Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Re: Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007

Mesaj de MihaiV » 13 Dec 2006, 13:38

Teoo scrie:@MihaiV

Danoc scrie:.

1) Concursurile sa fie alcatuite din 3 manse; timpul minim al unei manse - 4 ore. Pauza dintre manse de minim 2 ore.

Atunci propunerea de sus nu o sustii decat in anumite conditii?

Daca da , care ar fi alea ? La cati concurenti faci diferenta intre 2 grupe de pescari si 3 grupe de pescari ?

Teooo, ce are sula cu prefectura? Adica are, da' sa trecem peste asta :lol:
Nu confunda numarul de manse, numarul de sectoare, numarul de grupe de pescari si numarul de etape.
O propunere era, cred eu, clara: 3 manse la orice concurs.
A doua propunere, care nu se bate de loc cu prima, era ca la concursurile cu numar mic de concurenti, daca dimensiunea sectoarelor permite, sa se faca un numar mai mic de grupe de pescari. Asa cum a zis si Vali, la 30 pescari nu are rost sa faci 3 grupe de cate 10. Poti face doua grupe de cate 15. Raman 3 sectoare, raman 3 manse, dar numai doua grupe de pescari. Astfel, in fiecare mansa va fi un sector nepescuit, ceea ce nu e o problema. Un avantaj suplimentar: nu ai nevoie de asa multi arbitrii.
Daca sectoarele sunt mari, foarte mari, poti face chiar o singura grupa cu toti cei 30 pescari, pastrand 3 manse si 3 sectoare. Asa se bate fiecare cu fiecare. Organizatorul decide cati pescari incap pe un sector.
Sunt de acord cu Vali ca un numar de minim 15 pescari intr-o grupa e un numar bun.
Sper ca am reusit sa fiu mai clar de data asta.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Dec 2006, 14:22

Mihai, totusi cred ca ar trebui stipulat in regulament aceasta prevedere ca toata lumea sa stie si astfel nu ar mai fi discutii.
E bine totusi ca au existat precedente de acest fel si le putem evita in viitor.Nr. minim de concurenti dat ca ex.de mine a fost aleator el poate fi desigur unanim modificat la 40 de ex. ca atunci cind se impune sa se faca 2 grupe bataia sa fie mai 'apriga'cu 20 /sector.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Dec 2006, 14:40

valistrati scrie:Mihai, totusi cred ca ar trebui stipulat in regulament aceasta prevedere ca toata lumea sa stie si astfel nu ar mai fi discutii.
E bine totusi ca au existat precedente de acest fel si le putem evita in viitor.Nr. minim de concurenti dat ca ex.de mine a fost aleator el poate fi desigur unanim modificat la 40 de ex. ca atunci cind se impune sa se faca 2 grupe bataia sa fie mai 'apriga'cu 20 /sector.
Normal ca trebuie pus in regulament.
Cu numarul minim de pescari din grupa nu m-as duce chiar la 20, pentru ca poate sa apara situatia ca la un concurs se inscriu 39 pescari. Regulamentul te-ar obliga sa-i bagi pe toti intr-o singura grupa si atunci s-ar putea ca sectoarele sa fie prea aglomerate. Deci cred ca numarul acesta ar trebui sa fie jumatate din numarul maxim de barci ce pot intra pe cel mai mic sector din competitie. Cred ca 30 incap pe orice sector, de-asta am zis de 15 ca fiind minimul care ar trebui trecut in regulament.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Dec 2006, 15:01

Mihai,nu m-am referit la nr.minim de 20 /sector ci la faptul ca atunci cind sunt un nr. max.de 40 concurenti sa se imparta la2 si nu la 3.
Sau sub o alta forma de ex.:numarul minim de concurenti dintr-un sector sa nu fie mai mic de 15 si atunci e evident ce trebuie facut.
Ce zici ?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 13 Dec 2006, 15:55

@ MihaiV

Nu am confundat nimic .
Nu intelegi tu , sau poate vrei sa mai faci o presupunere de-a ta? :D :shock: 8)

Deci asa cum ai demonstrat sustineti nr de manse de 3 , dar sub rezerva unui nr de participanti minim....deci regula propusa de voi doriti sa se aplice in anumite conditii , asa cum am mai spus.

In rest daca te ajuta cu ceva , vin pana la Cluj sa-ti plantez un cires,ca esti maestru in a " o da dupa cires "., sau mai e varianta cealalta ...te-ai mutat la Ploiesti ???
:D :D :?: :D

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Dec 2006, 16:48

Teoo scrie:@ MihaiV

Nu am confundat nimic .
Nu intelegi tu , sau poate vrei sa mai faci o presupunere de-a ta? :D :shock: 8)

Deci asa cum ai demonstrat sustineti nr de manse de 3 , dar sub rezerva unui nr de participanti minim....deci regula propusa de voi doriti sa se aplice in anumite conditii , asa cum am mai spus.
Pe bune ca nu inteleg ce vrei sa spui. Sustinem 3 manse indiferent de conditii, fara nici o rezerva. Ce-i asa de complicat. Nici o presupunere, nimic.
Deci, repet propunerile:
1. toate concursurile vor avea 3 manse;
2. concurentii vor fi repartizati prin tragere la sorti intr-un numar de grupe mai mic sau egal cu numarul de sectoare, astfel incat in nici o grupa sa nu fie mai putin de 15 concurenti.

Am pus vreo presupunere pe undeva, sau vreo rezerva? Sper ca nu.
Cat priveste ciresul, daca-i de-ala de calitate ma intereseaza, ca mai am doua camere fara parchet :lol: :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Dec 2006, 16:50

valistrati scrie:Mihai,nu m-am referit la nr.minim de 20 /sector ci la faptul ca atunci cind sunt un nr. max.de 40 concurenti sa se imparta la2 si nu la 3.
De acord. Cred ca formularile pe care le-am scris mai sus duc automat la o astfel de impartire.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 13 Dec 2006, 20:45

Totusi (parerea mea pur personala )este ca rezultatele din finala turneului a fost influentata si de cum a fost facuta tragerea la sorti . Sa nu-l punem pe x cu y in acelasi sector ca nu e fair play , ca s-ar putea sa cada unul care e bun din cauza rezultatelor din sector . Tragerile la sorti nu ar trebui alese in functie de numele concurentilor ci ar trebui facut simplu cine pe ce sector cade si cu cine chiar daca sunt la fel de buni concursul e concurs . Asta a fost la cupa 3 lacuri . Eu nu am comentat pentru ca nu am fost afectat , si cei de pe primele locuri au fost multumiti avand locurile asigurate . Ce se intampla daca picau toti dintre cei 5 pentru Laponia in acelasi sector prin cumularea punctajului obtinut/mansa , fata de celalalte 2 secoare ? Asta e doar ce am observat atunci . Ca pentru folosirea motorului au fost discutii aprinse . :oops:

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 14 Dec 2006, 07:35

@ MihaiV

Sa inteleg ca esti de acord cu un nr de 3 manse , dar cu nr de 3 grupe de pescari ai rezerve ?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 14 Dec 2006, 08:03

Teoo scrie:@ MihaiV

Sa inteleg ca esti de acord cu un nr de 3 manse , dar cu nr de 3 grupe de pescari ai rezerve ?
No dragule, nici nu stii cat ma bucur ca in sfarsit ai prins ideea. :lol:
Amu citeste ce am scris in mesajele anterioare si vezi ca tot asta am sustinut in toate! :lol:

Da' bine ca pana la urma ne intelegem.

Scrie răspuns