Trofeul AVENTURI LA PESCUIT etapa a-IV-a Rogojesti 8-9 iulie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu am vrut sa fac pe nimeni sa isi toarne cenusa-n cap
si nici sa imi multumeasca
- Nucus iti doresc succes in organizarea concursului, dar am incredere ca o sa iasa foarte bine deoarece prietenii caer au mai fost la Rogojesti au avut doar cuvinte de lauda despre concursurile organizate acolo
.
@Adi - abia astept sa bem berea aia la Gostile! Cat despre mare domn is...stie toata lumea - 0.13 T
ca am slabit 5 kile ca m-a pus nevasta la cura
Sa ne vedem cu totii sanatosi la Gostilele
Pana atunci ...FIR INTINS TUTUROR!

@Adi - abia astept sa bem berea aia la Gostile! Cat despre mare domn is...stie toata lumea - 0.13 T

Sa ne vedem cu totii sanatosi la Gostilele
Pana atunci ...FIR INTINS TUTUROR!
Locul de campare e situat cam pe mijlocul lacului.Puteti veni cind doriti.In saptamina dinaintea concursului(incepind cu 03.07.)pescuitul pe pista de concurs este oprit,dar lacul are 850 ha.asa ca aveti unde pescui.Lacul e administrat de AJVPS Suceava prin clubul Siret.Cind ajungeti in zona dati un bip la nr:0788569496 ,va va raspunde secretarul clubului, Gica Tomosoiu,care va va da toate relatiile solicitate.(oricum daca veti pescui ,in mod sigur nea Gica va va gasi)Venind de la Bistrita la iesirea din Siret spre Ucraina,dupa pod,(la vulcanizarea de la pod relatii va poate da Liviu) este o intersectie cu trei drumuri si o luati la dreapta pe drumul de tara(pietruit) si dupa aprox.1km" la trei plopi",unde drumul urca pe dig si unde este o spartura in dig,treceti prin spartura si o faceti la dreapta spre locul de campare.
ANUNT DEOSEBIT DE IMPORTANT
Datorita ploilor deosebit de abundente din ultima perioada de timp(30 iunie -01 iulie) sintem nevoiti sa aminam data concursul de la Rogojesti .Pina pe 05.iulie vom anunta data la care speram sa se tina concursul.
Re: ANUNT DEOSEBIT DE IMPORTANT
O.K azi este 5 iulie, ceva noutati despre concurs ?Data de desfasurare,alta locatie,Nucus te rog sa revii cu detalii.nucus scrie:Datorita ploilor deosebit de abundente din ultima perioada de timp(30 iunie -01 iulie) sintem nevoiti sa aminam data concursul de la Rogojesti .Pina pe 05.iulie vom anunta data la care speram sa se tina concursul.