Trofeul AVENTURI LA PESCUIT etapa a-IV-a Rogojesti 8-9 iulie

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Aug 2006, 10:16

Esti tot mai simpatic, cand participi la un concurs sa-mi spui, ca fac pe draq si vin si eu. Jur ca-ti fac o galerie, de o sa moara astia de la Aventuri de invidie!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Aug 2006, 10:33

....." tot soiul de fomisti pentru care satisfactia unei partide de pescuit se masoara in kilele de peste indesate in traista." , cred ca aici sunt de acord cu tine, sunt cativa dom'le care prind peste rar, dar atunci cand prind baga TOT la ghiozdan, uite aici exemplu: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=808

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Aug 2006, 11:26

Adelin scrie:....." tot soiul de fomisti pentru care satisfactia unei partide de pescuit se masoara in kilele de peste indesate in traista." , cred ca aici sunt de acord cu tine, sunt cativa dom'le care prind peste rar, dar atunci cand prind baga TOT la ghiozdan, uite aici exemplu: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=808

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mestere, ti-am mai scris eu pe undeva, mergi si te cauta :lol:. La vremea la care am prins eu stiucile alea tu stateai la caldurica :lol:. Si ma cam indoiesc ca eliberezi tu cat eliberez eu, asa ca fa ciocul mic si ocupa-te de baboii tai :lol: :lol: :lol:. Chiar, ii tii in acvariu, sau incepi orice partida cu minciogul pe langa maluri? :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Aug 2006, 14:31

Gerula scrie:
Adelin scrie:....." tot soiul de fomisti pentru care satisfactia unei partide de pescuit se masoara in kilele de peste indesate in traista." , cred ca aici sunt de acord cu tine, sunt cativa dom'le care prind peste rar, dar atunci cand prind baga TOT la ghiozdan, uite aici exemplu: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=808

:lol:. La vremea la care am prins eu stiucile alea tu stateai la caldurica :lol:. Si ma cam indoiesc ca eliberezi tu cat eliberez eu, asa ca fa ciocul mic si ocupa-te de baboii tai :lol: :lol: :lol:. :lol: :lol: :lol:
Normal ca nu eliberez cat eliberezi tu, nici nu am cum(Doamne fereste!!!), pai cat prinzi tu intr-un an, eu poate iau la o partida, asa ca si aici iti dau dreptate!

Ptiu, dar esti simpatic foc :oops: , daca treci pe aici te iau la o partida! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Aug 2006, 16:17

Adelin scrie:
Normal ca nu eliberez cat eliberezi tu, nici nu am cum(Doamne fereste!!!), pai cat prinzi tu intr-un an, eu poate iau la o partida, asa ca si aici iti dau dreptate!
Inteleg, e felul tau de a ne marturisi ca de la umblat cu minciogul dupa baboi la bagat plasa in balta a fost doar un pas, pe care l-ai facut cu naturaleltea ce te-a consacrat :lol: :lol: :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Aug 2006, 17:24

Slaba replica, hai ca nu te mai stresez. :lol: :lol: :lol: :lol: Pa!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Aug 2006, 21:00

E, daca aveai un minim de bun simt i-ai fi lasat pe altii, neimplicati, sa traga concluzia asta :lol: :lol: :lol:. Uite drumul :arrow: .
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Aug 2006, 21:36

Foarte neinspirat, deh, oboseala... :D

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Aug 2006, 22:32

Bine, pa :arrow:.
Cu lacrimi Bastus!