Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
Cică lotul național de feeder (cei care anul trecut au câștigat competiția respectivă organizată de nu se știe cine) s-au legitimat la CS Arad, club afiliat FRPS. Oare ce i-a apucat?
Informația o am de la Dl. Hărșan, președintele clubului, care le-a și eliberat legitimațiile, cu excepția lui Petrișor, pe care colegii lui nu l-au vrut lângă ei. De fapt, Petrișor mi-a confirmat și el acest lucru într-o discuție privată.bogdanpesc scrie:Cred ca scrie altcineva in locul lui fane sub numele de apsalba....altfel nu-mi explic afirmatia asta
Am vorbit acum cu Petrisor si a ramas interzis,nici Petrisor ,nici Brola ,nici Razvan,nici Vuculescu,nici BENZAR nu s-au inscris la CS Arad...de ceilalti doi nu stia in secunda asta dar crede ca e exlus sa se fi intamplat asta fara sa stie si el
Atentie la cine mai posteaza dupa calculatorul tau nea Fane ....ori minti cu seninatate din fata tastaturiiapsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
Cică lotul național de feeder (cei care anul trecut au câștigat competiția respectivă organizată de nu se știe cine) s-au legitimat la CS Arad, club afiliat FRPS. Oare ce i-a apucat?
Lotul national de feeder nu mai vrea sa reprezinte Romania peste hotare?apsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
Numai federația îi poate trimite la Competiții oficiale, în mod legal.WBF scrie:Lotul national de feeder nu mai vrea sa reprezinte Romania peste hotare?apsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()