Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
[quote="StefanDinu"]Pai acum imi spui ca anumite reguli nu pot fi verificate in timpul concursului drept care, indiferent daca sunt sau nu echitabile, trebuie eliminate, dar introducem o regula aplicabila in afara concursului pe care organizatori poate o pot urmarii poate nu!
Poate să-mi spuna si mie AquaT. cum va asigura monitorizarea celor trei lacuri (pe care organizati voi concursul) o saptamna intreaga? Va luati concediu? Sau numai după orele de program? Veniti in-cognito (ca poate se sta de sase)? Si aparatul foto are teleobiectiv? Si chiar o sa va plimbati pe toata Tarnita sa dati de incarcatorii de regulament? Sau va bazati pe faptul ca "Frica pazeste pepenii?"[/quote]
Pai Stefane ,tu nu stii ca lacul dintre Gilau Si Tarnita a fost secat complect??
Crezi ca se mai merita organizat acolo un concurs??
Eu ma indoiesc,asa ca nu mai este nevoie de pazit daca lacul nu mai are peste nu mai vin pescari si nici concurenti la antrenament logic,nu?
Poate să-mi spuna si mie AquaT. cum va asigura monitorizarea celor trei lacuri (pe care organizati voi concursul) o saptamna intreaga? Va luati concediu? Sau numai după orele de program? Veniti in-cognito (ca poate se sta de sase)? Si aparatul foto are teleobiectiv? Si chiar o sa va plimbati pe toata Tarnita sa dati de incarcatorii de regulament? Sau va bazati pe faptul ca "Frica pazeste pepenii?"[/quote]
Pai Stefane ,tu nu stii ca lacul dintre Gilau Si Tarnita a fost secat complect??
Eu ma indoiesc,asa ca nu mai este nevoie de pazit daca lacul nu mai are peste nu mai vin pescari si nici concurenti la antrenament logic,nu?
- StefanDinu
- veteran
Pai Vasile tu ai vazut filmul "Pe aici trecea un râu"? Ei bine ... pe acolo chiar trecea un râu ... Somesul Cald (ca asa se numeste lacul) a fost secat parţial ... vechia albie nu va fi secata niciodata ... iar marile capturi acolo vor supravieţui ... sper ... dar lacul isi va reveni destul de greu insa ... din pacate!!! Cred ca se vor impune 2-3 ani de cruţare pe lac.mrvily scrie:Pai Stefane ,tu nu stii ca lacul dintre Gilau Si Tarnita a fost secat complect??
mrvily scrie:Poate să-mi spuna si mie AquaT. cum va asigura monitorizarea celor trei lacuri (pe care organizati voi concursul) o saptamna intreaga? Va luati concediu? Sau numai după orele de program? Veniti in-cognito (ca poate se sta de sase)? Si aparatul foto are teleobiectiv? Si chiar o sa va plimbati pe toata Tarnita sa dati de incarcatorii de regulament? Sau va bazati pe faptul ca "Frica pazeste pepenii?"
In comunicatul Aqua nu se stipuleaza ca cineva trebuie sa asigure paza apei , din ce am recitit eu .
Ei spun ca este interzis pescuitul pe pista de concurs cu 7 zile inainte de competitie , cine e prins va fi descalificat din concurs .!
Unde ai vazut tu cuvintele:
monitorizare
paza
concediu
in-cognito(cum scrii tu )
sta de sase
pepeni
Iarasi discutam " discutii "!

Lacul intermediar a fost golit complet.Piriul de pe vechea albie a avut in unele zile un debit nesemnificativ.Tiganii care roiau in zona au adunat si pesti, nu numai fier vechi, din cele citeva balti ramase.Am mai auzit de localnici "electricieni".StefanDinu scrie:Pai Vasile tu ai vazut filmul "Pe aici trecea un râu"? Ei bine ... pe acolo chiar trecea un râu ... Somesul Cald (ca asa se numeste lacul) a fost secat parţial ... vechia albie nu va fi secata niciodata ... iar marile capturi acolo vor supravieţui ... sper ... dar lacul isi va reveni destul de greu insa ... din pacate!!! Cred ca se vor impune 2-3 ani de cruţare pe lac.mrvily scrie:Pai Stefane ,tu nu stii ca lacul dintre Gilau Si Tarnita a fost secat complect??

- StefanDinu
- veteran
NU. Am venit cu niste argumente (pe care Danoc le invoca anterior de altfel in momentul care eu propuneam interzicerea comunicarii intre concurenti in timpul concursului) pentru a combate o regula putin abuziva si foarte greu de impus.Teoo scrie:Iarasi discutam " discutii "!
@horacleus
Imi pare tare rau sa aud asta ... e bine macar ca s-a curat fundul lacului. Am vazut la concursul de asta vara, pe malul cu satul Somesul Cald o cantitate impresionanta de acumulatori si anvelope aruncate pe malul lacului si in lac. Nici nu vreau sa stiu care e concentratia de plumb in zona.
-
- veteran
Nu te baza prea tare pe asta,baietii au adunat numai ce le era de folos si daca tot erau acolo au luat si pestii ce mai ramasesera prin
balti.Am trecut ieri pe acolo ,lacul e plin ochi, peisajul superb dar din pacate cauciucurile sunt tot pe aceleasi amplasamente un singur lucru s-a schimbat major ,lipsa cu desavirsire a pestelui .
Poate ca la anu AJVPS Cluj are sa populeze masiv ca tot vin bani europeni si Somes Cald va deveni raiul pe pamint.
balti.Am trecut ieri pe acolo ,lacul e plin ochi, peisajul superb dar din pacate cauciucurile sunt tot pe aceleasi amplasamente un singur lucru s-a schimbat major ,lipsa cu desavirsire a pestelui .
Poate ca la anu AJVPS Cluj are sa populeze masiv ca tot vin bani europeni si Somes Cald va deveni raiul pe pamint.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
[quote="StefanDinu]
Pai Vasile tu ai vazut filmul "Pe aici trecea un râu"? Ei bine ... pe acolo chiar trecea un râu ... Somesul Cald (ca asa se numeste lacul) a fost secat parţial ... vechia albie nu va fi secata niciodata ... iar marile capturi acolo vor supravieţui ... sper ... dar lacul isi va reveni destul de greu insa ... din pacate!!! Cred ca se vor impune 2-3 ani de cruţare pe lac.[/quote]
Nu Stefane nu e ca cu filmul, Mi-a cinfirmat Andrei ca a fost secat total adica nu a remas strop de apa in el si ca tot pestele chipurile a ajuns in Gilau, dami voie sa ma indoiesc de asta dar dee domnul sa fie asa.
Pai Vasile tu ai vazut filmul "Pe aici trecea un râu"? Ei bine ... pe acolo chiar trecea un râu ... Somesul Cald (ca asa se numeste lacul) a fost secat parţial ... vechia albie nu va fi secata niciodata ... iar marile capturi acolo vor supravieţui ... sper ... dar lacul isi va reveni destul de greu insa ... din pacate!!! Cred ca se vor impune 2-3 ani de cruţare pe lac.[/quote]
Nu Stefane nu e ca cu filmul, Mi-a cinfirmat Andrei ca a fost secat total adica nu a remas strop de apa in el si ca tot pestele chipurile a ajuns in Gilau, dami voie sa ma indoiesc de asta dar dee domnul sa fie asa.
[quote="Teoo"][quote="mrvily"]Poate să-mi spuna si mie AquaT. cum va asigura monitorizarea celor trei lacuri (pe care organizati voi concursul) o saptamna intreaga? Va luati concediu? Sau numai după orele de program? Veniti in-cognito (ca poate se sta de sase)? Si aparatul foto are teleobiectiv? Si chiar o sa va plimbati pe toata Tarnita sa dati de incarcatorii de regulament? Sau va bazati pe faptul ca "Frica pazeste pepenii?"[/quote]
In comunicatul Aqua nu se stipuleaza ca cineva trebuie sa asigure paza apei , din ce am recitit eu .
Ei spun ca este interzis pescuitul pe pista de concurs cu 7 zile inainte de competitie , cine e prins va fi descalificat din concurs .!
monitorizare
paza
concediu
sta de sase
pepeni
[/quote]
Teoo
Cu respect pentru tine te rog sa-mi spui si mie de unde ai scos citatul cu mine de mai sus???
Am verificat toate postarile mele pe acest subiect si citatul dat de tine nu imi apartine.
Daca nu te superi as vrea sami spui in cere dintre pagini l-ai gasit sau de unde l-ai luat.
Nu de alta dar nu vreau sa mi se puna in circa ce nu am scris.
Cu tot respectul astept sa-mi raspunzi.
monitorizare
paza
concediu
sta de sase
pepeni

Teoo
Cu respect pentru tine te rog sa-mi spui si mie de unde ai scos citatul cu mine de mai sus???
Am verificat toate postarile mele pe acest subiect si citatul dat de tine nu imi apartine.
Daca nu te superi as vrea sami spui in cere dintre pagini l-ai gasit sau de unde l-ai luat.
Nu de alta dar nu vreau sa mi se puna in circa ce nu am scris.
Cu tot respectul astept sa-mi raspunzi.
- StefanDinu
- veteran
- Danoc
- utilizator constant
Nu cred ca trebuie sa particularizam discutia...sa discutam fiecare locatie cu plusurile si minusurile. Oricum, si anul acesta existau alternative pentru inlocuirea Somesului Cald. Pentru la anu', daca se mentine starea actuala, vom aplica una dintre varientele de rezerva. Deci, concursul nu va fi niciun moment sub semnul intrebarii.