discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
mrvily
- Moderator

-
valistrati scrie:
Si asta-i fals ?
Sau te-a cam luat "valul"?[/quote]
Daca citeai postul meu ai fi vazut ca ceream citatul complect nu trunchiat . in textul initial are un inteles iar in cel scos de Mihai are cu totul altul.
Sper ca tu care esti un om de litere sa stii asta mai bine ca mine, drept pentru care ai si accentuat imediat dupa mihai.
Oricum eu am discutat cu Mihai pe privat si am rezolvat problema.
-
mrvily
- Moderator

-
Danoc scrie:Categoric ABUZ...si acest obicei de a mai adauga cate ceva in mesajele celor ce scriu pe forum ( indiferent de culoare ). Atitudinea de moderator trebuie sa fie una discreta si care sa supravegheze regulile generale ale forumului..... D-le Mitrea...chiar nu are nimeni nimic cu d-voastra!
Domnilor problema era intre mine si Mihai V. ce naiba chiar nu intelegeti?
Sau asta este solidaritatea tipic ardeleneasca?
Am rezolvat problema pe privat e ok .
-
MihaiV
- Moderator

Domnule Mitrea, cred ca ai o problema. Nu s-o fi imprastiat ceata care a fost intre Craciun si Revelion?
Pe privat am primit de la dumneata doar mesaje prin care ma luai la rost. Daca eram mai aproape poate ma luai si la bataie. Te rog frumos sa te controlezi si sa lasi pe altii sa modereze conflictele personale pe care le visezi caci s-ar putea sa fii subiectiv.
Intervi fara nici un discernamant in mesaje, apoi te razgandesti si modifici, te lauzi in dreapta si in stanga ca am rezolvat pe privat. Ce am rezolvat? Poate ai vorbit cu altcineva si nu ti-ai dat seama. Mai zici ca e intre noi doi. Ce anume? Sunt implicat in vreun pariu sau in vreun duel?
Ai afirmat sus si tare ca acele cuvinte pe care ti le-am citat nu iti apartin:
"nu stiu de unde ai luat citatul de mai sus dar nu imi apartine "
Nu ai zis ca e scos din context, n-o mai intoarce ca la Ploiesti caci nici unul din cei care a intervenit nu are un IQ atat de mic.
Tot de la matale citire:
"Vali cred ca ai vazut ca am intervenit cu rosu deoarece mesajul de mai sus citat de prietenul tau Mihai este falsificat."
Poate esti mai nou pe forum si n-ai observat ca majoritatea citarilor se fac citand doar partea esentiala, nu tot mesajul. Dar nici asta n-o cred si n-o crede nimeni.
Nu te mai ascunde dupa deget.
Sper ca vei recunoaste ca ai gresit acuzandu-ma si iti astept scuzele pe forum, acolo unde m-ai acuzat de minciuna si falsificare, nu pe privat!
(sa nu credeti ca am primit asa ceva pe privat; doar acuze:)) )
-
MihaiV
- Moderator

Eu am zis ce am avut de zis si i-am scris lui DanR rugandu-l sa medieze el conflictul pe cale sa apara. Asa ca haideti sa-i asteptam decizia inteleapta!
-
vali stratonov
- veteran

Vasile in felul lui e un tip simpatic ,dar se pare ca functia de moderator nu a prea inteles-o ,poate ca danr o sa-i mai explice odata ceea ce trebuie facut si nu vor mai aparea asemenea situatii.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
mrvily
- Moderator

-
MihaiV scrie:Domnule Mitrea, cred ca ai o problema. Nu s-o fi imprastiat ceata care a fost intre Craciun si Revelion?
Pe privat am primit de la dumneata doar mesaje prin care ma luai la rost. Daca eram mai aproape poate ma luai si la bataie. Te rog frumos sa te controlezi si sa lasi pe altii sa modereze conflictele personale pe care le visezi caci s-ar putea sa fii subiectiv.
Intervi fara nici un discernamant in mesaje, apoi te razgandesti si modifici, te lauzi in dreapta si in stanga ca am rezolvat pe privat. Ce am rezolvat? Poate ai vorbit cu altcineva si nu ti-ai dat seama. Mai zici ca e intre noi doi. Ce anume? Sunt implicat in vreun pariu sau in vreun duel?
Ai afirmat sus si tare ca acele cuvinte pe care ti le-am citat nu iti apartin:
"nu stiu de unde ai luat citatul de mai sus dar nu imi apartine "
Nu ai zis ca e scos din context, n-o mai intoarce ca la Ploiesti caci nici unul din cei care a intervenit nu are un IQ atat de mic.
Tot de la matale citire:
"Vali cred ca ai vazut ca am intervenit cu rosu deoarece mesajul de mai sus citat de prietenul tau Mihai este falsificat."
Poate esti mai nou pe forum si n-ai observat ca majoritatea citarilor se fac citand doar partea esentiala, nu tot mesajul. Dar nici asta n-o cred si n-o crede nimeni.
Nu te mai ascunde dupa deget.
Sper ca vei recunoaste ca ai gresit acuzandu-ma si iti astept scuzele pe forum, acolo unde m-ai acuzat de minciuna si falsificare, nu pe privat!
(sa nu credeti ca am primit asa ceva pe privat; doar acuze:)) )
OK daca nu a ajuns la tine mesajul meu nu stiu care e cauza uite imi cer scuze aici public. cu toate ca am facuto si acolo pe privat.
Sper ca asta sa te multumeasca si sa incheiem.
-
MihaiV
- Moderator

Sanatate maxima! Sarut-mana conasule!
(pe bune ca pe privat n-am primit; nebanuite sunt caile internetului si multi s-au ratacit pe ele

) )
-
amadeus
- junior

Dl MITREA am o intrebare:mai merita sa mergem la Bucuresti pt modificarile din regulamentul turneului AVP si stabilirea etapelor pe 2007?
Va intreb pt ca am observat ca d-voastra stiti ce etape vor intra in turneu
pe anul 2007.Daca mai trebuie sa mergem sper sa ne vedem si sa ne auzim.Cu stima si fara pseudonim Renel Pascu(vedeti ca nici mie nu imi este frica).
-
mrvily
- Moderator

-
amadeus scrie:Dl MITREA am o intrebare:mai merita sa mergem la Bucuresti pt modificarile din regulamentul turneului AVP si stabilirea etapelor pe 2007?
Va intreb pt ca am observat ca d-voastra stiti ce etape vor intra in turneu
pe anul 2007.Daca mai trebuie sa mergem sper sa ne vedem si sa ne auzim.Cu stima si fara pseudonim Renel Pascu(vedeti ca nici mie nu imi este frica).
Renel,
Nu am afirmat ca stiu cine intra in turneu, am spus ca dupa mine cineva ar trebui sa iasa atit si am subliniat asta de nenumarate ori ca este o parere personala(vezi posturile mele) dar unora le place sa faca din tintar armasar stiind ca eu ma aprind repede si ripostez cu raspunsuri.Poate ca le place sa fie discutiile mai tensionate, ce sa fac daca IQ meu este mai mic ca al unora care au facut testul odata cu mine?? Asta sunt,sper sa ne intilnim si sa discutam.
-
amadeus
- junior

Nu-i nici o problema dar nu-mi plac sentinte inainte de proces.Stiu ca nu a fost ok ce s-a intimplat la Rogojesti si stiu ca si cei de acolo s-au dat seama de greselile facute dar au dreptul poate sa le mai dam o sansa.Asta se va decide cit mai curind posibil de toti cei implicati in acest turneu.Sincer sper sa discutam frateste si fara resentimente cu prima ocazie.Cu stima Renel