Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Dec 2006, 10:44

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :lol:

opreste-te ca ma doare burta de atata ras! :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Dec 2006, 10:51

asta-i ca-n banc:
suna cineva la usa
Bula intreaba:
- Cine-i?
Raspuns:
- Eu!
Bula:
- Eu??? :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Dec 2006, 11:18

MihaiV scrie: opreste-te ca ma doare burta de atata ras!
Desigur :roll:.
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Dec 2006, 12:17

...."si totul e o conspiratzie impotriva MEA!" :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Dec 2006, 12:52

Sa fim seriosi :lol:. E doar slabiciunea de caracter a unora care au nevoie sa-si sustina spusele cu incurajari postate tot de ei, sub alt nume :lol:.

Pana una-alta povestea cu userul "Teleanu Viorel", inregistrat doar pentru a posta un mesaj care sa-l compromita definitiv pe Teleianu, vorbeste de la sine despre chestiile la care sunt dispusi sa se preteze unii :roll:. Nu zic ca MihaiV a fost in spatele manevrei aleia, n-am nici un fel de dovezi nici pro nici contra, dar e clar ca a fost unul din cei 4-5 insi care fac constant pe-aici spume pro AvP.

P.S. Adeline taica, tu poti sa-ti vezi in continuare de pozat artistic bibanei palmasi, lasa povestile astea, ca-s prea complicate pentru tine. :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Dec 2006, 12:56

si nu uitati sa beti suc de morcovi!!! :lol: asta ca sa aveti energie :D

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Dec 2006, 12:34

Gerula scrie:Problema nu era daca exista pe la Cluj medicul radiolog Dan, ci daca respectiva persoana este singura care posteaza cu contul Danoc de pe forumul rapitori. :roll:
La vremea respectiva n-am dat atentie acestei acuzatii, doar ca in ultimele luni am constatat nu numai ca "danoc" e mereu de acord cu mihaiv ci si ca posteaza in tandem cu el, ii ridica mingea la fileu etc :lol:. Cred ca ne putem de altfel lamuri rapid la o analiza a adreselor de la care au postat "cei doi" :lol: in ultima vreme.
Ca sa elucidez misterul cei doi sunt veri primari ,normal sa aiba aceleasi pareri ca doar "singele apa nu se face" :wink:
Poate ca impart si netul impreuna ca sa fie mai "economic" :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Dec 2006, 12:56

valistrati scrie: Ca sa elucidez misterul cei doi sunt veri primari ,normal sa aiba aceleasi pareri ca doar "singele apa nu se face" :wink:
Poate ca impart si netul impreuna ca sa fie mai "economic" :lol:
Banuiam ca-i vreo combinatie de genul asta :lol: :lol: :lol:. Si mai impart si conturile din cand in cand, nu des, de cateva ori pe zi :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

malin
senior
senior

gerulass

Mesaj de malin » 02 Dec 2006, 13:27

Esti patetic gerulass. lasa vrajeala cu literatura, chiar te chiunui sa ai patetism in fata poporului de forumisti. Ai impresia ca iti creste cota de credibilitate. Ii ajuti pe cei sarmani, pe cei neajutorati, pe cei singuri... Am folosit toate ocaziile posibile sa te conving sa apari si tu pe la un concurs, macar asa, ca spectator. Sa vezi ce si cum, ca m-am saturat sa te vad cum iti dai cu parerea din a enspea sursa de pe forum. Te bagi si pe la regulament, ai pareri si despre gastile de concurenti, despre cum fac ei si desfac strategiile de gasca. Esti gata sa sari la gatul oricui te contrazice si faci asta cu seninatatea pensionarului din Cismigiu care se pricepe la fotbal, politica, industrie, medicina, agricultura, astrologie si - evident -la table si sah. gerula, ziceam ca esti patetic, dar am impresia ca ai devenit deja pathetic. Adica jalnic gerulass, nu mai cauta prin dictionar.
Dane, stai pe aproape ca asta iar e gata sa injure.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Dec 2006, 13:49

N-as avea de ce, raspunsul tau a fost previzibil si penibil :lol:. Inapoi la clasa a patra cu tine, sa inveti sensul cuvintelor pe care le folosesti :lol:. (deosebit de comic felul in care ma trimiti pe mine la dictionar, dupa ce chiar eu te-am prins cu furculisionul in gura :lol:)

Cat despre concursuri, repet ce-am mai spus, poate de data asta pricepi: nu mi-am dat cu presupusul despre aspecte legate de organizarea concursului X sau Y, tocmai pentru ca n-am fost de fata. Iar pentru a fi sau nu de acord cu comunicarea intre concurenti in timpul manselor nu e nevoie sa fi stat langa balta, ca nu-si faceau semne cu stegulete colorate :lol: :lol: :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns