Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Parerea mea e ca 3 manse de 4 ore ar putea multumi pe toata lumea din mai multe pct.de vedere:
-suficient timp sa "mirosi"apa
-clasarea mai slaba intr-o mansa nu te indeparteaza definitiv de un rezultat bunicel
-nu foarte obositor
Or mai fi si altele pe care va rog sa le expune-ti voi.
-suficient timp sa "mirosi"apa
-clasarea mai slaba intr-o mansa nu te indeparteaza definitiv de un rezultat bunicel
-nu foarte obositor
Or mai fi si altele pe care va rog sa le expune-ti voi.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- StefanDinu
- veteran
Nu m-am referit niciodată la comunicarea între manşe ci in timpul manşei.malin scrie: P.S.
1.Domnule Stefan Dinu, concursurile de bass au manşe egale cu ziua de pescuit, însă nu au si sectoare. Lacurile sunt imense, ce-i drept, dar cantitatea de informaţii vehiculata de mass media este suficienta pentru ca a doua zi (a doua manşă) toti concurentii sa se maseze pe o anumita zona restransa a lacului. Aglomeratia este contraproductiva insa, iar regulamentul ii obliga pe concurenti sa stea la o anumita distanta. Asta inseamna ca doar cativa vor pescui in epicentru. Restul vor fi inafara zonei cu potential. Si la noi este valabila aceasta constatare.
2.Punem celularele pe lista neagra? Bun! Cum aplicam acesta prohibitie si mai ales cum impiedicam fraudele (revin la hands free)?
Argumentele tale sufera de acelaşi neajuns (valabil si pentru DANOC): bănuieşti ca acum toţi vor începe să-si cumpere telefoane cu GPS, toţi vor încearca să facă tot felul de mis-mas-uri ca să triseze.
Acum te întreb pe tine Malin: Daca ai şti ca nu ai voie să vorbesti la telefon si nu este nimeni sa te vada si brusc ti-ai adus aminte ca ai uitat gazul aprins, ai trisa sa dai un telefon sa anunti nevasta ca ai lasat focul mergând ?!?
Concluzia mea: personal consider ca in acest moment nu exista suport pentru ideea mea si nu doresc nici sa creez dispute si nici sa insist la nesfârşit. Acum să vad cum in Suedia o să discute între ei Bogdan cu Berti (de exemplu). Aşa ca renunt. Personal consider chestiunea încheiata. Deocamdată. Dar la anul ...

Un număr de 3 manşe ? Ar fi o formula mult mai competitiva. Ar fi o singura problemă ... cum se poate împărţi in 3 Darvariul ... sau Gostilele?
PS 1 [pentru MALIN]: hai sa nu ne mai domnim atat !
PS 2 [pentru VALI]: eu am pus osul? la ce? doar am venit la 5 din 6 concursuri ... si am mai dat ceva din taste ... in rest nimic. Multumesc oricum de aprecieri.
StefanDinu scrie:
Un număr de 3 manşe ? Ar fi o formula mult mai competitiva. Ar fi o singura problemă ... cum se poate împărţi in 3 Darvariul ... sau Gostilele?
.
Si Darvariul si Gostilele sunt destul de lungi ca sa incapa 3 sectoare.
Stii bine ca cel putin pe Gostilele sectoarele de pescuit au fost asa de lungi incat mai mult s-a vaslit decat pescuit .
Pe Darvari , fara prea mult efort poti delimita 3 sectoare viabile.
Ideea este sa fie si trei grupe in acelasi timp pe 3 sectoare.
La Rogojesti spre exemplu au fost o sumedenie de idei pe tema trei sectoare , dar cate grupe de pescari.
Degeaba delimitezi 3 sectoare daca pescarii ii imparti in 2 grupe , sa zicem.
Simti sau stii? Hai, fii cinstit!Teoo scrie:Amamdoi aveti argumente OK , dar simt ca sunt inca organizatori care doresc 2 manse.Chiar mai lungi : gen 5-6 ore mansa , si doar 2 manse
De ce nu se doresc concursuri de 2 manse lungi? Pentru ca un concurs de o zi e f obositor (noaptea pe drum, ziua lunga, munca multa), nu are farmecul unui concurs de doua zile (cu masa seara, povesti, palinci, alea-alea ) si mai ai si mari probleme cu pestii care nu rezista 6 ore in juvelnic. In plus departajarea prin 3 manse e mai aproape de adevar si lasa mai putin loc norocului decat cea prin 2 manse, asa cum 2 manse sunt mai bune decat una.
Asta n-am inteles-o! Care ar fi argumentele?Teoo scrie: Degeaba delimitezi 3 sectoare daca pescarii ii imparti in 2 grupe , sa zicem.
Sa ziceam ca se face concurs si sunt 15 concurenti si 3 sectoare. Crezi ca e mai bine sa fie o grupa de 15 care sa faca, pe rand, cate o mansa pe fiecare sector sau 3 grupe de 5 care sa acopere mereu toate cele 3 sectoare?
Cat priveste impartirea lacurilor in 3 sectoare in loc de 2, nu e absolut nici o problema. Daca sunt N concurenti, asa cum incap N/2 pe jumatate de lac, vor incapea si N/3 pe o treime de lac.
-
- veteran
Teoo ,ideea ar fi sa existe 3 sectoare si 3 grupe care sa pescuiasca deodata urmind sa se faca rotatia sectoarelor.
Problema aparuta la Rogojesti nu a fost legata de nr de manse ci de nr.de concurenti din grupe care au fost putini 7-8/grupa.
Nu vad nici o problema sa faci 3 manse chiar daca sunt mai putini concurenti inscrisi ,ii poti imparti in doua si se pescuieste pe doua sectoare iar al3-lea sta no problem.Se stie ca altele sunt rez. finale intr-un concurs de 3 manse si cu totul altele in 2 suspansul in ceea ce priveste podiumul e mare in prima varianta.
Stefan,vroiam sa scot in evidenta faptul ca ai fost implicat in fenomen si ca parerile tale vin din realitate nu din spatele calculatorului .
Dupa parerea mea "batalia' cea mai apriga ar fi ca toti concurentii sa pescuiasca intr-o singura grupa in 3 manse lucru destul de greu de realizat din cauza pistelor destul de mici pe care le avem.
Problema aparuta la Rogojesti nu a fost legata de nr de manse ci de nr.de concurenti din grupe care au fost putini 7-8/grupa.
Nu vad nici o problema sa faci 3 manse chiar daca sunt mai putini concurenti inscrisi ,ii poti imparti in doua si se pescuieste pe doua sectoare iar al3-lea sta no problem.Se stie ca altele sunt rez. finale intr-un concurs de 3 manse si cu totul altele in 2 suspansul in ceea ce priveste podiumul e mare in prima varianta.
Stefan,vroiam sa scot in evidenta faptul ca ai fost implicat in fenomen si ca parerile tale vin din realitate nu din spatele calculatorului .
Dupa parerea mea "batalia' cea mai apriga ar fi ca toti concurentii sa pescuiasca intr-o singura grupa in 3 manse lucru destul de greu de realizat din cauza pistelor destul de mici pe care le avem.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!