Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Re: gerula bug

Mesaj de SF » 03 Dec 2006, 13:39

[quote="malin"][quote="il Presidente"]Gerula e un fel de Gigi Contra al timpurilor moderne care vrea sa se faca remarcat cu orice pret.eu cred ca nu e un baiat chiar atit de imposibil!are doar niste complexe ascunse care rabufnesc pe acest forum .cred ca in afara acestui forum nu ar mai avea aceeasi atitudine[/quote]

Si eu cred acelasi lucru. Acesta este si motivul pentru care il tot invit de un an sa vina pe la etape. Am incercat si la premierile AVP sa-l fac sa vina. Are o problema totusi, caci nu inteleg de ce se ascunde.[/quote]

Ca fapt divers , unu care nici macar nu s-a apropiat de vreun concurs are cam 12,2 % din totalul mesajelor din sectiunea asta , dedicata concursurilor . Cam 50% din mesajele astea se invirt in jurul lui Malin , pura coincidenta desigur , vreo 30% in jurul altor useri iar restul se imparte intre iconite imotive si adinci cugetari despre cum ar trebui sa se desfasoare concursurile de spin .

Onea Petre

Fir Intins!!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 18:46

malin scrie:O dovada concreta ca la concursul X, in mansa Y, concurentul Z a vorbit la telefon cu concurentul T? Bah baiete tu acuzi aici ca sunt concurenti care triseaza vorbind intre ei. Adica te folosesti de generalitati pentru a insinua particularitati.
In momentul de fata eu te acuz pe tine, cu probe, de rea credinta si de manipulare.
Baietas, PE CINE AM ACUZAT EU CA AR FI TRISAT, cata vreme actualul regulament PERMITE (sau mai bine zis nu interzice) comunicarea intre concurenti? Esti pur si simplu mizerabil, cu aceste tentative ieftine de bagat fitile.
malin scrie: Si ce faci daca infractorul are hands free? Da la peste si vorbeste. Cum te prinzi ca este on line cu gashca? Si de unde stii tu ca nu vorbeste cu nevasta?
Hai sa vorbim discutii. Deja de la utilitatea sau inutilitatea interzicerii comuunicarii am ajuns la felul in care ar putea trisa un concurent care ar vrea sa incalce regula. Mai baga o fisa. Solutii se pot gasi, nu asta e problema :lol:.
malin scrie: Iti repet ca generalitatile pe care le indrugi aici insinueaza ca gashca este toata intr-un sector. Apartenenta la sectoare se face prin tragere la sorti. Este un calcul al probabilitatilor care spune ca nu prea intra toti in acelasi sector, domnule teoretician. Pardon, am uitat ca nu ai fost in viata ta la un concurs de spinning... Sa zicem ca le confiscam celularele la intrare pe apa. Intre manse, mai ales intre I si II, are loc un schimb de informatii destul de important intre concurenti. Unii sunt din aceeasi gashca, altii din altele. Stau la o masa, beau o bere si discuta. Unde au pescuit, ce au prins, la ce. Fiecare concurent trage concluzii si isi face strategii pentru a doua zi. Cand sunt mai multi preieteni la concurs se sfatuiesc ce si cum. Aplicam legea gerula si aducem informatori si agenti secreti printre concurenti sa-i dea in gat pentru complot impotriva ordinii competitiei... Asta ar fi rezolvarea. Ne trebuie si cativa karalii sa fluiere cand te prind vorbind la molecular, plus cativa securisti sa ridice de la mese dusmanii de clasa. Fa-ti tu bre gerula concursuri generale pe care sa le pazesti cu trupe paramilitare de concurentii astia romani care fura tot timpul! Cand ai chef sa discuti treburi concrete mai stam de vorba. Pana atunci simt ca imi pierd din nou timpul cu tine.
Deja mi se face sila. Te dai mare expert, dar se vede treaba ca e greu de inteles diferenta dintre o discutie intre manse si un telefon primit la 5 minute de la inceperea concursului: "vezi c-o ia bine la calugar, hai incoace." Un pont de-asta iti poate salva o mansa, dar se vede treaba ca e greu de inteles, mai "expertule".
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 18:47

il Presidente scrie:ai dreptate Malin!eu cred ca pierzi timpul cu aceasta polemica stupida,fara substanta si culoare.Gerula e un fel de Gigi Contra al timpurilor moderne care vrea sa se faca remarcat cu orice pret.eu cred ca nu e un baiat chiar atit de imposibil!are doar niste complexe ascunse care rabufnesc pe acest forum .cred ca in afara acestui forum nu ar mai avea aceeasi atitudine
Canta la alta masa cu clona asta. Aici maruntisul s-a terminat.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Re: gerula bug

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 18:50

malin scrie:
Si eu cred acelasi lucru. Acesta este si motivul pentru care il tot invit de un an sa vina pe la etape. Am incercat si la premierile AVP sa-l fac sa vina. Are o problema totusi, caci nu inteleg de ce se ascunde.
Te-am chemat sa vii oricand sa-mi spui ce te doare. Daca ti-a fost tarsa, macar ai bunul simt sa nu fii acum tigan. Nu-s eu de vina ca la turneul vostru premiile se dau vinerea la ora 4 intr-o spelunca de la capatul Bucurestilor.
Cu lacrimi Bastus!

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 03 Dec 2006, 18:54

Gerulo esti pe aratura tata!ce esti frate asa de rau?deja ai acaparat tot forumul de pe Rapitori cu polemicile tale.nu imi propun sa atac replicile tale tale in amanunut pt ca nu de asta am intervenit.nu am sa ma bag pt ca asa ar fi cel mai bine.singurul lucru care te rog sa il faci este sa fii putin mai blind si nimic mai mult..

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 18:57

Si ti-ai facut cont nou ca sa-mi spui chestia asta? :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 03 Dec 2006, 19:03

man esti de belea!nu ma cunosti si nu am nici o legatura cu cine crezi tu :D :D dar ma tot uit la voi de ceva timp si am zis sa ma bag si eu in seama :D :D cind vii in Iasi te invit la un pescuit.poate te imblinzesc eu putin :D

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 19:13

Il cunoaste vreunul dintre iesenii de pe forum pe "il Presidente"?
Cu lacrimi Bastus!

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 03 Dec 2006, 19:27

nu ma cunoaste nimeni si asta e bine momentan.stai calm ca eu chiar sint din Iasi.nu iti fie teama ca nu te maninc :D :D :D

malin
senior
senior

gerulAss

Mesaj de malin » 03 Dec 2006, 19:27

Dane si cine mai modereaza pe aici, cred ca este momentul sa-l temperati pe userul gerula. Iata cateva spicuiri din vocabularul de ziarist cu juma de norma la Gandul:
"Esti pur si simplu mizerabil, cu aceste tentative ieftine de bagat fitile(...) Deja mi se face sila (...) se vede treaba ca e greu de inteles, mai "expertule"... Canta la alta masa cu clona asta. Aici maruntisul s-a terminat (...) Daca ti-a fost tarsa, macar ai bunul simt sa nu fii acum tigan. Nu-s eu de vina ca la turneul vostru premiile se dau vinerea la ora 4 intr-o spelunca de la capatul Bucurestilor."
Astea sunt argumentele lui Gerula intr-un topic care dezbate problema circulatiei informatiei intre concurenti in timpul desfăsurarii etapei. Singurele acuze care i-au fost aduse se refera la faptul ca nu a fost nici macar la un concurs de spinning, ca nu se implica in nici un fel in organizarea etapelor, deci ca nu isi exprima pareri cu adevarat pertinente. Nu exista exagerare sau neadevar in aceste afirmatii. Lipsa de reactie din partea moderatorilor nu face decat sa adanceasca si mai mult starea toxica indusa de userul Gerula acestui forum.

Scrie răspuns