Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Re: comunicare

Mesaj de Leba » 30 Noi 2006, 13:51

malin, poate am exagerat. era doar o idee de-a mea in urma Cupei Salmo. de fapt, n-are rost sa gandim asa. am expus doar o varianta a strategiei de grup care uneori poate fi utila dar si, eventual incorecta.
pana la urma nu asta e principala problema. punctajul, reguli de concurs etc ...astea sunt problemele majore.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Noi 2006, 13:58

Pai sa se faca atunci concurs intre asociatii, macar stim o treaba :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Noi 2006, 14:10

Gerulachio , stai linistit , oricum bisericutele nu ajung la bun sfirsit niciodata , vine momentu in care se mininca intre ei he!he!

Fir Intins!!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Noi 2006, 14:17

Pana sa se manance intre ei cazi de la 100 de concurenti/etapa la 30 si pe urma e prea tarziu sa mai atragi inapoi lumea :wink:. Se duce buhul ca jocurile sunt facute din start si asta a fost.
Cu lacrimi Bastus!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 30 Noi 2006, 14:23

Adrian,
tinand cont ca esti in bransa , spune-mi si mie de unde "buhul" asta ?
Baga ceva relevant , nu ma lua si tu cu "certitudini" speculate !
Hai daca tot ai facut-o intr-un fel sau altu , fi barbata si da pe fata coruptia din trofeul AVP !

S nu incepi cu abureli ca nu-ti raspund !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Noi 2006, 14:49

Gyorg scrie:Adrian,

S nu incepi cu abureli ca nu-ti raspund !
In cazul asta nu stiu de ce ti-as raspunde eu, avand in vedere ca tot masajul de mai sus e o abureala :lol:.

Chestia cu "dus buhul ca jocurile sunt facute" n-are treaba cu "coruptia" :lol:, ci cu contextul in care am facut aceasta afirmatie :roll: .
Cu lacrimi Bastus!

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 30 Noi 2006, 17:08

Gerula, sincer nu inteleg de ce te ambitionezi sa critici organizarea turneului, atata timp cat nu ai participat la niciun concurs si ai spus ca nici nu ai de gand.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Noi 2006, 17:11

Asta-i culmea! Acu vine ca au fost jocurile facute din start! Argumente ... ioc! Improcare cu noroi ... cat vrei! Foarte tare!

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 30 Noi 2006, 17:40

Incepe sa devina simpatic ! Gerula tine mortis sa-l convinga pe Gyorg (locul VI ) ca a fost furat iar Gyorg ( cel care ar fi fost primul interesat ca eventual sa conteste ceva ) cauta sa-i explice ca nu e asa !
Apropo de Dl "Buhu" mai insinuant si fitilist ca Gerula nu am vazut pe nimeni ( excluzand aparitiile meteorice ale lui Ene ) ! A sa nu-l uit pe Masivu care sincer cred ca a fost cel mai furat de nu are nici un punct . In concluzie constat ca dl "Buhu" este invitatul (indusul ) dl-ui Gerula printre noi si tot dl Gerula ne poate scapa de el ignorand Turneul AVP ca de ... o avea ceva dreptate si Dl Dabija cand il tot intreaba !

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Noi 2006, 18:28

Observ fara suprindere ca 3-4 persoane, mereu aceleasi, se fac cu obstinatie ca nu inteleg niste afirmatii relativ simple.

Afirmatia ca "se duce buhul ca jocurile sunt facute" a fost facuta in contextul discutiei despre comunicare intre membrii aceleiasi asociatii/gasti. A prezenta asta ca pe o acuzatie de cu totul alta natura mi se pare o chestie de-a dreptul penibila, descalificanta fie din punct de vedere moral, fie intelectual. La alegere :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns