discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Sorin
- Moderator

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Danoc
- utilizator constant

-
Eu cred ca nu pe asta trebuie sa ne axam atentia...pe problema comunicarii. Nu vei putea interzice, de exemplu, comunicarea prin semne. Se ridica respectivul in picioare in barca si le face semn celorlalti prieteni sa vina langa el. Cum interzici asta???
-
Sorin
- Moderator

Nu vad nici o problema in faptu ca intre ei concurentii pot comunica
pescuiasca si el va
-
costica_fishing
- veteran

-
sa se dea voie cu motor electric si in timpul manselor.
Nu e concurs de vaslit, si, perosnal, cred ca faci mai mare floscaiala dand la rame decat cu electricul!
near the beer
-
Danoc
- utilizator constant

-
costica_fishing scrie:sa se dea voie cu motor electric si in timpul manselor.
E o discutie veche si deja e unanim acceptat ca de la anu' sa fie permisa utilizarea motoarelor electrice pe toata durata concursului.
-
Gyorg
- veteran

-
costica_fishing scrie:sa se dea voie cu motor electric si in timpul manselor.
Nu e concurs de vaslit, si, perosnal, cred ca faci mai mare floscaiala dand la rame decat cu electricul!
Bai vedeti ca asta e campion la pescuit cu electricul, eu zic sa nu-i dam voie nici macar cu bateria de la ceas....... sa-si ia ceas mecanic , nici macar automatic ca cine stie ce mai face

-
Stefan Tudose
- Moderator

Si fara mulinete,
ca te trezesti ca-si face unu dinam naibii si da cu fir metalic de curenteaza toti pestii. Undita si gata. eventual rubeziana cu elastic x-tra fast cand se da la jig.
-
Sorin
- Moderator

Si fara carlige sau cu ele acoperite cu varnish
In felul asta vor puncteaza si tzac-urile .......
pescuiasca si el va
-
malin
- senior

Interzicerea comunicarii intre concuranti este o problema falsa. cum vei interzice de exemplu comunicarea concurentilor intre manse? Sa nu uitam ca orice concurs incepe cu tragerea la sorti a sectoarelor. Asta insemna ca este putin probabil ca toata gasca sa intre in acelasi sector. Deci, intre manse, baietii din sectorul A ii vor spune celui din sectorul C (in varianta trei manse, trei sectoare) unde sa pescuiasca. Este corect, fata de un concurent solitar? Asa ceva se intampla frecvent chiar intre concurenti care nu sunt din aceeasi "gashca". Pur si simplu se cunosc oamenii intre ei si spun corect unde au prins (si uneori la ce). Nu este o lege ca tu sa prinzi la fel unde unul a facut-o deja. Sa chemi gasca sa se aglomereze pe un loc nu cred ca este o strategie care va duce la castig. In plus nu mai sunt de acord sa tot satanizam "gasca" asta. Majoritatea etapelor sunt organizate de asociatii, deci GASTI! Gasca este un grup cu coeziune mare, format din prieteni. Asociatiile (pe care nu le mai enumerez acum) asa sunt. Este o crima sa comunice intre ei clujenii, iesenii sau bucurestenii, sa aiba o strategie comuna? Eu zic atunci ca ar trebui sa interzicem accesul asociatiilor la etape. Sau mai eficient, sa nu fie voie sa participe decat cel mult un membru de la fiecare asociatie. Acum ce facem? Iar facem doua tabere? Membrii gascari VS singuraticii?
-
Stefan Tudose
- Moderator

Si singuraticii stau cuminti la mesele de langa gasti si trag cu urechea. Sau trag de limba vreun arbitru mai spart in gura.