Nu stiu ce legatura are Belisul in intrebare.sofoneamihai scrie: Avand in vedere Belis-ul ( ma refer la rezultate ! ) ma intreb de ce la "trei lacuri " sa decis punctarea bibanului ?
De ce s-a decis punctarea bibanului? De ce nu?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu stiu ce legatura are Belisul in intrebare.sofoneamihai scrie: Avand in vedere Belis-ul ( ma refer la rezultate ! ) ma intreb de ce la "trei lacuri " sa decis punctarea bibanului ?
Nu, nu a fost de dragul traditiei. Ne-am pus multa vreme problema daca sa facem sau nu mansa pe Somes Cald. Aveam pregatita varianta de rezerva (lacul Tarnita e mare si aveam un al doilea sector pregatit pe Tarnita).sofoneamihai scrie:Doar de dragul traditiei ( trei lacuri ) s-au pastrat in concurs toate cele trei lacuri ?
Zona e superba dar atat ( ma refer la somesul cald )
petre - BerTi scrie:Nu pot decat sa ma repet...
dupa ce o sa vii la mai multe concursuri si o sa vezi cat de greu este uneori sa prinzi un singur peste in conditii de concurs (desi ai simtit deja pe pielea ta asta) o sa fii de acord cu mine ca trebuie sa fie o diferenta foarte mare intre cel care l-a prins si cel care nu l-a prins. (ca la matematica... 1:0 e mult mult mai mare decat 14:1)![]()
Crede-ma... am avut in primele trei concursuri cate o gherla in fiecare... doua locuri 1 si un loc 2... in mod normal ar trebui sa fiu primul care te sustine... dar ma gandesc ca totusi a fost vina mea ca nu am fost in stare sa prind, nu vina celor care au fost in stare... cu noroc sau fara...
Am fost prezent in toate etapele de pana acum la masuratori si iti pot spune cu mana pe inima ca si fara paliere de lungime chestia asta cu fisele de punctare a fost cea mai mare problema. Daca este ceva care ma nemultumeste la turneu este slaba pregatire a unor arbitri care s-au ocupat de completarea acestor fise. Peste tot am dat de ei. Daca ii mai pui cu paliere si calcule ai terminat competitia. Un centimetru este un punct si limita minima la biban (ca asta este problema) trebuie urcata la o valoare ce poate fi stabilitata de comun acord de toti organizatorii, inainte de inceperea turneului de anul viitor.Adi scrie:Mie unul pana acum sistemul bazat pe paliere de lungime mi se pare cel mai convenabil.