WORLD CHAMPIONSHIPS BOAT FISHING WITH LURES, ENNISKILLEN2013

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lazarini
veteran
veteran

Re: WORLD CHAMPIONSHIPS BOAT FISHING WITH LURES, ENNISKILLEN

Mesaj de lazarini » 23 Mai 2013, 14:29

apsalba scrie:
bogdanpesc scrie: Informația o am de la Dl. Hărșan, președintele clubului, care le-a și eliberat legitimațiile, cu excepția lui Petrișor, pe care colegii lui nu l-au vrut lângă ei. De fapt, Petrișor mi-a confirmat și el acest lucru într-o discuție privată.
:lol1:

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 23 Mai 2013, 14:49

Acum ce ne mai miram, ori e prost informat ori e mitoman.
Si el vrea credibilitate plm.

Fane, eu zic sa " go out and play now" ca pe ziua de azi ai tras un brainfart, te-ai facut a jde mia oara de kko si te-ai zmeit pe forum.
Bilant bun pe ziua de azi :)

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 23 Mai 2013, 14:54

ffff daca tot nu auzi ceasul, poate asta te trezeste...

Imagine

Pe bune, chiar nu ai un pic de obraz?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 23 Mai 2013, 15:24

Se pare ca cei de la CIPS FIPS n-au retinut faptul ca
FRPS administreaza pescuitul sportiv, in toate formele lui de manifestare, fie ca va place voua sau nu.
mai ales sub forma de permis de pescuit eliberat de cooperativa , si ca asta ii da dreptul de reprezentare :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

ganicus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ganicus » 23 Mai 2013, 17:14

Informația o am de la Dl. Hărșan, președintele clubului, care le-a și eliberat legitimațiile, cu excepția lui Petrișor, pe care colegii lui nu l-au vrut lângă ei. De fapt, Petrișor mi-a confirmat și el acest lucru într-o discuție privată.

Stimate domnule Popescu,

Am tot respectul pentru demersurile si lupta pe care o duceti pentru a forma prima Federatie adevarata de pescuit.
Insa,reputatia si renumele acestei Federatii,nu trebuiesc cladite pe informatii false,sau neverificate inca..
La ora actuala,d-l Harsan nu a eliberat nici o legitimatie,sportivilor de la feeder(punct).
Este adevarat ca au existat discutii in aceasta privinta si unii dintre pescarii de fedeer aradeni(putin altii, fata de cei mentionati aici) si-au manifestat verbal dorinta de a se inscrie in clubul recent constituit,si afiliat la Federatie.
Insa de la intentie si pina la fapta in sine,mai este un mic(sau mare?)...pas.
Atunci,daca exista oameni care v-au mandatat cu increderea dumnealor,intoaceti-le favoarea printr-o atitudine cit mai conforma cu realitatea...Multumesc..

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 23 Mai 2013, 18:15

ganicus scrie:
Informația o am de la Dl. Hărșan, președintele clubului, care le-a și eliberat legitimațiile, cu excepția lui Petrișor, pe care colegii lui nu l-au vrut lângă ei. De fapt, Petrișor mi-a confirmat și el acest lucru într-o discuție privată.

Stimate domnule Popescu,

Am tot respectul pentru demersurile si lupta pe care o duceti pentru a forma prima Federatie adevarata de pescuit.
Insa,reputatia si renumele acestei Federatii,nu trebuiesc cladite pe informatii false,sau neverificate inca..
La ora actuala,d-l Harsan nu a eliberat nici o legitimatie,sportivilor de la feeder(punct).
Este adevarat ca au existat discutii in aceasta privinta si unii dintre pescarii de fedeer aradeni(putin altii, fata de cei mentionati aici) si-au manifestat verbal dorinta de a se inscrie in clubul recent constituit,si afiliat la Federatie.
Insa de la intentie si pina la fapta in sine,mai este un mic(sau mare?)...pas.
Atunci,daca exista oameni care v-au mandatat cu increderea dumnealor,intoaceti-le favoarea printr-o atitudine cit mai conforma cu realitatea...Multumesc..
Parcă mai contează, o cacealma în plus?
Credibilitatea aflată sub nivelul mării îl plasează pe dl.Popescu în "zona crepusculară". La asta se adaugă şi derapajele verbale, moralitatea îndoielnică (strict cu referire la cea a făcut pană acum în lumea pescarilor), impresia de paraşutat pe un teren necunoscut şi ostil, pe care o lasă, precum şi lipsa oricărui talent de lider.
Cine blufează tot timpul şi uită că adevărul odată dezvăluit îl pune pe mincinos în poziţie umilitoare faţă de eventualii aliaţi, nu poate conduce pe nimeni, pentru că duce totul de rapă. :(

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Mai 2013, 18:26

Nea Fane,se pare ca iarasi vorbi numai gura.. :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 23 Mai 2013, 19:01

ffff ... tot inainte cu tupeu... si minciunile e vorbe. :lol:

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 23 Mai 2013, 20:02

popescule , tataie sunt pentru prieteni nu pentru toti cretinii . iar vis a vis de activitatea ta nu ma doare nici macar acolo unde simti tu fiori , din fericire traiesc intr-o tara netulburata de scelerati ca tine :lol1:

cat despre carca , greu al dracului...maine plec cu Jakson Craig de la Leslie of Luton la Wyboston la crap , miercurea viitoare vin in tara si merg 4 zile in delta iar pe 8 iunie ma duc 7 zile la Vastervik la stiuca

apropos , in iulie merg la un concurs de crap ( al doi-lea anul asta in UK ) si sunt inscris ca reprezentant al Romaniei , ar trebui sa fiu ingrijorat ????????

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 23 Mai 2013, 20:03

Mitomanul asta dovedit vrea sa "administreze pescuitul sportiv, in toate formele lui de manifestare, fie ca va place voua sau nu " ??? :lol: :lol: :lol: .
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns