinte de asociaţie sportivă !!!

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 24 Mai 2013, 11:37

http://portal.just.ro/176/SitePages/Dos ... d_inst=176

Bai managere, dizolvare pentru datoriile tale in proces cu agvps incheierea nr.2671/18.06.2012

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 24 Mai 2013, 11:43

Le-ai PAPAT banii parlamentarilor, doctorilor, directorilor, patronilor etc.cine mai erau membri fondatori.
Ai zis ca dupa ce ai plecat tu, dar aia nu au avut nimic de impartit cu agvps, pe tine te manca si te mai manca.
De buna ca ti-au luat stampila ca cine stie in ce rahat ii mai bagai.
Auzi, manager???? prosteala pe fata si foame in GAT!!! :| :|

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 24 Mai 2013, 12:54

Demult ma framanta un gand.noi care tot scriem pe aici suntem toti impotriva ACESTEI FEDERATII,de ce nu scrie nimeni si pro federatie ,altii in afara de fane,chiar nu are doi trei sustinatori care sa posteze argumentat pe aici? :?:

cand zic sustinatori ,ma refer la pescari de valoare ,cunoscuti ,nu neaparat campioni mondiali

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 24 Mai 2013, 13:01

Cine sa scrie in apararea cooperativei cand acesta nu este decat o facatura a carui unic scop sunt banii pescarilor , crezi ca mai pune cineva "botul " la vrajeala perimata a mitomanului ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Mai 2013, 14:43

Mai lasati-l ca il omoriti cu zile..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 24 Mai 2013, 15:41

Nu-l omoara nimeni... e vai mama lui.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 24 Mai 2013, 15:47

Nu vreau sa stric alt topic
Un concurs pentru pitici....asa unul grandios de inaugurare si de recunoastere a CIS-ului federal....de 1 iunie nu organizezi si matale,ca altii vad ca se organizeaza dezinteresat pe toate forumurile.....federatia nimic nimic......vezi sa nu te duci cu mascatii peste ei .....copiii sunt nastrusnici,parca vad ca baga acid in loc de apa prin pistoalele lor de jucarie :twisted: ...si nici in judecata nu-i poti da ca sunt minori :elkgrin:

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 24 Mai 2013, 18:53

@bogdanpesc

Nu te intinde si tu acum :D
Federalul e ocupat.
Extrem de ocupat.
Acum incearca sa-si muste urechea dreapta.
Peste ceva timp o sa incerce si cu cea stanga.
Evident, in stil caracteristic, o sa fie un esec rasunator.Nu reuseste...
Dupa care adoarme si viseaza la diverse. Diverse succese federale :D
Toate astea in subsolul soacrei, locul unde urzeste el diverse, Pinky&The Brain style (cautati pe youtube).
Crezi ca are el vreme de copii, de 1 iunie sau de alte bagatele?
Neahhhh.

PS:
Un weekend glorios la toti si fire intinse

Scrie răspuns