Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 03 Ian 2007, 22:11

Mrvily nu se referea la Moldova ci strict la etapa care s-a desfasurat la ROGOJESTI,organizata de asociatia Thymalus.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 03 Ian 2007, 22:38

sper ca va exista o distributie geografica echitabila,cel putin asta imi doresc eu,pentru ca nu as vrea sa se desfasoare etape doar in Ardeal si Muntenia.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 03 Ian 2007, 23:16

Intradevar m-am referit strict la etapa care s-a desfasurat la ROGOJESTI,organizata de asociatia Thymalus.La modul de organizare si de arbitraj care au fost destul de slabe,(sa nu zic altfel)nicidecum la balta in sine sau la zona Moldovei. Nu vreau sa fiu inteles gresit.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Ian 2007, 09:53

il Presidente scrie:sper ca va exista o distributie geografica echitabila,cel putin asta imi doresc eu,pentru ca nu as vrea sa se desfasoare etape doar in Ardeal si Muntenia.
Si daca nici o asociatie din Moldova nu se ofera sa organizeze vreun concurs, atunci ce propui?

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 04 Ian 2007, 09:54

Nimic.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 04 Ian 2007, 11:51

daca nici o asociatie din Moldova nu se ofera atunci ........o sa imi crape obrazul de rusine :D :D .nu cred ca au motive anul asta sa nu se ofere,mai ales PP care e o asociatie serioasa

amadeus
junior
junior

Mesaj de amadeus » 06 Ian 2007, 17:46

Presupun ca doar cei care au fost la Rogojesti si cei care au organizat vreodata un concurs pot sa comenteze cum a fost acel concurs.A comenta din auzite mie imi pare o forma de barfa de babe obosite si cu iz de mahala.Sigur ca au fost probleme dar de a-i face troaca de porci pe cei care au indraznit sa organizeze un concurs de cei care nici macar nu au fost acolo,chiar si de pe margine,mie imi pare hilar.La concurs ii ca la nunta,nici odata nu ii vei multumi pe toti ori cit ai incerca.Sfatul meu este sa participati ca si organizatori la un asemenea eveniment si dupa aia mai discutam.Multumesc

ATUU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ATUU » 07 Ian 2007, 10:43

eu am fost la Rogojesti si subscriu fara braconata R,motive sunt destule :!:

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 07 Ian 2007, 12:00

N-as fi atat de categoric in aceasta faza a discutiilor. Oricum trebuie impus un pachet de conditii pe care organizatorul este obligat sa le respecte. In cazul in care nu poate face fata conditiilor, atunci se renunta la respectiva locatie. Locatia nu este rea, dar trebuie insistat pentru o organizare mai buna. Avand in vedere propunerile de imbunatatire a regulamentului pe care le dezbatem noi aici, acestea vor ajuta mult organizatorii si vor stiii exact ce trebuie sa faca pentru a avea un concurs ok.
Cat priveste noile locatii....aici ar fi o discutie mai lunga. Daca acestea vin din partea unor noi organizatori, consider ca trebuie evaluate. Nu stiu de cine si cum....dar nu poti strange o gramada de pescari din toata tara, fara sa ai o idee despre respetiva locatie ( poate fi o gluma proasta sau doar o ambitie a respectivilor pt o anumita locatie care din mai multe motive sa nu faca fata cerintelor turneului ). Poate ar fi suficient ca locatia respectiva sa fie confirmata ca fiind ok de catre un numar de pescari cunoscuti si de baietii de la AVP.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Ian 2007, 13:33

Peste o saptamana se va stabili programul competitional. Cand sa mai faci evaluarea?

Scrie răspuns