Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Re: gerulass

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 19:32

Citez mesaje postate de userul malin inaintea mesajelor pe care le reclama:
malin scrie:Bah gerulass, deci asta este secretul tau... faci teorie in general, ca asa nu poti sa gresesti. Tot asa in general, poti sa ne lasi?
malin scrie:pardon, am gresit. GerulAss

Nici nu stiu ce-i mai penibil, atitudinea asta de hot care striga hotii, sau incapacitatea cronica de a injgheba un dialog?
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Dec 2006, 19:35

Gerula scrie:Il cunoaste vreunul dintre iesenii de pe forum pe "il Presidente"?
...da, eu!... ii frati cu varu' lu' un pretin d-al meu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...sau poate ca :roll: sunt eu :twisted: ...sau Adi_ :D ...sau malin 8) , sau SF :? ?!!!..sau StefanTudose :evil: ...sau poate esti chiar TU! :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 19:37

Apropo, personajul care scrie publicitare fara (p) in AvP n-are atitudinea asta vizavi de o singura persoana, ci de oricine critica "matreata realizare" numita turneul AvP:
malin scrie:
terrybill scrie:sigur insa concursul nu va fi pe 1 aprilie! :lol: :lol: :lol:

hay-yah ho-hah hay-yah hoh-hah! HOWGH!
Indienii din zona Pitestiului sunt din triburile de zlatari si cocalari. Am auzit ca pe bulibasha de acolo il cheama Apashu. Nu cred ca are legatura cu Karl May, ca nu stie sa citeasca si nici nu ruleaza fo telenovela cu Winetou pa cablul lui. Nu m-ar mira sa aflu ca acasa nu i se spune Masivu, ci Pana de somn, sau Dinte de ştiuca. Sau Jelibon, ca tot se lauda cu gramezi de scalpuri de salau. Hai Radule ingroapa securea razboiului ca ti-a ruginit deja in mana.
Si, daca mai are cineva vreun dubiu cu privire la caracterul numitului meme de la AvP, observati va rog dupa ce mesaj a sarit cu pâra :lol: . Fix dupa ce se facuse de rahat sustinanad ca as acuza eu vreun concurent ca a trisat comunicand in timpul mansei, cand, de fapt, regulamentul de anul asta nu interzicea comunicarea intre concurenti. :roll: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 03 Dec 2006, 19:56

asa Adeline ne fu vorba?sa ma deconspiri tu pe mine?tocmai tu sa imi faci una ca asta?

malin
senior
senior

gerulass

Mesaj de malin » 03 Dec 2006, 19:56

Chiar este greu sa discute cineva ceva cu tine baietash. Masivu, spre deosebire de tine este pescar. Si are un loc doi la CNS, a venit si la fo 2-3 etape in 2006. Problema lui este legata de costul etapelor. Daca l-am jignit cu ceva imi cer scuze. Am facut referire numai la strigatul de lupta al indienilor folosit de Masivu intr-un post in care ar fi trebuit sa clarifice daca organizeaza sau nu un concurs de spinning cu preturi de Economat. La mishto a primit mishto. GerulAss este doar un raspuns la stilul superior pe care incerci sa il ai in tot ce spui pe aici. Te dai mare intelectual, insa rezultatul se rezuma la o tona de :lol: :lol: :lol: :lol: si :twisted: :twisted: :twisted: sau :arrow: :arrow: :arrow:. Toti sunt cretini, clone, papagali, inculti. Le dai cate o palma peste bot facand surfing peste topicuri, de la fly fishing la competitii. Daca ar fi fost o sectiune de crap, erai si pe acolo. Pandesti sa apara un nume dintre cei care au indraznit sa te constreze si te bagi pe invers. Pana la urma ajungi la jigniri. Invariabil.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 03 Dec 2006, 20:05

Si mai este o chestie. Te bazezi pe faptul ca tu esti bufonul forumului care activeaza discutiile. De aici si o oarecare imunitate parlamentara de care te bucuri. Conflictul este mama oricarei povestiri. Vorba aia, nu exista lant trofic fara conflictul dintre consumat si consumator. Numai ca ai devenit prea toxic. Am mai spus-o si o mai spun - ai transformat acest site intr-o sectiune pescareasca a revistei Romania mare. Esti cu adevarat un agent provocator care arunca in derizoriu orice discutie serioasa.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 20:12

Nici nu ma mai obosesc sa-ti raspund la ineptiile pe care le-ai insirat, deja esti mult prea ridicol. Orice om de buna-credinta care citeste acest topic poate vedea ca mi-am expus punctul de vedere civilizat si la obiect, pana in momentul in care ai inceput sa arunci cu noroi si sa te pretezi la tot felul de manevre murdare.

P.S. Exista ditamai forumul crap.ro, nu cred ca m-a vazut cineva postand vreodata acolo. Desi am inregistrat userul Gerula, sa nu se intample cum s-a intamplat pe-aici cu Teleianu :roll:.
Cu lacrimi Bastus!

malin
senior
senior

Re: gerula bug

Mesaj de malin » 03 Dec 2006, 20:15

SF scrie: Ca fapt divers , unu care nici macar nu s-a apropiat de vreun concurs are cam 12,2 % din totalul mesajelor din sectiunea asta , dedicata concursurilor . Cam 50% din mesajele astea se invirt in jurul lui Malin , pura coincidenta desigur , vreo 30% in jurul altor useri iar restul se imparte intre iconite imotive si adinci cugetari despre cum ar trebui sa se desfasoare concursurile de spin .

Onea Petre

Fir Intins!!!
Nu mai este nici un secret pentru nimeni ca gerula se crede cerberul acestui forum.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 20:24

malin scrie: Nu mai este nici un secret pentru nimeni ca gerula se crede cerberul acestui forum.
q.e.d
Cu lacrimi Bastus!

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 03 Dec 2006, 20:41

Gerula scrie: q.e.d
Cum, fara :lol: :lol: :lol: :lol: si :shock: :shock: :shock: sau poate :arrow: :arrow: :arrow: ?
Doar atat poti, ai obosit?

Scrie răspuns