Propuneri modificari regulament turneu AvP 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
-
- veteran
Stefane,parerea mea e ca antrenamentele ar trebui sa se poate face de oricine vrea si isi permite ca timp si binenteles ca bani.Nu vad cum s-ar putea interzice pe apele publice unde se vor tine etape si chiar in cele private deoarece se bat cap in cap interesele economice ale locatorului care vrea profit si eventualul regulament care ar interzice acest lucru.
Mai bine dai posibilitatea concurentilor sa se antreneze decit sa intrezici pt. ca vom reveni la situatia creata (poate artificial) vis-a-vis de pista de la Sarulesti in care se acuzau unii pe altii ca sau antrenat sau nu.
Mai bine dai posibilitatea concurentilor sa se antreneze decit sa intrezici pt. ca vom reveni la situatia creata (poate artificial) vis-a-vis de pista de la Sarulesti in care se acuzau unii pe altii ca sau antrenat sau nu.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- StefanDinu
- veteran
-
- senior
-
- veteran
Nu stiu unde s-a intimplat asta ,banuiesc ca pe undeva pe linga Buc
, nu stiu daca pe proprietarul baltii il intereseaza regulamentul nostru privitor la antrenament poate doar daca organizatorul etapei sa-l "forteze'sa faca acest lucru.Pe apele libere nu cred ca sunt asemenea probleme ,eventual sa existe vre-o taxa de zi modica de ex.Romsilva Belis a perceput anu asta o taxa de 25 ron/zi si puteai duce si peste conform reglementarilor in vigoare (asta daca iti era f. foame
)

[quote="StefanDinu"]In concluzie va rămâne cum:
[u]Nr. de manşe/ etapa[/u]: [b]3[/b]
[u]Nr. sectoare[/u]: [b]3[/b]
[u]Nr. grupe[/u]: [b]1[/b] - nr. total concurenti <15
[b]2[/b]- nr. total concurenti intre 15 si 45
[b]3[/b] - nr. total concurenti > 45
[u]Durata unei manse[/u]: [b]4[/b] ore
S[/quote]
Stefane La festivitatea de premiere sa spus obligatoriu trei manse de MINIM TREI ORE tu de unde ai scoso cu 4 ore??
[u]Nr. de manşe/ etapa[/u]: [b]3[/b]
[u]Nr. sectoare[/u]: [b]3[/b]
[u]Nr. grupe[/u]: [b]1[/b] - nr. total concurenti <15
[b]2[/b]- nr. total concurenti intre 15 si 45
[b]3[/b] - nr. total concurenti > 45
[u]Durata unei manse[/u]: [b]4[/b] ore
S[/quote]
Stefane La festivitatea de premiere sa spus obligatoriu trei manse de MINIM TREI ORE tu de unde ai scoso cu 4 ore??
[quote="StefanDinu"]Patronul poate fi "obligat" să accepte condiţii ... am mai expus odată motivele pentru care patronul are nevoie de un concurs pe balta lui. Important este sa i se expună faptul ca noi plătim si nu invers. Si mai ales putem plăti si in alta parte. Iar plata se refera la faptul ca pescuiesc ... nu ca-i iau pestele din balta.
.[/quote]
Stefane iar gresesti
,Sa stii ca Raduta nu are nevoie de nici un concurs pe balta lui nici de reclama,este adevarat ca noi platim dar el isi impune conditiile lui si daca nu vrea se lipseste de bani nostrii,oricum intru-n sejur de 5 zile la crap ia mult mai mult decit a luat de la noi la cupa salmo
.[/quote]
Stefane iar gresesti
,Sa stii ca Raduta nu are nevoie de nici un concurs pe balta lui nici de reclama,este adevarat ca noi platim dar el isi impune conditiile lui si daca nu vrea se lipseste de bani nostrii,oricum intru-n sejur de 5 zile la crap ia mult mai mult decit a luat de la noi la cupa salmo
-
- veteran
Vasile, MINIM 3 ore inseamna nu mai putin de 3 ore asa ca pot fi si 4-6ore.Stefan propunea ca mansele sa fie de 4 ore.
Oricum e mai rezonabil 3 manse /4 ore decit 2 manse /6 ore care chiar daca s-au desfasurat in 2 zile au supus concurentii si capturile la un "efort"destul de mare.
Oricum e mai rezonabil 3 manse /4 ore decit 2 manse /6 ore care chiar daca s-au desfasurat in 2 zile au supus concurentii si capturile la un "efort"destul de mare.
- StefanDinu
- veteran
Vasile aici tu gresesti !!! Din doua motive:mrvily scrie: Stefane iar gresesti
1. Raduta nu face bani din pescuit sportiv ! (vezi ultimul scandal, de altfel intr-un stil mioritic pur, despre sturioni capturati nu tocmai legal, vanzari de sturioni către stat la preturi duble decat pe piata europeana ... ca sa ma refer strict la sturioni)
2. Pana la Cupa mondiala de crap Sarulestiul nu exista! Punct. Toti astia care vin acum să pescuiasca la Sarulesti o fac pentru ca a fost o cupa mondiala la crap (de fapt au fost mai multe competitii). Asa ca nu Sarulestiul a facut concursul ci concursul a facut Sarulestiul. Iar acum cinstit vorbind Sarulestiul ar cam aveam nevoie de un alt mare concurs ca s-a cam prafuit.
PS: Acum referitor la Raduta eu am mai multe cuie impotriva lui ... cestii ce trec de imaginea de cinstit om de afaceri si mare am al naturii. Care este ...
Referitor la durata unei manse:
Prea puţin contează ce s-a discutat la festivitate. Chiar nu am stiut ce s-a discutat la festivitate. Sunt doar propuneri. După cum poti sa vezi chiar nu am intrat in discuţia referitoare la numărul de manşe, sectoare etc. Eu doar am tras o concluzie "medie".
Părerea mea: 4 ore este cel mai rezonabil ... desi sa merg pana la Cluj 6 dus, 6 ore intors si sa pescuiesc doar patru ore X trei manse ... oricum nu trebuie sa fie nici prea putin nici prea mult ... sa fie rezonabil si adecvat. Concursul este concurs si nu un studiu gen: "cat ma costa, cat timp fac pana acolo vs ce castig, cat pescuiesc = OK! MA DUC!" Si aici intervine nevoia de antrenament.
- Danoc
- utilizator constant
3) Sectoarele pe care vor avea loc concursul sa fie facute publice cu minim 30 zile inainte de data concursului. Cu o saptamana inainte de concurs se interzice antrenamentul pe pista de concurs. Concurentii surprinsi pe pista de concurs, indiferent de motiv, in perioada de 7 zile inainte de concurs, vor fi eliminati din etapa respectiva.
Asa cum am mentionat initial in mesajul Aqua, consider ca aceasta este varianta optima. Nu poti obliga administratorul apei sa nu primeasca pescari sau sa-i legitimeze el si sa-i caute pe listele de concurs. Pescauitul va fi liber oricand, doar ca organizatorii ( chiar si concurentii )pot face verificari, iar cu un aparat foto dovada este usor de produs. Cati se vor risca sa fie eliminati din competitie?
Asa se evita situatii in care "localnicii" bat apa de dimineata pana seara in zilele premergatoare concursului, iar concursul se transforma in unul de canotaj. Pentru antrenament si cunoasterea apei exista suficiente zile, cu exceptia celor 7. Consider ca este mai cinstit si echitabil pt toata lumea: organizatori, concurenti, administrator de pista de concurs.
Plus ca in cele 7 zile anterioare concursului se pot face antrenamente, dar nu pe pista de concurs.
Asa cum am mentionat initial in mesajul Aqua, consider ca aceasta este varianta optima. Nu poti obliga administratorul apei sa nu primeasca pescari sau sa-i legitimeze el si sa-i caute pe listele de concurs. Pescauitul va fi liber oricand, doar ca organizatorii ( chiar si concurentii )pot face verificari, iar cu un aparat foto dovada este usor de produs. Cati se vor risca sa fie eliminati din competitie?
Asa se evita situatii in care "localnicii" bat apa de dimineata pana seara in zilele premergatoare concursului, iar concursul se transforma in unul de canotaj. Pentru antrenament si cunoasterea apei exista suficiente zile, cu exceptia celor 7. Consider ca este mai cinstit si echitabil pt toata lumea: organizatori, concurenti, administrator de pista de concurs.
Plus ca in cele 7 zile anterioare concursului se pot face antrenamente, dar nu pe pista de concurs.