Daca nu faci parte din nici o asociatie nu ai de ce sa-ti expui parerea , .......asa ca taci din guraovidiu14 scrie: mi-am permis sa-mi expun parerea desi NICI nu am participat la turneu NICI NU FAC PARTE DIN VREO asociatie ....

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca nu faci parte din nici o asociatie nu ai de ce sa-ti expui parerea , .......asa ca taci din guraovidiu14 scrie: mi-am permis sa-mi expun parerea desi NICI nu am participat la turneu NICI NU FAC PARTE DIN VREO asociatie ....
1. Imi primul rand berea a fost prea putina !!!!StefanDinu scrie:E cam liniste pe aici !!! :
StefanDinu scrie:E cam liniste pe aici !!! Vad ca nimeni nu are tupeu sa zica pe bune!
DV: Nu stiu daca e chestie de tupeu....observ ca este obraznicie.
CUPA 3 LACURI a fost de departe cel mai slab concurs dpv organizare din tot circuitul AVP. De ce? Pai:
DV: Ma faci sa rad!!!! Mai gandeste-te...daca poti!
1. Imi primul rand berea a fost prea putina !!!! ½ litri de apa pe zi in conditiile de canicula a fost o gluma !!!
DV: Stimabile...a fost un concurs de pescuit si nu de baut bere ( ca poate ma clasam mai bine ). Berea a fost la discretie si nu cred ca cineva a dorit o bere si nu a primit ( exceptie duminica la pranz ....cand cei insetati au putut sa-si cumpere linistiti de la terasa motelului ).
2. Abordarea domnului VASILESCU gen: „eu sunt sefu si cui nu-i convine valea !!!!” miroase putin a AGVPS. Concursul nu exista fara concurenti. Asta sa fie clar !!!!!!!!!!
DV: Domunul Bogdan Vasilescu a luat deciziile in conformitate cu dorinta majoritatii membrilor Aqua. Si in cazul celorlalte concursuri am avut si noi cei din Cluj anumite nemultumiri. Dar am avut bunul simt sa nu comentam hotararea organizatorilor si am incercat sa ne vedem de treaba: de pescuit. Cine este atat de nemultumit.....poate sa plece sau chiar sa nici nu vina!
3. Interpretarea regulamentului (de altfel corecta) astfel incat sa nu se mai foloseasca motorul a fost arbitrara si cel putin suspecta. Nu poate sa ma convinga pe mine nimeni ca s-a facut pentru egalitatea de sanse. Eu am o barca de 3m si 60kg. Fara motor sunt egal cu cine? Egalitatea este o utopie !!!!!!!!!
DV: Puteai sa participi cu un impingator sau cu Bricul Mircea ( ca are panze ). Regulamentul a fost respectat in totalitate. Interpretarea regulamentului de anumiti concurenti izolati.....nu poate determina organizatorul sa faca pe plac tuturor. A fost un concurs mult mai cinstit din punct de vedere al egalitatii sanselor decat marea majoritate a celorlalte. Scopul niostru nu este sa te convingem pe tine.....ci sa avem o replica atunci cand un individ ca tine arunca cu noroi pe munca unor oameni mai mult decat bine intentionati si cinstiti.
4. De la Bucuresti la Cluj si retur am facut vre-o 13-14 ore. Mansele au avut in total 10,5 ore. Din care 4-5 ore am vaslit ca, ce sa-i faci cu egalitatea asta, nu aveam voie cu motorul. 3,5 ore per mansa au fost total insuficiente !!!!
DV: Treaba ta cat faci cu masina pana la Cluj. Eu fac drumul in 4 1/2 ore. Mansele au fost suficiente ca timp.....s-a vazut. Iar ca unora le place canotajul....nu te poti pune cu hobby-ul unora
5. Locul de campare total neadecvat. A trebuit sa ne descurcam singuri cum am putut unde am putut.
DV: Aici ai usoara dreptate....dar il consider mult mai bun decat cel de la Darvari. Plus ca aveai numeroase alternative.
6. Accesul pe lac la antrenamente a fost o gluma. Accesul pe lac la concurs a fost dificil. Orientarea pe lacuri a fost o alta gluma: „de la stanca aia mare ... nu aia ... cealalta ... pana la casa alba din lemn ... ba nu .. casa alba cu etaj din lemn”
DV: Glume slabe faci tu aici....si nu vad de unde atata rautate. Cine a fost impiedicat sa se antreneze???? Vorbeste cu baietii din Bucuresti sau cu Paco si intreaba-i! Cu orientarea au fost mici probleme ( doar pt unii ) pe Tarnita. In consecinta nu au fost depunctati cei care s-au aventurat pt scurt timp in afara sectorului ( la atentionarea arbitrilor au reintrat imediat pe sector ). In rest nu stiu ce problemei puteai sa ai?????????
7. Fosilele de arbitri de la AJVPS au fost o alta gluma proasta ... foi de arbitraj scrise aiurea ... imposibilitatea concurentilor de a verifica rezultatul (intre momentul in care pestele era pus in jgeam, era masura si aruncat hat departe in apa treceam cam 2 secunde) ... modul de eliberare (ca sa nu spun de catapultare pe malul celalalt) a pestilor nu a facut cinste unui concurs C&R. Se vede ca erau de la AGVPS.
DV: Am asistat personal la masurarea pestilor in cele 3 manse in care am concurat si n-am vazut sa fi foat aruncati asa pestii ( si ma faci sa cred ca iarasi ai o imaginatie bogata....ca sa nu spun altfel ). Chiar simti nevoia sa te legi de arbitraj??? Aici crezi ca au fost probleme???? Mai gandeste-te si vei afla concursuri cu probleme mult mai mari din acest punct de vedere. Macar arbitrii la noi au fost impartiali! Iarasi se gasesc marii eroi la 2 saptamani de la concurs! Ai contestat vreo masuratoare...sau altceva atunci?????
8. Foile de arbitraj era vorba sa fie in doua exemplare. Era vorba sa se afiseze rezultate intermediare. Iar la sfarsit cireasa: „Cine are cea mai mare captura? Berti? Sigur?” . Cred ca daca strigam eu imi dadeau mie premiul. Pacat de iPac!!!! De ce nu se foloseste un soft dedicat, mai ales ca exista deja?
DV: Si ce faceai cu foile de arbitraj??? Rezultatele au fost facute publice...fara ca cineva sa conteste ceva. Si apoi te-ai trezit....comentarii aiurea...rau voitoare. Spune concret ce contesti! Petre German nu a contestat acordarea premiului de captura....de ce sa o faci tu???? Poate exista o diferenta mare de caracter!
Concluzie:
Schimbati modul de organizare ca la anul ori nu mai nimeni, ori cine vine va veni ultima oara.
Imi doresc un concurs cu atmosfera de la Belis, organizarea de la Gostilele (si berea), pestele de la Rogojesti si vantul de la Darvari (asta cu Darvariul e o gluma!)
DV: Nu ne e teama de lipsa de concurenti. Si ne lipsim si de astfel de comentatori. Nici o paguba. Daca vrei sa organizezi ceva model....nu te impiedica nimeni. Pune mana si fa!
Referitor la sistemul de punctaj:
a. Sistemul de punctaj trebuie sa urmareasca in mod clar constanta concurentului. Punctarea trebuie sa se faca in continuare per mansa. Urmatoarea mansa o iei de la capat. Pe Gilau s-a prins in prima mansa zeci de bibani ... urmatoare mansa nu s-a mai prins. Pe Tarnita sambata dupa-amiaza sa pescuit ca la Mamaia: sky jet, sky nautic, strigate, inot, tate goale (Malin te rugam publica si tu poza aia cu gagicile de pe Tarnita .... stim ca o ai !!!! ). Pe Tarnita duminica dimineata a fost liniste si pace ... rezultate comparabile in situatii diferite? In nici un caz!
b. Ar trebui incurajat prinsul pestilor mari si mai greu acesibili printr-un sistem de punctare ponderat. Si aici avem un paradox ... astea inseamna calcule complexe ... pune-ti mosii de la Cupa3Lacuri sa faca calcule ca se decerneaza premiile la anul !
DV: Vise....sau hai sa ne scormonim fiecare cu ceva mai nastrusnic!
Cam atat ... deocamdata