Teoo scrie:@MihaiV
Danoc scrie:.
1) Concursurile sa fie alcatuite din 3 manse; timpul minim al unei manse - 4 ore. Pauza dintre manse de minim 2 ore.
Atunci propunerea de sus nu o sustii decat in anumite conditii?
Daca da , care ar fi alea ? La cati concurenti faci diferenta intre 2 grupe de pescari si 3 grupe de pescari ?
Teooo, ce are sula cu prefectura? Adica are, da' sa trecem peste asta

Nu confunda numarul de manse, numarul de sectoare, numarul de grupe de pescari si numarul de etape.
O propunere era, cred eu, clara: 3 manse la orice concurs.
A doua propunere, care nu se bate de loc cu prima, era ca la concursurile cu numar mic de concurenti, daca dimensiunea sectoarelor permite, sa se faca un numar mai mic de grupe de pescari. Asa cum a zis si Vali, la 30 pescari nu are rost sa faci 3 grupe de cate 10. Poti face doua grupe de cate 15. Raman 3 sectoare, raman 3 manse, dar numai doua grupe de pescari. Astfel, in fiecare mansa va fi un sector nepescuit, ceea ce nu e o problema. Un avantaj suplimentar: nu ai nevoie de asa multi arbitrii.
Daca sectoarele sunt mari, foarte mari, poti face chiar o singura grupa cu toti cei 30 pescari, pastrand 3 manse si 3 sectoare. Asa se bate fiecare cu fiecare. Organizatorul decide cati pescari incap pe un sector.
Sunt de acord cu Vali ca un numar de minim 15 pescari intr-o grupa e un numar bun.
Sper ca am reusit sa fiu mai clar de data asta.