program Cupa Anglers XXI - etapa a 3a Trofeul AVP

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Anglers XXI
junior
junior

Mesaj de Anglers XXI » 24 Iun 2006, 18:14

E blat! Recunosc. Sper să nu te marcheze toată viaţa treaba asta.
G. ai grijă la colesterol.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 24 Iun 2006, 18:18

Cred ca lipseste de aici MASIVU !!!

M-ati rupt cu polemicile ... daca nu vi-o masurati care e mai mare n-o scoateti prea curand la cap!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 24 Iun 2006, 18:48

Gerula,
peste catva timp topicul asta va fi uitat, competitiile de spinning vor fi departe, iar tu ve ramane in continuare un kibitz de pe mal.

Da-mi voie sa-ti prezint un posibil scenariu: nu astepta Sarulestiul ca sa dai bot in bot cu evidenta. Du-te la Rogojesti sau la Gilau, bate o mie de kilometri cu masina, pescuieste doua manse, simte-te bine, observa cum se infiripa nucleul de competitie al pescuitului cu naluci si dupa aia intoarce-te intre betoane si citeste pe forum cum un individ care n-are c..ie (scuze Dane) nici cat sa posteze cu numele lui, face terci unul dintre cele mai bune lucrurui care s-ar putea intampla spinningului romanesc. Nu-ti creste tensiunea?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 24 Iun 2006, 19:29

Stefan Tudose scrie:Gerula,
peste catva timp topicul asta va fi uitat, competitiile de spinning vor fi departe, iar tu ve ramane in continuare un kibitz de pe mal.

Da-mi voie sa-ti prezint un posibil scenariu: nu astepta Sarulestiul ca sa dai bot in bot cu evidenta. Du-te la Rogojesti sau la Gilau, bate o mie de kilometri cu masina, pescuieste doua manse, simte-te bine, observa cum se infiripa nucleul de competitie al pescuitului cu naluci si dupa aia intoarce-te intre betoane si citeste pe forum cum un individ care n-are c..ie (scuze Dane) nici cat sa posteze cu numele lui, face terci unul dintre cele mai bune lucrurui care s-ar putea intampla spinningului romanesc. Nu-ti creste tensiunea?
In mod normal nici nu m-as fi obosit sa te bag in seama, fiind destul de evident ca esti unul din numerosii neica-nimeni specializati in aplauze prelungi, urmate de ovatii. Recunosc insa ca m-a amuzat stupiditatea incredibila a afirmatiei tale despre lipsa curajului de a posta cu numele in clar. Vezi tu, lumea stie foarte bine pe-aici cine sunt, iar daca aveai bunul simt sa te informezi nitel inainte de a da cu mamaliga-n geam nu te faceai de rahat cu asemenea prostii.

Intamplarea face ca eu sa fi semnat cu nume si prenume, intr-un cotidian central de mare tiraj, un articol in care le-am dat in cap AGVPS-istilor, asta cam pe vremea cand dl Dragoi, aici de fata, se juca de-a "suntem moderatori, dar votam si noi" la o intalnire cu Teleianu. Acum intoarce-te la dat limbi gretoase gen "unul dintre cele mai bune lucrurui care s-ar putea intampla spinningului romanesc", poate-ti pica vreun carnat gratis la o chermeza de dupa concurs.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 24 Iun 2006, 19:37

Anglers XXI scrie:E blat! Recunosc. Sper să nu te marcheze toată viaţa treaba asta.
G. ai grijă la colesterol.
Mi se pare absolut normal din partea ta ca in momentul in care nu mai ai nici un argument sa incerci sa "te scoti" cu caterinca. Ma intreb insa cat va mai dura pana ce majoritatea potentialilor participanti la concursuri gen Gostilele sau Darvari vor pricepe ca pur si simplu cotizeaza de pomana la "intreceri" la care, de fapt, au sanse 7-8 insi din categoria "cine trebuie"?
Cu lacrimi Bastus!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 24 Iun 2006, 19:46

ASTA CHIAR ARE DREPTATE (Gerula adicalea)!!!

La concursuri se fura si noi astia mici mergem sa platim taxa si sa aplaudam catigatorii ... in timp ce el ..... EHEEEEEEEEEEE .... el sta acasa, critica, are pareri si vede tot ... ca ... nu e asa? ... el publica la un mare cotidian central.

Stimate si mult, mult prea luminate GERULA ... care este solutia ta? Nu mai e permis cu telefoane, statii, comunicare? Prietenii nu au voie sa stea in aceeiasi 100 metri patrati? Da si tu o solutie si gata ... suspansul asta ma omoara !!!

PS: parerea mea despre ziaristi (despre cei mai multi in orice caz) chiar nu vrei sa o auzi !!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Anglers XXI
junior
junior

Mesaj de Anglers XXI » 24 Iun 2006, 19:49

StefanDinu scrie: Stimate si mult, mult prea luminate GERULA ... care este solutia ta?
Trofeul Gerula de pe mal. :D

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 24 Iun 2006, 20:12

StefanDinu scrie:PS:parerea mea despre ziaristi (despre cei mai multi in orice caz) chiar nu vrei sa o auzi !!!
Mai ales ca nu face doi bani. Ma indoiesc ca ai cunoscut destul de multi incat sa poti emite o opinie valabila.

Exista doua alternative cat se poate de viabile:

1. Varianta facila: trecerea din sezonul urmator la o competitie pe echipe. In felul asta s-ar consfinti situatia de facto, si nici n-ar mai putea exista acuzatii despre trofee cu adresa samd. In cazul asta n-ar mai fi nimic de facut pentru sezonul in curs, dar daca anuntul despre schimbarea sistemului de competitie ar fi facut public in revista, impreuna cu o expunere de motive, macar li s-ar da ocazia concurentilor "neafiliati" sa participe in cunostinta de cauza.

2. Varianta dificila: introducerea in regulament a unor prevederi care sa excluda strategiile de grup. Cateva posibile masuri ar fi:
a) Reducerea distantei minime dintre barcile concurentilor, in asa fel incat blocarea unui loc productiv sa devina practic imposibila. (ar fi nevoie de mult mai multa munca din partea arbitrilor, ca sa nu se ajunga la dat pesti samd).

b) Interzicerea utilizarii oricaror mijloace de comunicare pe durata concursului. Nu e mare lucru sa-ti lasi mobilul/statia pe mal, ma indoiesc ca printre participanti se afla vreun magnat al bursei din NY, care are nevoie sa mai cumpere actiuni de 20 de milioane de parai intre doi salai. Iar daca-ti naste nevasta in ziua aia e de bun simt sa fii cu ea la maternitate, nu pe balta :lol:. (la fel, si aici creste volumul muncii arbitrilor, dar nu poti face o competitie decenta cu arbitrii care fluiera de pe mal, o data la doua ore).

c) Eliminarea posibilitatii de a transmite informatii cu ocazia pauzei dintre manse, pentru concursurile cu 2 manse/zi. Cantarirea/masurarea sa se faca in doua locatii, cate una pe sector.

d) Selectarea pentru concurs a unor balti mai putin batute. Slava Domnului, daca te departezi nitel de Bucuresti ai unde face concursuri pe ape unde nu exista riscul ca 5-6 concurenti sa stie fiecare pietricica.
Cu lacrimi Bastus!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 24 Iun 2006, 20:47

@GERULA

Varianta 1: nu rezolva problema ta. Informeaza concurentul si atat. Si eu nu am coechipier si nici nu vreau sa ma infratesc cu cineva sa dau la ochi cuiva ... asa ca ce fac? nu mai particip?

Varianta 2:
a. nepractica ... incepe incurcarea reciproca ... dar in fine ... de acord in mare masura

b. de acord. nu-mi plac nici mie convorbirile intre concurenti.

c. total nepractica ... si daca sunt 2 manse in doua zile diferite. Stam pe maluri diferite? Sau informatiile nu mai sunt valabile a doua zi? Sau cum? Acum cinstit vorbind daca stai seara atent la discutii afli tot ce vrei. Bine inteleg ca nu-ti folosesc la nimic dar afli. Poti sa intrebi. Tot nu conteaza. La 2mansa/zi mai are un efect. Doar a fost doar Darvariul astfel organizat asa. Deci discutabila masura.

d. OK ... de acord ... trebuie sa informezi insa cu privire la locatia baltii la inceputul trofeului. Ce ma impiedica sa ma antrenez pana invat toate detaliile baltii. Un Sonar 3D si gata am si harta.

CONCLUZIE: masurile nu pot reduce jocurile de echipa. daca ma iau dupa tine fara o echipa n-am nici o sansa ... deci: CAUT ECHIPA DE SPINNING!!!

PS: parerea mea conteaza exact cat conteaza si a ta. si stiu mai multe decat crezi tu despre ziaristi dar hai sa nu vorbim despre asta. de fapt forumur la asta serveste: la dezbaterea unor propuneri! iar pe topicul asta este singura propunere constructiva care ai avut-o.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 25 Iun 2006, 09:44

StefanDinu scrie:
Varianta 1: nu rezolva problema ta. Informeaza concurentul si atat. Si eu nu am coechipier si nici nu vreau sa ma infratesc cu cineva sa dau la ochi cuiva ... asa ca ce fac? nu mai particip?
Ideea era ca ar fi mai corect decat acum, nu ca ar fi avantajos pentru toata lumea. Asta e si motivul pentru care eu unul am sustinut mereu varianta 2, aici doar listam optiunile.
StefanDinu scrie: c. total nepractica ... si daca sunt 2 manse in doua zile diferite. Stam pe maluri diferite? Sau informatiile nu mai sunt valabile a doua zi? Sau cum? Acum cinstit vorbind daca stai seara atent la discutii afli tot ce vrei. Bine inteleg ca nu-ti folosesc la nimic dar afli. Poti sa intrebi. Tot nu conteaza. La 2mansa/zi mai are un efect. Doar a fost doar Darvariul astfel organizat asa. Deci discutabila masura.
Am zis foarte clar ca e vorba de o masura pentru concursurile cu 2 manse/zi. Nu inteleg de ce comentezi pentru situatia cu 1 mansa/zi, cand evidnet ca seara la un pahar afla cam toata lumea ce s-a intamplat.

StefanDinu scrie: CONCLUZIE: masurile nu pot reduce jocurile de echipa. daca ma iau dupa tine fara o echipa n-am nici o sansa ... deci: CAUT ECHIPA DE SPINNING!!!
Sunt curios cum ai ajunt tu la concluzia asta, avand in vedere ca in mare parte mi-ai dat dreptate, iar unde nu mi-ai dat ai adus argumente destul de "sujbtiri" :lol:.

StefanDinu scrie: PS: parerea mea conteaza exact cat conteaza si a ta. si stiu mai multe decat crezi tu despre ziaristi dar hai sa nu vorbim despre asta. de fapt forumur la asta serveste: la dezbaterea unor propuneri! iar pe topicul asta este singura propunere constructiva care ai avut-o.

Aici esti total pe aratura, eu am peste 10 ani de presa in spate, cunosc mii de oameni care activeaza in aceasta bransa, iar tu iti dai cu presupusul pe baza unor experiente izolate.

Cat despre propuneri constructive, tot eu am propus si reducerea dimensiunii minime la biban. Sau aia o fio fost distructiva? :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Închis