program Cupa Anglers XXI - etapa a 3a Trofeul AVP

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 23 Iun 2006, 16:03

@ Dan
Asteptam cu interes... sa-i vedem cum lanseaza ditamai dihaniile... le dam si-o tinta... guess who? :mrgreen:

Sau mai bine initiem de pe acum un concurs cu premii, pe bune... cine loveste la cap, o lanseta specializata Rojemeijer... cine nimereste barca (buna si asta, Titanicus redivivus!), o trusa de Slider-e :twisted:

Ce zici Dan, te bagi sponsor, cu premiile? :mrgreen: Hai c-o sa fie super-distractie!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 23 Iun 2006, 16:22

Eu dau o sapca nou nouta (Suedia), marime universala, un vobler home made- la alegere, jumate de rola de Pike Mono de 30 lbs. si 10 snap-uri- diverse dimensiuni.
Toate livrabile la locatie.

Anglers XXI
junior
junior

Mesaj de Anglers XXI » 23 Iun 2006, 17:20

AndreiZ scrie:@ Dan
Asteptam cu interes... sa-i vedem cum lanseaza ditamai dihaniile... le dam si-o tinta... guess who? :mrgreen:

Sau mai bine initiem de pe acum un concurs cu premii, pe bune... cine loveste la cap, o lanseta specializata Rojemeijer... cine nimereste barca (buna si asta, Titanicus redivivus!), o trusa de Slider-e :twisted:

Ce zici Dan, te bagi sponsor, cu premiile? :mrgreen: Hai c-o sa fie super-distractie!
Piotr o sa lanseze direct cu halba. Acolo e intr-adevar meseriash.

Gerula
veteran
veteran

Re: &Co.

Mesaj de Gerula » 24 Iun 2006, 12:03

Anglers XXI scrie:
Gerula scrie:.... as vrea sa-l cunosc si eu pe ala care ar avea tupeul sa-mi arunce pe balta lingura in cap :lol:.
Daca n-am linguri la mine, merge si un jig de 1/2?
Eu am tupeul asta. Sincer.

Sorin D.
AXXI
Esti invitatul meu sa incerci :twisted:. Doar cu rugamintea sa nu plangi pe urma ca-i apa rece si nu prea stii sa inoti. :lol:
malin scrie: Chestia asta cu pescuitul nu iti poate camufla toate nereusitele vietii.
Mersi pentru sfatul venit din vasta ta experienta :lol: :lol: :lol:, dar ma tem ca la mine nu prea e aplicabil, n-am nereusite de camuflat :lol:.
malin scrie:
OK, sa zicem ca esti pescar mai bun decat Malin&Co. So? Tot Gerula ramai.
Pai asta era si ideea, daca m-as trezi intr-o dimineata malin cred ca as sari de pe Casa Scanteii :lol:. Apropo, nu eram in concediu in Corfu, eram in delegatie :wink: .

Acum, dincolo de caterinca ieftina, specifica unei anumite categorii de vorbeti... pardon, de "experti in pescuit" se contureaza o concluzie: la trofeul AVP fraierii concureaza individual iar smecherii pe echipe.

Cat despre Sarulesti, o sa ma inscriu si eu cuminte, ca oricare participant, si o sa vin pe balta cu fotoreporter de la noi plus cameraman de la o televiziune care nu-i in trustul lui Vantu :lol:. Daca tot le arde unora de caterinca macar sa ne distram :lol:.
Daca imi aduc bine aminte, la mult-hulitele concursuri ale lui Teleianu n-au fost dati afara de pe balta ziaristii care criticasera AGVPS :twisted:.
Cu lacrimi Bastus!

Anglers XXI
junior
junior

Mesaj de Anglers XXI » 24 Iun 2006, 15:44

Gerula scrie:..... si o sa vin pe balta cu fotoreporter de la noi plus cameraman de la o televiziune care nu-i in trustul lui Vantu :lol:. Daca tot le arde unora de caterinca macar sa ne distram
Reclama moca e binevenita oricând. Era bine dacă veneaţi şi la Gostilele că au rămas fripturi, mici şi bere engros :)

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 24 Iun 2006, 15:59

Anglers XXI scrie: Reclama moca e binevenita oricând.
Nu credeam ca sunteti asa de disperati incat sa nu mai conteze ce fel de reclama e :lol:. Sigur, poate prin vreo minune n-o sa se repete manevrele de la Darvari/Gostilele, caz in care eu unul n-as avea nici o retinere in a scrie de bine, dar la cum merg lucrurile pe-aici tare m-ar mira sa apara vreo surpriza.
Anglers XXI scrie: Era bine dacă veneaţi şi la Gostilele că au rămas fripturi, mici şi bere engros :)
Asta cred ca-i genul de "ziaristica" pe care nu l-am practicat niciodata :twisted:. Slava Domnului, mi-am permis mereu sa mananc pe banii mei :roll: .
Cu lacrimi Bastus!

Anglers XXI
junior
junior

Mesaj de Anglers XXI » 24 Iun 2006, 16:39

Gerula scrie: Slava Domnului, mi-am permis mereu sa mananc pe banii mei :roll: .
Câte kile ai Gerula?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 24 Iun 2006, 16:53

Cat sa pot inota 1,5km fara pauza pe mare :twisted:. Si nici dupa cate o repriza de-asta nu simt nevoia sa-mi plateasca altii mancarea :roll: .
Iar relevanta acestei discutii in contextul polemicii despre concursul individual in care unii concureaza pe echipe este ca...? :roll:
Cu lacrimi Bastus!

Anglers XXI
junior
junior

Mesaj de Anglers XXI » 24 Iun 2006, 17:47

Gerula scrie:Cat sa pot inota 1,5km fara pauza pe mare :twisted:. Si nici dupa cate o repriza de-asta nu simt nevoia sa-mi plateasca altii mancarea :roll: .
Nu e relevant. Dacă ai volumul mare şi apa e sărată e ca şi cum ai merge pe jos.
Gerula scrie: Iar relevanta acestei discutii in contextul polemicii despre concursul individual in care unii concureaza pe echipe este ca...? :roll:
Sunt pescari care dau vina rezultatelor mai slabe pe treaba asta. ÃŽi ştii şi tu, îi ştiu şi eu. Ar trebui să recunoască că au avut o zi mai proastă sau că i-au durut inima sau splina.
Dacă vrei să vorbim concret despre treaba asta, deschide un topic nou, dă nişte exemple şi discutăm. Altfel ajungem tot la legea lui Arhimede, apa de mare, fripturi şi mici.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 24 Iun 2006, 18:02

Anglers XXI scrie:
Gerula scrie:Cat sa pot inota 1,5km fara pauza pe mare :twisted:. Si nici dupa cate o repriza de-asta nu simt nevoia sa-mi plateasca altii mancarea :roll: .
Nu e relevant. Dacă ai volumul mare şi apa e sărată e ca şi cum ai merge pe jos.
Se vede ca inoti doar stilul topor :lol:. Ce spui tu e valabil pentru balacit pe loc, facut pluta etc. Ca sa inoti fara pauza distante relativ mari iti trebuie mai mult decat volum+apa sarata :lol:.

Anglers XXI scrie:
Gerula scrie: Iar relevanta acestei discutii in contextul polemicii despre concursul individual in care unii concureaza pe echipe este ca...? :roll:
Sunt pescari care dau vina rezultatelor mai slabe pe treaba asta. ÃŽi ştii şi tu, îi ştiu şi eu. Ar trebui să recunoască că au avut o zi mai proastă sau i-au durut inima sau splina.
Dacă vrei să vorbim concret despre treaba asta, deschide un topic nou, dă nişte exemple şi discutăm. Altfel ajungem tot la legea lui Arhimede, apa de mare, fripturi şi mici.
E, uite, intamplarea face ca pe unul din cei la care faci o trimitere mai mult decat stravezie l-am vazut pescuind umar la umar cu cativa dintre abonatii la primele locuri in turneul vostru. In conditii egale a maturat cu ei pe jos.

Dincolo insa de asta, nu inteleg inversunarea cu care voi, organizatorii acestui trofeu, negati evidenta: e limpede ca lumina zilei ca un grup de pescari care actioneaza ca o echipa isi creeaza un avantaj decisiv asupra unui pescar cu indemanare/experienta/bulan similare dar care actioneaza individual. Faptul ca preferati sa bagati capul in pamant precum strutul nu face altceva decat sa va puna buna-credinta sub semnul indoielii, cel putin in ochii unui observator neutru.
Cu lacrimi Bastus!

Închis