Trofeul AVENTURI LA PESCUIT etapa a-IV-a Rogojesti 8-9 iulie

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Trofeul AVENTURI LA PESCUIT etapa a-IV-a Rogojesti 8-9 iulie

Mesaj de nucus » 06 Iun 2006, 05:17

Concursul va avea loc pe acumularea Rogojesti si va fi organizat de Clubul Thymallus din Radauti si Clubul Pescarilor Sportivi din Siret.
Competitia se va desfasura pe parcursul celor doua zile ,organizindu-se pe trei sectoare in cite trei manse a cite 4 ore.
Cazarea se va face in corturi pe malul lacului.Sint si 14 locuri la un mic hotel,pretul fiind de 7,5 RON/noapte/persoana.
Taxa de participare:170,0 RON.
Premii in valoare de 5.000,0 RON.
Sponsori :Baracuda si Electro Top Bucovina (deocamdata).
Accesul e simplu:
-pentru cei ce vin din sudul tarii(Bucuresti,Ploiesti,Arges),Buzau si zona Moldovei :E85 pina la podul de peste riul Siret.Acelasi lucru si pentru cei ce vin din Brasov,Sibiu,Covasna.
-pentru cei ce vin din Ardeal si Banat :Bistrita-Vatra Dornei-CImpulung(la intrarea in C-lung,la statia PETROM faceti la stinga spre Sucevita)-Radauti-Siret.
Intilnirea va avea loc in ziua de 08.07.2006 ,la ora 7,00 dimineata pe locul de campare.La ara 7,30 sedinta tehnica cind veti primi toate datele despre desfasurarea concursului.Regulamentul concursului este cel stbilit de organizatorii Turneului Aventuri La Pescuit, cu mentiunea ca dimensiunile minime punctabile sint urmatoarele:
-biban-20,0cm.
-stiuca-35.0cm.
-clean -20,0cm.
-avat -25.0cm.
-salau-40.0cm.
Din taxa de participare se mai asigura:trei prinzuri, doua micdejun-uri si o cina(bere si apa minerala).
Termenul limita de inscriere este:03.07.2006
Va rugam sa depuneti banii in contul :RO34BRDE340SV08554823400 pe numele Buculei Sorin
Telefoane utile:
0740-213492 S.Buculei
0747-277273-Gabor Gabriel
0788-569496-Tomosoiu Gica
Pina atunci: Fir intins la Gostilele!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 07 Iun 2006, 18:33

Salut Nucus,
putem primi mai multe date despre programul zilei de 9 iulie?

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 07 Iun 2006, 20:54

N-am inteles de ce dupa etapa de pe Rogojesti din cadrul Cupei Moldovei nu s-a postat nimic,nu tu clasament final...sau defalcat pe manse,capturi,pareri..nimic,doar podiumul.

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 07 Iun 2006, 22:35

@Adi
... toata informatia la care te referi a circulat. Numai ca in circuit inchis.

Thymallus si CPS Siret va vor fi fi gazde excelente. Daca esti nehotarit daca sa participi sau nu, eu iti recomand sa te inscrii.
AICI vei gasi o poza (artistica) a locatiei, poza care sper ca te va inspira.

PS. Poza face parte dintr-un set realizat cu ocazia C.M. 2006 de sotia lui Paul.
Daca sunteti interesati de astfel de poze luati legatura cu el.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 07 Iun 2006, 22:56

stiuca-35.0cm. ??? cam tinerele stiucile pe la voi ...
S'altare și bunăstare !

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 08 Iun 2006, 05:57

Ptr. Stefan Tudose :daca la asta va referiti:vom incerca ca totul sa se termine duminica in jur de ora 14(tinind cont de distantele mari de la care veniti).
Daca va uitati pe Galeria Foto o sa vedeti ca pe Rogojesti s-au prins stiuci de 3..4.. 5... 6kg.Avind experienta anilor trecuti cit si a mai multor concursuri(nu doar de spinning) am coborit limita minima la stiuca.Cea mai mare stiuca prinsa aici,si de care stiu eu,a fost de 10.5kg.(a fost prinsa de Nelu Parghe la pestisor)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Iun 2006, 06:45

Teodor scrie:@Adi
... toata informatia la care te referi a circulat. Numai ca in circuit inchis.
:roll: :roll: :roll:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 08 Iun 2006, 08:54

''Din taxa de participare se mai asigura:trei prinzuri, doua micdejun-uri si o cina(bere si apa minerala). ''

adica la cina doar bere si apa ? :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Adi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Adi » 08 Iun 2006, 09:01

Prin mediatizarea actiunilor de genul asta nu aveti decat de castigat...sau cel putin eu asa vad lucrurile. Altfel totul capata dimensiune de zvon pentru cei din afara "circuitului inchis" :D. Oricum din cate am vazut, acumularea arata excelent si cu siguranta daca timpul imi permite voi participa la etapa de pe Rogojesti.[/quote]

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 08 Iun 2006, 17:05

citat:
"Trofeului Aventuri la pescuit vor constitui o miza foarte importanta: primii cinci clasati vor participa la o cupa sau campionat mondial de spinning din 2007, la care toate cheltuielile de participare, deplasare si cazare ale componentilor lotului vor fi suportate de revista Aventuri la pescuit."

In aceasta etapa - Rogojesti - pentru ce concurs (cupa sau campionat mondial) se pregatesc/antreneaza concurentii :?: :?: :?:
unde se mai puncteaza cu marle 1/2Kg = 35cm ??? ca stiuca devine cand trece macar de kil si de 40 cm.

Mult prea mare libertate a dat acest regulament organizatorilor de etape ... din pacate. - la unii puncteaza doar bibanii de colectie , la altii bibanul nu a punctat de loc, la alti puncteaza puietul de stiuca, ... cred ca la ultima etapa vor puncta doar icrele sau salaii de peste 50KG :lol: si astfel cei cinci (primii clasati) vor sparge topurile mondiale la anu'

fara suparare ... critica e constructiva !
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns