Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
Danoc ai adus in prim-plan o problema:
Avand in vedere ca si altii vor dori sa inscrie in Turneul AvP concursuri pe diferite locatii, care vor fi criterii de evaloare?
Problema s-ar putea sa nu apara anul asta ... dar la anul? Cine va decide ce concursuri raman si ce concursuri dispar?
Faptul ca a fost in sezonul 2006 sau a e la editia x-sprezece?
Avand in vedere ca si altii vor dori sa inscrie in Turneul AvP concursuri pe diferite locatii, care vor fi criterii de evaloare?
Problema s-ar putea sa nu apara anul asta ... dar la anul? Cine va decide ce concursuri raman si ce concursuri dispar?
Faptul ca a fost in sezonul 2006 sau a e la editia x-sprezece?
Eu sunt curios,care sunt asociatiile care vor sa inscrie alte piste de concurs?S-a facut o adresa oficiala in acest sens?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- Stefan Tudose
- Moderator
Ovidiu,de ce nu si o adresa oficiala?La noi exista procese verbale ale sedintelor care le-am tinut,care contin ce s-a discutat,propus,etc.De ce sa nu existe o adresa oficiala in care asociatia respectiva sa exprime ce intentioneaza sa organizeze,pe ce pista,care este potentialul baltii,care sunt mijloacele cu care asociatia respectiva poate duce la capat un asemenea angajament.Cum altfel vor putea organizatorii turneului sa faca o diferent intre propuneri?Pe baza unor povestiri ale reprezentantilor asociatiei?Ca sa nu mai vorbesc ca prin respectiva adresa oficiala se arata ca intruneste acordul tuturor membrilor si nu in ultimul rand este un angajament pe care fiecare asociatie si-l asuma.
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Pai m-am referit la organizatorii turneului Avp.Si eram curios sa aflu unde anume se organizeaza piste noi anul acesta.
P.S. 14 te mai asteptam sa mai vizitezi baltile noastre.
P.S. 14 te mai asteptam sa mai vizitezi baltile noastre.

Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- StefanDinu
- veteran
Am discutat anterior ca într-un an se pot organiza maxim 8 etape.
In 2006 au fost 6 etape ... este normal ca cel puţin trei noi organizatori sa doreasca sa organizeze concursuri care sa fie incluse in trofeu ... si atunci se pune întrebarea: "Care dintre etape nu va mai incluse in turneu ?".
Ar fi interesant ce noi propuneri au aparut anul asta.
In 2006 au fost 6 etape ... este normal ca cel puţin trei noi organizatori sa doreasca sa organizeze concursuri care sa fie incluse in trofeu ... si atunci se pune întrebarea: "Care dintre etape nu va mai incluse in turneu ?".
Ar fi interesant ce noi propuneri au aparut anul asta.
-
- junior