WORLD CHAMPIONSHIPS BOAT FISHING WITH LURES, ENNISKILLEN2013

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: WORLD CHAMPIONSHIPS BOAT FISHING WITH LURES, ENNISKILLEN

Mesaj de Mister Fisherman » 23 Mai 2013, 11:09

E foamete mare la cooperativa , in scurt timp se intra in inanitie :lol: :lol: :lol: Si unii tot viseaza la "shaorma cu de toate " :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Mai 2013, 12:08

:lol: :lol: :lol: :lol:
Cică lotul național de feeder (cei care anul trecut au câștigat competiția respectivă organizată de nu se știe cine) s-au legitimat la CS Arad, club afiliat FRPS. Oare ce i-a apucat?

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 23 Mai 2013, 12:26

... si ceasul suna si facu dimineata iar marmota invelea ciocolata.
Nu mai pacalesti pe nimeni cu de-astea.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 23 Mai 2013, 12:28

Cred ca scrie altcineva in locul lui fane sub numele de apsalba....altfel nu-mi explic afirmatia asta
Am vorbit acum cu Petrisor si a ramas interzis,nici Petrisor ,nici Brola ,nici Razvan,nici Vuculescu,nici BENZAR nu s-au inscris la CS Arad...de ceilalti doi nu stia in secunda asta dar crede ca e exlus sa se fi intamplat asta fara sa stie si el
Atentie la cine mai posteaza dupa calculatorul tau nea Fane ....ori minti cu seninatate din fata tastaturii
apsalba scrie::lol: :lol: :lol: :lol:
Cică lotul național de feeder (cei care anul trecut au câștigat competiția respectivă organizată de nu se știe cine) s-au legitimat la CS Arad, club afiliat FRPS. Oare ce i-a apucat?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 23 Mai 2013, 12:29

Sa nu uiti sa le eliberezi si permisele de pescuit pe legea 69/2000 , se aude ca odata cu CIS-ul dobandesti si dreptul de a tipari si vinde permise prin cooperativa :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Mai 2013, 12:36

bogdanpesc scrie:Cred ca scrie altcineva in locul lui fane sub numele de apsalba....altfel nu-mi explic afirmatia asta
Am vorbit acum cu Petrisor si a ramas interzis,nici Petrisor ,nici Brola ,nici Razvan,nici Vuculescu,nici BENZAR nu s-au inscris la CS Arad...de ceilalti doi nu stia in secunda asta dar crede ca e exlus sa se fi intamplat asta fara sa stie si el
Atentie la cine mai posteaza dupa calculatorul tau nea Fane ....ori minti cu seninatate din fata tastaturii
Informația o am de la Dl. Hărșan, președintele clubului, care le-a și eliberat legitimațiile, cu excepția lui Petrișor, pe care colegii lui nu l-au vrut lângă ei. De fapt, Petrișor mi-a confirmat și el acest lucru într-o discuție privată.
Dacă ții neapărat, o să-l rog să-mi dea exact persoanele care s-au legitimat. Oricum, săptămâna viitoare dl. Hărșan va trimite datele personale și contractele sportive ale celor 6 sportivi din Arad care acum fac vizitele medicale, obligatorii pentru a se putea înscrie în Campionatul Național oficial al României, organizat de FRPS.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 23 Mai 2013, 12:48

Lotul national de feeder nu mai vrea sa reprezinte Romania peste hotare?
Nu de alta dar ai primit flit de la CIPS.
Sau te afiliezi AGVPS ca sa pupe si ei o iesire cu "lotul national"?

:D

Pune si tu ceasul sa sune mai tarziu, uite ce faci aici, te trezesti buimac si spui prostii :mrgreen:

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 23 Mai 2013, 12:52

:lol: :lol: :lol: :lol: nu poate sa regleze ceasul ca are ticuri nervoase :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 23 Mai 2013, 12:55

Odata cu dobandirea CIS -ului , cooperativa se transforma in Federatie internationala de pescuit pe legea 69/2000 si nu mai are nevoie de CIPS FIPS , organizeaza singura CM de pescuit :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Mai 2013, 13:09

WBF scrie:
Lotul national de feeder nu mai vrea sa reprezinte Romania peste hotare?
:mrgreen:
Numai federația îi poate trimite la Competiții oficiale, în mod legal.

Tataie, nu ești la muncă? E greu cu cârca? Văd că-mi urmărești activitatea! :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns