Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 30 Noi 2006, 19:52

[quote="costica_fishing"]sa se dea voie cu motor electric si in timpul manselor. Nu e concurs de vaslit, si, perosnal, cred ca faci mai mare floscaiala dand la rame decat cu electricul![/quote

Mai Costica, ce dracu daca ai fi fost atent ai fi inteles ca de acum este voie cu motoare electrice pe durata celor trei(obligatoriu) manse de concurs, cum la fel sa spus ca este voie si cu sonarele.

Acu esti multumit????

La cite concursuri vei participa la anul??Si te rog sa nu mi-o iei in nume de rau(intrebarea) nu este de loc retorica........... :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Noi 2006, 20:21

Gerula scrie:Observ fara suprindere ca 3-4 persoane, mereu aceleasi,...

:lol:.
.....3-4-5-6.....9.....15...enspe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...doctore, crezi ca e ceva grav?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 30 Noi 2006, 21:10

gerula iar esti patetic si pana la urma se supara DANR

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 30 Noi 2006, 21:40

pana la urma tot il paste sanctionarea...ca se tot baga ca musca-n....
Ramane la alegere! :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 30 Noi 2006, 22:18

Personal cred ca interzicerea comunicarii in timpul mansei este necesara. Am expus anterior motivele mele.
Acum toata lumea o sa ma inrebe cum se va impune aceasta regula. Pai o sa raspuns eu cu o intrebare: in ce concurs ati fost verificati daca aveti sonar in barca, daca aveti momeala vie in barca ?
Eu am respectat regulile pentru ca mi-am impus asa. Daca voiam sa folosesc in timpul concursurilor motorul electric puteam s-o fac. Dar n-am facut-o. Se numeste autocontrol. Cred ca majoritatea concurentilor vor fi de acord cu mine. Au venit la concurs pentru a participa la o competitie cinstita nu sa castige cu ORICE mijloace.
Cred ca este necesar sa fie interzise convorbirile telefonice si comunicatia cu ajutorul statiilor de emisie - receptie.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Noi 2006, 23:52

malin scrie:gerula iar esti patetic si pana la urma se supara DANR
Pune si tu mana pe dictionar si vezi ce inseamna patetic in limba romana. Nu de alta, dar tu cica iti castigi painea scriind, sa nu li se prabuseasca cititorilor respectul pentru calitatile tale de condeier daca tot comiti de-astea.

In rest, vad ca nu sunt singurul care crede ca interzicerea comunicarii intre concurenti in timpul mansei ar fi necesara. Asa ca, ghinion, nu mai poti zice ca mi-a casunat mie pe turneul vostru (sau ma rog, poti zice orice, e o tara libera, doar ca nu vad ce motive ar mai avea un observator neutru sa te creada :lol: ).

P.S. Imi spusese mie cineva ca tot mihaiv posteaza si cu contul danoc, dar la vremea respectiva am crezut ca persoana cu pricina bate campii. Intre timp mi-am schimbat parerea.
Cu lacrimi Bastus!

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 01 Dec 2006, 08:45

Gerula scrie: P.S. Imi spusese mie cineva ca tot mihaiv posteaza si cu contul danoc, dar la vremea respectiva am crezut ca persoana cu pricina bate campii. Intre timp mi-am schimbat parerea.
Acum persoana respectiva continua sa bata campii, dar nu singura, ci impreuna cu tine. Ca provoci aceleasi reactii la mai multi oameni, nu inseamna ca sunt aceeasi persoana.
Numele meu este Dan Vasilescu, iar daca doresti si alte detalii nu ezita sa intrebi, mai bine decat sa traiesti cu atatea enigme ce te framanta.

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 01 Dec 2006, 09:28

mihaiv si danoc sunt 2 persoane diferite.
Primul este fratele lui Bogdan Vasilescu iar al doilea este un medic radiolog pe care l-am cunoscut la un concurs pe Rogojesti.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Dec 2006, 10:11

Gerula scrie: P.S. Imi spusese mie cineva ca tot mihaiv posteaza si cu contul danoc, dar la vremea respectiva am crezut ca persoana cu pricina bate campii. Intre timp mi-am schimbat parerea.
No mai, deci asa apar in presa scenariile elucubrante? Si te pomenesti ca la Cupa 3 Lacuri io singur am luat locurile 4 si 6, "de pe acelasi cont"!

E din ce in ce mai tare!!!!! :lol: :lol: :lol:

Dane, te rog nu-l suspenda. Trebuie sa avem si noi de cine rade!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Dec 2006, 10:25

Problema nu era daca exista pe la Cluj medicul radiolog Dan, ci daca respectiva persoana este singura care posteaza cu contul Danoc de pe forumul rapitori. :roll:
La vremea respectiva n-am dat atentie acestei acuzatii, doar ca in ultimele luni am constatat nu numai ca "danoc" e mereu de acord cu mihaiv ci si ca posteaza in tandem cu el, ii ridica mingea la fileu etc :lol:. Cred ca ne putem de altfel lamuri rapid la o analiza a adreselor de la care au postat "cei doi" :lol: in ultima vreme.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns