Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: comunicare
malin, poate am exagerat. era doar o idee de-a mea in urma Cupei Salmo. de fapt, n-are rost sa gandim asa. am expus doar o varianta a strategiei de grup care uneori poate fi utila dar si, eventual incorecta.
pana la urma nu asta e principala problema. punctajul, reguli de concurs etc ...astea sunt problemele majore.
pana la urma nu asta e principala problema. punctajul, reguli de concurs etc ...astea sunt problemele majore.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Adrian,
tinand cont ca esti in bransa , spune-mi si mie de unde "buhul" asta ?
Baga ceva relevant , nu ma lua si tu cu "certitudini" speculate !
Hai daca tot ai facut-o intr-un fel sau altu , fi barbata si da pe fata coruptia din trofeul AVP !
S nu incepi cu abureli ca nu-ti raspund !
tinand cont ca esti in bransa , spune-mi si mie de unde "buhul" asta ?
Baga ceva relevant , nu ma lua si tu cu "certitudini" speculate !
Hai daca tot ai facut-o intr-un fel sau altu , fi barbata si da pe fata coruptia din trofeul AVP !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
In cazul asta nu stiu de ce ti-as raspunde eu, avand in vedere ca tot masajul de mai sus e o aburealaGyorg scrie:Adrian,

Chestia cu "dus buhul ca jocurile sunt facute" n-are treaba cu "coruptia"

Cu lacrimi Bastus!
-
- senior
Incepe sa devina simpatic ! Gerula tine mortis sa-l convinga pe Gyorg (locul VI ) ca a fost furat iar Gyorg ( cel care ar fi fost primul interesat ca eventual sa conteste ceva ) cauta sa-i explice ca nu e asa !
Apropo de Dl "Buhu" mai insinuant si fitilist ca Gerula nu am vazut pe nimeni ( excluzand aparitiile meteorice ale lui Ene ) ! A sa nu-l uit pe Masivu care sincer cred ca a fost cel mai furat de nu are nici un punct . In concluzie constat ca dl "Buhu" este invitatul (indusul ) dl-ui Gerula printre noi si tot dl Gerula ne poate scapa de el ignorand Turneul AVP ca de ... o avea ceva dreptate si Dl Dabija cand il tot intreaba !
Apropo de Dl "Buhu" mai insinuant si fitilist ca Gerula nu am vazut pe nimeni ( excluzand aparitiile meteorice ale lui Ene ) ! A sa nu-l uit pe Masivu care sincer cred ca a fost cel mai furat de nu are nici un punct . In concluzie constat ca dl "Buhu" este invitatul (indusul ) dl-ui Gerula printre noi si tot dl Gerula ne poate scapa de el ignorand Turneul AVP ca de ... o avea ceva dreptate si Dl Dabija cand il tot intreaba !
Observ fara suprindere ca 3-4 persoane, mereu aceleasi, se fac cu obstinatie ca nu inteleg niste afirmatii relativ simple.
Afirmatia ca "se duce buhul ca jocurile sunt facute" a fost facuta in contextul discutiei despre comunicare intre membrii aceleiasi asociatii/gasti. A prezenta asta ca pe o acuzatie de cu totul alta natura mi se pare o chestie de-a dreptul penibila, descalificanta fie din punct de vedere moral, fie intelectual. La alegere
.
Afirmatia ca "se duce buhul ca jocurile sunt facute" a fost facuta in contextul discutiei despre comunicare intre membrii aceleiasi asociatii/gasti. A prezenta asta ca pe o acuzatie de cu totul alta natura mi se pare o chestie de-a dreptul penibila, descalificanta fie din punct de vedere moral, fie intelectual. La alegere

Cu lacrimi Bastus!