WORLD CHAMPIONSHIPS BOAT FISHING WITH LURES, ENNISKILLEN2013

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: WORLD CHAMPIONSHIPS BOAT FISHING WITH LURES, ENNISKILLEN

Mesaj de Tavi » 22 Mai 2013, 15:19

Nea Fane, cred ca ai o reala problema de pricepere a acestei situatii.
Pe CIPS ii doare in spit de legile din Romania, de tine, de MTS, de recunoasterea ca structura sportiva, de sentintele date de instantele din Ro, etc. Toate astea gen nu valoreaza nimic pentru ei pentru ca nu sunt obligati sa le respecte. Fac ce vor ei. Iar ei vor AGVPS, acu se pare ca ti-au dat-o si in scris.
O tot arzi cu statutul CIPS...chiar crezi ca le poti da in cap cu propriul lor statut ? In ultima instanta isi schimba statutul si tot pe langa ramai daca nu te vor. Si nu te vor, e mai mult decat limpede.
Cat de greu e sa pricepi asta???
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 22 Mai 2013, 15:52

Tavi scrie: Cat de greu e sa pricepi asta???
Cel mai greu :D Pentru ca in momentul acela ar ramane fara obiectul muncii. Si nu-i pacat de atatia ani pierduti pe forumuri sau prin instante?

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 22 Mai 2013, 17:30

Vorba unui prieten de la Cluj(Puiu Bocsa) intr-un banc cu Maria si Ion :lol: :lol: :lol: :
"Una-i sa calci cu cizma int-un kkt si altai sa ai un kkt in cizma"

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Mai 2013, 06:38

semlecangheorghe scrie:Poate fi inlocuita...dar nu este obligatoriu sa fie inlocuita...daca ei nu te vreau,poti sa te dai tot peste cap,ca este egal cu 0
În această situație, România nu va mai fi reprezentată la CIPS.
bogdanpesc scrie:Nea Popescule,ne-am intors de unde iti spunea eu mai acum vre-un an
Daca vrei recunoastere ,in primul rand nationala,trebuie musai sa organizezi impecabil, acele concursuri faimoase si cu premii babane cu care ne tot amenintai
Dupa ce vei castiga (daca mai poti) increderea si simpatia pescarilor de competitie......mai vedem de restul

Dragoste cu sila nu se poate....asta chiar daca mata mergi pe ideea"daca voi nu ma vreti, eu va vreau"

Dupa parerea mea ,apucate de altceva,nu stiu , de adunat timbre ,poate te apuci si de pescuit de relaxare ,de vanatoare...ceva asa mai potrivit cu temperamentul dvs.....DAR lasati-ne in pace pe noi,PESCARII, cu toate necazurile si bucuriile noastre

Sper sa intelegeti corect mesajul meu....nu are nici o umbra de ironie,am scris concis si pe intelesul tuturor....PAREREA MEA!
Se pare că nu ai priceput nimic. Tu ești pescar sportiv doar în mintea ta, ca și alții de altfel. Bagă bine la cap. Federația este persoană juridică de drept privat, iar apartenența la ea este o opțiune, nu o obligație. Federația își va crea propria bază de selecție și proprii sportivi. Nu va alerga cu arcanul după nimeni. Cine vrea să facă performanță, va trebui să se supună statutului și regulamentelor federației. Debandada care caracterizează acum pescuitul sportiv s-a terminat. Secretul performanței este pregătirea și disciplina. Și să-ți iasă din cap că într-o federație sau într-un club sportiv serios regula o fac sportivi și nu cei care au constituit federația sau clubul.
PS Pentru cultura ta, eu când îmi propun ceva și realizez. Dacă crezi cumva că porcăriile care le debitați voi pe aici mă vor descuraja, vă înșelați. Un altul mai slab de înger, la câte zoaie a primit în cap de la niște neica nimeni, abandona demult proiectul federației. Nu v-ați găsit omul. Și într-un final se va dovedi cine a avut dreptate.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Mai 2013, 06:53

Tavi scrie:Nea Fane, cred ca ai o reala problema de pricepere a acestei situatii.
Pe CIPS ii doare in spit de legile din Romania, de tine, de MTS, de recunoasterea ca structura sportiva, de sentintele date de instantele din Ro, etc. Toate astea gen nu valoreaza nimic pentru ei pentru ca nu sunt obligati sa le respecte. Fac ce vor ei. Iar ei vor AGVPS, acu se pare ca ti-au dat-o si in scris.
O tot arzi cu statutul CIPS...chiar crezi ca le poti da in cap cu propriul lor statut ? In ultima instanta isi schimba statutul si tot pe langa ramai daca nu te vor. Si nu te vor, e mai mult decat limpede.
Cat de greu e sa pricepi asta???
Tavi,
În primul rând te asigur că nu am probleme cu priceperea acestei situații. Problema este că prin opiniile voastre nefondate nu faceți altceva decât să bulversați pe cei care, cu bună credință, vor să facă performanță. Aceștia trebuie să știe că, în primul rând, ei intră sub incidența legilor din România, nu a statutului CIPS. Nu au nici o legătură cu acesta. Ori, a participa în numele României, la o competiție sportivă oficială internațională fără a fi autorizat de statul român, îi pune în situația de a comite o infracțiune, conform legii sportului și a codului penal. Așteaptă să vezi sancțiunile ce vor fi aplicate lotului de spinning de pe mal și apoi vom discuta. Să vedem cine va mai accepta să participe la competiții internaționale și să vină acasă ca să dea cu subsemnatul. Eu nu pot fi acuzat de nimic, întrucât nu fac altceva decât să apăr drepturile pe care legea le conferă federației.
Cred că știi că AGVPSR a solicitat MTS autorizarea lotului de spinning de pe mal, iar MTS nu le-a dat autorizație de participare, lotul plecând pe propria răspundere. Dacă ai fi fost atent, AGVPSR nu a avut niciun reprezentant la această competiție, mergând pe principiul „nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase”. Toată daravela se va vărsa în capul celor care au participat. Și aceștia au fost notificați MTS cu numele și cluburile sportive la care sunt legitimați (atenție: cluburi cu CIS-uri, așa că nu au scuze că au încălcat legea). Cineva trebuie să-i pună cu picioarele pe pământ. Mulți o să zică despre asta că fac rău României. Păi nu este cazul ca și România să fie de acord să fie reprezentată de cine este abilitat, nu de vânători?
Apropo, Decizia Curții Constituționale nu-ți spune nimic?

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 23 Mai 2013, 07:04

apsalba scrie: Și să-ți iasă din cap că într-o federație sau într-un club sportiv serios regula o fac sportivi și nu cei care au constituit federația sau clubul.
Nea Fane, am dat intamplator peste topicul acesta si am ramas surprins de afirmatia de mai sus. Pai, daca federatia reprezinta asociatiile si asociatiile reprezinta pescarii, nu este normal ca pescarii, adica aia de cotizeaza si sustin federatia sa aiba un cuvant de spus in ceea ce priveste regulile? Pentru ca daca pescarii nu au nimic de spus, nu vad de ce ar cotiza la federatie si nu la agvps avand in vedere faptul ca si acolo sunt in aceeasi situatie?!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Mai 2013, 07:28

pescardeclean scrie:
apsalba scrie: Și să-ți iasă din cap că într-o federație sau într-un club sportiv serios regula o fac sportivi și nu cei care au constituit federația sau clubul.
Nea Fane, am dat intamplator peste topicul acesta si am ramas surprins de afirmatia de mai sus. Pai, daca federatia reprezinta asociatiile si asociatiile reprezinta pescarii, nu este normal ca pescarii, adica aia de cotizeaza si sustin federatia sa aiba un cuvant de spus in ceea ce priveste regulile? Pentru ca daca pescarii nu au nimic de spus, nu vad de ce ar cotiza la federatie si nu la agvps avand in vedere faptul ca si acolo sunt in aceeasi situatie?!
Aici este o diferență esențială între ce vrea federația și ce vrea AGVPSR. AGVPSR vrea să vândă permise și să nu dea nimic în loc, federația vrea cluburi puternice și sportivi legitimați, nu cotizanți. Cluburile trebuie să fie capabile să-și asigure singure sursele de finanțare și nu să dijmuiască pescarii sportivi. Asta presupune responsabilitate. Nu-i greu să stai pe scaun și să aștepți să-ți pice bani, mizând pe naivitatea pescarilor sportivi.
PS Ca sportiv nu ești obligat să fi membru al unei structuri sportive. Poți doar să închei un contract sportiv cu un club sportiv recunoscut de MTS. Ce crezi tu că ar putea spune un pescar sportiv în cadrul unui club? Părerea mea este că acum pescarii nu au înțeles ce este o structură sportivă și cred că performanța se face adunându-te pe malul bălții la o competiție pentru care plătesc înainte de a se înscrie. Asta nu este performanță. Este o amăgire. Cred că știi că peste jumătate din taxele de participare intră în buzunarele cuiva. De obicei aceiași.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 23 Mai 2013, 07:37

Iar vorbesti prostii mai.....ca am uitat cum te striga!!!
Aia de au plecat la concursul de pe mal nu este Lotul Romaniei, este Lotul de spinning de pe mal DIN Romania ca doar nu o fi din Italia.
Puteai sa trimiti si tu un LOT, cine te opreste....ca nu-i primeau aia este alta mancare de peste.

Ca la prezenta, sau cand se face "APELUL" si striga aia ROUMANIA, iar astia (ai nostri cu mandrie,) raspund PREZENT, inseamna ca trebuie sa dea cu subsemnatul ca de ce sau dus? Se vade ca nu esti....la curent cu...PREZENTA.
Trebuia sa mergi TUUUUU....si sa raspunzi .....PREZENT, ca nu-ti facea nimeni nimic. Sau nu crezi????? :| :| :|
Doresc lotului din Romania ca de altfel loturilor din alte tari fir intins!!!! :| :|

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Mai 2013, 07:53

Popescule, iata ce iti spuneam in 0ctombrie 2011, la 6 luni de la infiintarea federatiei lui peste prajit, cand te credeai pe cai mari:
razvan m. scrie:
Eu stiu ca afilierile internationale se fac cu avizul ANST, pentru ca am citit Legea sportului. Dar tu nu pricepi ca avizul ANST nu obliga organismul international sa te afilieze ! Asta e problema ta !
Ti-a spus-o pana si amantu-to Gerula, la FIPS si CIPS te afiliezi dupa regulile FIPS si CIPS, nu dupa regulile nationale. Caci federatia din Bangladesh nu se afiliaza la FIPS dupa regulile din Bangladesh, iar federatia din Burkina Faso dupa regulie din Burkina Faso. Nu, toate se afiliaza doar dupa regulile clare din statutele FIPS/CIPS.

Iar regulile acelea, pe care ti le-am tradus de mai multe ori, sunt foarte limpezi:
- nu e nevoie sa fi federatie, merge si asociatie;
- nu e nevoie sa fii constituit ca federatie sportiva, ci este indeajuns sa practici pescuitul sportiv;
- nu e nevoie sa ai reprezentativitate potrivit legislatiei tale interne.

Iar pentru a pleca din FIPS sau CIPS, regulile sunt iarasi clare si sunt inscrise in statutele acelorasi organizatii, nicidecum in legislatiile interne ale statelor de unde provin membrii afiliati. Ca sa plece AGVPS trebuie sa isi piarda calitatea de asociatie nationala. Iar pierderea calitatii de asociatie nationala se face prin desfiintare.

In rest, daca ai obtinut acel c.i.s., bravo tie. Nu e decat o hartie in plus pe biroul federal din camera mica a locuintei tale, care nu va schimba cu nimic lucrurile !
Aaa, poate asa vei mai organiza si tu cate un concurs de pescuit, caci nu mai tine scuza de pana acum cu lipsa cis-ului ! :oops: :oops: :oops:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 60#p319338

Vezi, n-ai vrut sa asculti. Ti-am spus ca citesti una si precepi alta, adica ceea ce ai fi vrut sa scrie....
Iata ca ai pierdut doi ani din din viata in caposenia ta, ca pana la urma sa incepi sa accepti realitatea.

apsalba scrie: În această situație, România nu va mai fi reprezentată la CIPS.
Ba va fi, ca si pana acum, stai linistit ca nu te intreaba nimeni pe tine... :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Mai 2013, 08:01

apsalba scrie:
Tavi,
În primul rând te asigur că nu am probleme cu priceperea acestei situații. Problema este că prin opiniile voastre nefondate nu faceți altceva decât să bulversați pe cei care, cu bună credință, vor să facă performanță. Aceștia trebuie să știe că, în primul rând, ei intră sub incidența legilor din România, nu a statutului CIPS. Nu au nici o legătură cu acesta. Ori, a participa în numele României, la o competiție sportivă oficială internațională fără a fi autorizat de statul român, îi pune în situația de a comite o infracțiune, conform legii sportului și a codului penal. Așteaptă să vezi sancțiunile ce vor fi aplicate lotului de spinning de pe mal și apoi vom discuta. Să vedem cine va mai accepta să participe la competiții internaționale și să vină acasă ca să dea cu subsemnatul. Eu nu pot fi acuzat de nimic, întrucât nu fac altceva decât să apăr drepturile pe care legea le conferă federației.
Cred că știi că AGVPSR a solicitat MTS autorizarea lotului de spinning de pe mal, iar MTS nu le-a dat autorizație de participare, lotul plecând pe propria răspundere. Dacă ai fi fost atent, AGVPSR nu a avut niciun reprezentant la această competiție, mergând pe principiul „nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase”. Toată daravela se va vărsa în capul celor care au participat. Și aceștia au fost notificați MTS cu numele și cluburile sportive la care sunt legitimați (atenție: cluburi cu CIS-uri, așa că nu au scuze că au încălcat legea). Cineva trebuie să-i pună cu picioarele pe pământ. Mulți o să zică despre asta că fac rău României. Păi nu este cazul ca și România să fie de acord să fie reprezentată de cine este abilitat, nu de vânători?
Apropo, Decizia Curții Constituționale nu-ți spune nimic?
Sezi mah bland ! Iarasi te repezi sa dai tu solutia, ca dupa aia sa te frigi cu cheltuielile de judecata ?
Ca sa crezi ca o instanta din lumea asta poate condamna pe cineva pentru faptul ca a participat la o competitie sportiva, trebuie sa fii chiar nebun la cap. Mai mult, la o competitie sportiva organizata de un organism la care esti afiliat !
NUP-ul se vede din avion.
Numai un lunatic poate visa ca daca FIPS l-a dat pe usa afara, cu cererea/notificarea sa de afilire, l-ar putea primi pe geam inapoi in forma asta... :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns